Hvad er galt med dit visitkort?

alex siddendeVisitkort har altid været en sjov øvelse for mig. Jeg har altid gjort noget andet med mine visitkort - først var mine blogging kort med mit foto, derefter pakker med PostIt noterog senest et slankt kort med en dispenser fra Zazzle.

I dag så jeg et teleseminar af Alex Mandossian i en serie af erhvervsuddannelser, som jeg abonnerer på, og han påpegede en stor mulighed, som jeg har ladet glide forbi ... tre visitkort i træk!

Nogle sandheder om visitkort

 1. De fleste mennesker husker ikke den person, de fik dem fra.
 2. De fleste smides simpelthen væk. Du har betalt for noget, der sjældent har et investeringsafkast!
 3. Af de mennesker, der faktisk holder dem, er der meget få, der nogensinde bliver handlet på ... hovedsagelig fordi der ofte ikke er nogen grund til det!

visitkort

Hvad kan forbedres med din mit visitkort?

 1. Sæt dit foto på dit visitkort. Dette vil give folk mulighed for at huske, hvem du var!
 2. Alex siger, at du skal medtage en etisk bestikkelse. Med andre ord, er der noget på dit kort, som du kan give, der får nogen til at handle? Hans eksempel er et 1-800 nummer med en forudindspillet besked. Det er upersonligt og sikkert ... og den person, der kalder det, kan få gavn af budskabet.
 3. Medtag en besked tilpasset til den begivenhed, du uddelte den til. Hvis du er på en netværksbegivenhed, skal du bestille nogle kort til disse begivenheder. Hvis du taler ved en begivenhed, skal du medtage begivenheden! Hvis du er på en konference ... sæt konferencen. Ved tilpasning af kortet til arrangementet forsynede du netop modtageren med et miniaturetavle at invitere dem til at skabe kontakt samt levere en viral komponent. Når Alex uddeler 500 kort, ser han 2,000 besøg på sine websteder og telefonnumre. Det er en dejlig viral komponent!

Jeg er ved at bestille et nyt sæt af mine visitkort, og jeg vil inkorporere disse tip. Mit foto tilføjes (suk!), Jeg vil inkludere et link til en gratis download med nogle råd og tip, og jeg vil pre-optage en bedre besked på Google Voice med nogle ofte stillede spørgsmål om min forretning.

Lad mig vide, hvis du er interesseret i den forretningsserie, jeg abonnerer på. Det er lidt dyrere, men hvis jeg får en enkelt kontrakt ved at give væk visitkort, betaler det for hele forretningsserien ... og jeg er lige ved den første video. Jeg har fået mange komplimenter på mine nylige kort - men jeg kan ikke sige, at de er blevet virale eller skaffet mig forretning!

10 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Jeg ville ønske, at jeg kunne citere min kilde, Doug, men jeg kan ikke huske, hvor jeg læste dette for ganske lang tid siden: visitkort med dit billede er 50% mindre tilbøjelige til at blive kastet i papirkurven. Måske kan en anden bekræfte dette.

 3. 4
 4. 6

  Du skal bruge papirflyet som dit logos art på dine kort. Måske skal hele dit kort være dit logo ved første kig, men når det udfolder sig, har det de oplysninger, du nævnte i indlægget ovenfor. Det kan være svært at gøre, men det vil helt sikkert være pænt og mindeligt.

 5. 8

  Doug tjek min anonyme avatar, slags går sammen med bloggen 🙂 Jeg loggede ind med Twitter og har en Twitter-avatar, der er et billede af mig selv spekulerer på, hvorfor det ikke dukkede op

 6. 10

  Den overordnede fornemmelse ser først ud, at sømmene er ufærdige. Jeg tror, ​​at mere arbejde på siden af ​​typografi og en mere skarp baggrund vil hjælpe. Kan ikke sige, hvad jeg skal ændre, men du spørger bare en mening.

  plakatudskrivning

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.