Interaktioner 'Hybrid Calling System = Fantastisk

opkaldsteknologi

Mandag havde jeg mulighed for at turnere Interaktioner, lyt og observer deres system i aktion, og brug en fuld demonstration af Hey Otto - et tale- og webkonferencesystem, der bruger interaktionsteknologi på bagsiden.

Virksomheder, der har store callcentre, går ad to forskellige veje, enten automatiske talegenkendelsessystemer (ASR) eller ved at ansætte store dyre lokaler for callcentre. Det typiske kald til en IVR er frustrerende, og ventetiden for en ledsager er normalt latterlig. Min personlige kæledyr er, når jeg ringer til et system, det kræver, at jeg ringer til mit kontonummer, og så beder en kundesupportrepræsentant (CSR) mig om at gentage det, når jeg endelig får dem til telefonen.

interaktioner

Interaktioner er et hybridsystem, der er utroligt effektivt. Hvis ASR ikke kan forstå svaret, dirigeres det derefter til hensigtsanalytikere. Dette er fagfolk, der administrerer flere konti, der fanger det udtryk, som systemet ikke kunne genkende. Slutresultatet er en strålende hurtig oplevelse for kunden! I stedet for at lade dig gentage 3 gange og derefter undlade at sætte dig i venteposition ... lytter hensigtsanalytikerne til din besked og retter den i overensstemmelse hermed.

Jeg kan ikke gå i detaljer, men dirigerings- og ledelsessystemet til Intent Analysts vil sprænge dig. Det er effektivt, har bekræftelseskontrol samt belønner hurtige svartider. Call centre kan arbejde med en brøkdel af ressourcerne og eksponere eksponentielt flere opkald ... samtidig med at de sikrer både nøjagtighed og forbedret kundetilfredshed. Klik igennem, hvis du ikke kan se Hej Otto video.

 

Hej Otto er en stemme-, web- og iPhone-integreret applikation med interaktioner, der driver det. Se på videoen for nogle af de avancerede muligheder i Hey Otto, som at have Otto til at ringe til en deltager eller flytte dit konferenceopkald fra en telefon til en anden - uden at deltagerne nogensinde har indset det!

4 Kommentarer

 1. 1

  Doug,

  Jeg synes ikke, det fantastiske gør retfærdighed til interaktionssystemet. Interaktioner er et kvantespring fremad i call center-teknologi og blanding af menneskelige og teknologiske processer. Ethvert firma med et stort callcenter bør udforske ved hjælp af dette system.

  Adam

 2. 2

  Jeg har haft en vis eksponering for interaktionsteknologi før (HotBox pizza freaked mig helt ud første gang jeg brugte den), men konferencer virker som en fantastisk anvendelse af den fantastiske brugeroplevelse. Ingen brugergrænseflade som den menneskelige stemme!

 3. 3

  Jeg har haft en vis eksponering for Interactions-systemet før, HotBox-pizza freakede mig helt ud første gang jeg brugte det, men konferencer virker som en fantastisk applikation til den fantastiske brugeroplevelse. Jeg vil bruge.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.