Kalender: Din online mødeplanlægger

roligt

Da Blackberry slugte Tungel og derefter sluttede det, jeg var virkelig skuffet. Det var så let for folk at planlægge et møde med mig med deres platform. Jeg gav TimeTrade en tur, men det var forvirrende ... for mig og for folk, jeg ønskede at planlægge møder med.

Sidste uge, Jeb Banner af SmallBox sendte mig en URL til at planlægge et møde med ham, og jeg blev straks forelsket ... platformen kaldes Calendly og tør jeg sige, at det er endnu bedre end Tungle var!

Sådan ser min Calendly ud:

doug-kalendert

Kalender giver dig mulighed for at tilpasse dine begivenheder og integreres med din Google Kalender, og inviterede kan nemt tilføje planlagte begivenheder til deres Google-, Outlook- eller iCal-kalendere.

Klik på en begivenhedstype, og du bliver mødt med tidsindstillinger:

doug-calendly-pick

Det giver dig mulighed for at buffere før og efter og endda automatisere påmindelser til deltagerne. En af mine foretrukne funktioner på platformen er, at hver begivenhedstype har en brugerdefineret URL! Så - når jeg vil sende en invitation til en kunde til en revisionskontrol eller en konsultationsdag - kan jeg sende dem direkte til begivenhedstypen.

Kalender hændelsestype opsætning:

doug-calendly-event-opsætning

11 Kommentarer

 1. 1

  OMG! Tak for at dele denne Doug! Jeg kan også godt lide, at du elskede min Tungle, og jeg kan huske, at jeg ridsede hovedet i flere dage og spekulerede på, hvorfor det blev taget væk. Jeg har tilmeldt mig og bliver fortrolig med det.

 2. 3

  Doug tak for deling. Tungle var min favorit ting at nævne for folk på fester og netværksbegivenheder, og så forsvandt det bare for aldrig at blive erstattet. Lad os håbe, at denne flotte udskiftning holder fast. Jeg vedder på, at der var et udækket behov for en "Jeg er vild uden Tungle" -støttegruppe.

  • 4

   @greg_allbright: sjældent bliver jeg ked af en gratis app, der går væk ... men jeg tror, ​​jeg var i sorg de sidste par år. Jeg tror dog, at Calendly faktisk gør det lidt bedre!

 3. 5

  Der er et par godbidder på denne begivenhedsgrænseflade. Dejlig måde at oprette og sende begivenheder på. Den tilpassede webadresse er en god del af den. Jeg har oprettet et interface til begivenhedsindgang og en brugerdefineret kalender til en af ​​mine klienter, men det ser ikke så fancy ud som dette brugergrænseflade. Flot arbejde.

 4. 6

  Jeg brugte ikke Clendly endnu, men jeg synes, at Tungle var meget lettere at betjene, da jeg kiggede på snapshots af clendly ovenfor. Det virker ikke brugervenligt. Eller jeg skal kommentere efter at have brugt det! 🙂

  • 7

   Giv det bestemt et skud. Det er meget, meget let. Faktisk tror jeg, at evnen til at tilpasse begivenhedsstien gør det utroligt enkelt for folk at planlægge med dig. Jeg har brugt det hele ugen og har ikke haft en eneste klage!

 5. 8

  tak for at dele Doug. Jeg elsker appen og har brugt den i flere uger. Fungerer rigtig godt. Glad for at se andre hoppe om bord. Jeg var også en stor Tungle-fan og blev bummed at se det forsvinde. Ønsker, at Calendly var kommet omkring et år siden. Håber det sidder fast.

 6. 10

  Hej Doug. Er der en måde at integrere betaling på, eller indsamler du betaling på en anden måde, og send derefter det kalendelige link ud?

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.