Brian's trådkommentarer: Optimeret

Et af de plugins, jeg elsker at køre på min blog, er Brian's Threaded Comments. Det gør det muligt for kommunikation at være indlejret, organiseret og meget let at læse og reagere på. Jeg er ikke sikker på, hvorfor logikken ikke er blevet trukket ind i kernen af WordPress, Selv om.

Da jeg så kilden til mine sider, tilføjede pluginet dog noget rod. Pluginet indsætter både Javascript- og styling-tags for at få det til at fungere. Problemet er, at indbygget styling og javascript kan øge indlæsningstiderne, fordi sammenkædede typografiark og javascript-filer kan cachelagres én gang af browseren.

Da search bots indekserer det øverste 'x' beløb på en side, skubber kode som denne det virkelige indhold ned. Jeg har ikke hørt om det bevist, men jeg tror, ​​at dette kan påvirke dit websteds søgemaskineoptimering. Den rigtige måde at fodre en søgemaskine på er at springe toppings over og give mere kød. Jeg gjorde netop det og flyttede både Javascript og CSS til en linket fil. Jeg kører det optimerede plugin her.

Jeg har skrevet Brian om det optimerede plugin, men e -mailen hoppede. Jeg smed ham også et tip fra min blog for at se, om han ville kigge forbi. Hvis du er interesseret, kan du download det optimerede plugin her.

8 Kommentarer

 1. 1

  Mange tak for at sende denne fil!
  Jeg dyppede kort (mindre end ti minutter) min tå i intens debat, fordi let installerede trådkommentarer appellerede. Meget som jeg elsker at redde mit websted, var deres system for meget at udholde for denne luksus alene.

 2. 2

  Jeg kiggede på dine filer i lynlåsen, og det ser rigtig godt ud, men nogen slog dig helt tilbage i april. Tjek ud dette indlæg.

  Noget andet at forbedre ville være at have billederne lokale vers, der har dem kaldet fra en ekstern placering med en slags krypteret kode, i det mindste er det sådan, det ser ud omkring linjerne, hvor det kalder png-billederne.

  Tanker?

 3. 4

  Hej Doug,
  Tak for dette? Jeg var ved at forsøge at gøre nøjagtigt det samme, du reddede mig tiden.

  Jeg var nødt til at tilføje et par funktioner fra Brians Threaded Comments 1.5, der bryder din iteration.
  Over btc_add_reply_id($id):

  function btc_has_avatars() {
  if( function_exists('get_avatar'))
  return true;
  else if(function_exists('MyAvatars'))
  return true;
  return false;
  }

  function btc_avatar() {
  if( function_exists('get_avatar')) {
  echo get_avatar(get_comment_author_email(), '64');
  return;
  }
  else if(function_exists('MyAvatars')) {
  MyAvatars();
  return;
  }
  }

  Jeg tilføjede også lidt CSS fra BTC 1.5 til .css-filen:

  .btc_gravatar {
  float: right;
  margin: 3px 3px 4px 4px;
  }
  .collapsed .btc_gravatar { display:none; } /* I added this, since the gravatars weren't collapsing nicely */

 4. 5

  Dette er fantastisk, Doug! Et problem: Det ser ud til, at pluginet nu vil være i undermappen briansthreadedcomments af plugins, men nogle få af billederne gengives ved at få adgang til PHP-filen i plugins-biblioteket (når en bruger f.eks. Abonnerer på e-mail-alarmer). Jeg arbejdede omkring dette ved at have PHP-filen begge steder. Skal sandsynligvis bare have en URL justeret et eller andet sted i koden.

 5. 8

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.