De nye visitkort er her!

Da jeg skrev om at købe noget nye visitkort, Jeg modtog nogle stor anbefalinger. Inkluderet var metal visitkort og endda en visitkort ved hjælp af Wordle.

Jeg besluttede at gå i en helt modsat retning fra mine originale kort. Når folk giver mig deres visitkort i disse dage, har jeg dem ikke længe - jeg kommer hjem og tilføjer dem til Plaxo og LinkedIn, og så kaster jeg dem - uanset hvor smukke de er. Det inspirerede mig til at gå med en ny mulighed:

mtb-kort

Ved hjælp af en hurtig søgning fandt jeg et firma online, der udskriver brugerdefinerede Post-It-notesblokke, der er på størrelse med et visitkort! Jeg bestilte en flok af dem, og de kom her inden for 2 uger. Kortene kom perfekt ud, helt i tråd med onlineværktøjet, jeg brugte til at redigere dem. Jeg valgte en skrifttype, der var let at læse, og jeg designede dem med et opkald på mit websteds URL. Jeg opfordrer endda folk til at 'cirkle' om et emne, så de kan huske, hvorfor vi mødtes, eller hvorfor jeg skulle ringe til mig!

Jeg ville virkelig have noget unikt og mener, at disse passer til regningen. Hvad synes du?

9 Kommentarer

 1. 1

  Kan du fortælle mig, hvor du har dem? Jeg har brug for nogle nye kort selv og vil gerne undersøge denne mulighed. Jeg bor i Atlanta og har ikke identiske kort, men noget som dette kan være meget sejt. Glad for, at du kan lide den idé, jeg oprindeligt foreslog.

 2. 2
 3. 3

  Jeg kan virkelig godt lide kortene! Jeg havde den samme idé for nylig at lave en cirkel under indstillingen. Du bliver nødt til at holde dig opdateret om hvor godt de fungerer!

 4. 4
 5. 5
 6. 6

  Elsk dem. Visitkort er det "visitkort". De skal angive dine produkter / tjenester. Gul OOhweee. Disse kort skiller sig helt sikkert ud. Det er det, du kalder "marketing"

 7. 7

  Nu er det et sejt design.

  Jeg tror, ​​du kunne bruge det på et faktisk visitkort og gøre det endnu bedre ved hjælp af begge sider. På den ene side har du et headshot af dig (så de kan huske, hvordan du ser ud), dine detaljer og en invitation til at få en gratis [noget] på dit websted, og få derefter listen (cirkel) på den anden.

 8. 8

  Doug ... hvad en god idé! På en nylig TechCom-samling uddelte jeg mine kontaktoplysninger på bagsiden af ​​de drikke, som Starbucks bruger, når lånere medbringer deres egen kop. Jeg bad om en håndfuld af dem til at markere mine egne drinks, men afviklede ved at bruge dem til kontaktinfo. Jeg må muligvis bare gå din rute næste gang!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.