Sådan vælger du et domænenavn til din virksomhed

hvordan man vælger domænenavn

Det er fascinerende at tænke tilbage, når jeg plejede at købe domænenavne hele tiden (jeg solgte endda et en gang!), Og hvordan jeg fastslog, hvad jeg skulle købe. Vi startede lige en ny virksomhed CircuPress og aldrig engang navngivet virksomheden, før vi var sikre på, at vi kunne købe domænenavnet til det! Jeg gætter på de tidspunkter, de ændrer sig.

Når det kommer til at vælge et domænenavn, er det nøglen til at fange den undvigende lyn for succes i din online flaske at finde en balance mellem disse kritiske elementer - enkelhed, mindeværdighed, relevans -.

Jeg tror, ​​at der stadig tæller noget ... bindestreger ser stadig lidt spammy ud, og lange navne bør virkelig undgås. Vær også forsigtig med at du ikke har uheldige stavemåder inden for domænet ... ligesom IT skrot at itscrap.com, bør undgås. WhoIsHostingThis.com sammensæt denne gode guide til at hjælpe dig med at vælge dit næste domænenavn!

hvordan man vælger-business-domænenavn

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.