En kommentar

  1. 1

    Jeg kender din smerte ved at være idé fyren. Jeg er meget åben og altid villig til at hjælpe, hvilket efterlader mig at give væk værdifulde oplysninger / ideer, som jeg er sikker på, at jeg en dag vil finde ud af, hvordan jeg kan holde kæft og tjene på det. Jeg har set på dette fra to punkter.

    1. Jeg giver idéerne, og som du sagde, er de nødt til at reagere på det for at få det til at fungere. De fleste følger ikke igennem, synes at være en kamp for mange mennesker.
    2. Jeg giver en idé og dæmning, hvis de ikke tager den og løber med den kun for at fordoble deres salg. Jeg har ikke tjent formelt på dette, men har modtaget nogle gode takgaver og breve.

    Godt indlæg og held og lykke!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.