Canva: Kickstart og samarbejde dit næste designprojekt

Canva grafisk designplatform

En god ven Chris Reed sendte mig en besked og spurgte, om jeg havde givet Canva et forsøg, og han fortalte mig, at jeg ville elske det. Han har helt ret... Jeg testede det i et par timer og var virkelig imponeret over de professionelle designs, som jeg var i stand til at skabe på få minutter!

Jeg er en stor fan af Illustrator og har brugt det i mange år - men jeg er designudfordret. Jeg tror, ​​at jeg kender et godt design, når jeg ser det, men jeg har ofte svært ved at bringe mine tanker til virkelighed. Det er en af ​​grundene til, at jeg elsker vores designpartnere så meget - de er mestre i at lytte og producere, hvad jeg tænker. Det er magisk. Men jeg går væk.

Snarere end det typiske start-med-en-tom-side platforme, hvor jeg ofte stirrer blankt eller surfer på internettet efter ideer, Canva tager dig gennem en anden design- og inspirationsproces, der er oplysende. Canva take fjerner den tomme side og giver dig et væld af ideer til at implementere dit næste design.

Der er ingen grund til at slå et størrelsesdiagram op, de leveres forudkonfigureret med et podcast-omslag, billeder på sociale medier, præsentation, plakater, Facebook-omslag, Facebook-annoncebillede, Facebook-opslag, Facebook-appbillede, bloggrafik, dokument, kort, Twitter-indlæg, invitation, visitkort, Twitter-header, pinterest-indlæg, ejendomsfolder, Google+-forside, Kindle-forside og fotocollager. Inkluderet i deres layout er endda nogle fantastiske infografiske elementer!

canva-layout

Du kan uploade dine egne billeder, oprette forbindelse til Facebook og bruge disse billeder, eller du kan købe fra et udvalg af over 1,000,000 royaltyfri stockbilleder fra et robust internt søgeværktøj. Det tog mig kun et par minutter at oprette et nyt Facebook-headerbillede til min personlige side.

canva-facebook-layout

Kom godt i gang med Canva

Offentliggørelse: Jeg bruger min Canva tilknyttet link i denne artikel.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.