Brook Daily: Find de bedste tweets af interesse

skærmbillede bæk

Mens jeg følger en masse konti på Twitter, gør jeg det faktisk ikke følger regnskaberne. Twitter er en strøm, som jeg bliver nødt til at stirre på hele dagen, hvis jeg ville fange alle de oplysninger, jeg ønskede fra den. Mens jeg elsker Twitter, og det er en utrolig ressource, er det virkelig nyttigt at finde værktøjer, der giver dig mulighed for at kurere indholdet.

Brook

Brook giver dig mulighed for at oprette kategorier og derefter følge Twitter-konti inden for disse kategorier. Som du kan se nedenfor, søgte jeg efter Analyse, abonnerede på de folk, jeg ønskede at følge, og tildelte dem derefter til kategorien for Analyse.

bæk

Som en person, der ikke holder øje med Twitter hele dagen, vil dette være en uvurderlig tilføjelse til de værktøjer, jeg bruger til at kurere min Twitter-stream og få de oplysninger, der stiger til toppen!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.