Brand Aid: Branding State

Depositphotos20400871 s

Jeg skete på tværs af en stor indlæg i aften om staten branding. Jeg er slet ikke uenig med forfatteren, Brad VanAuken, men jeg ville tilføje et par punkter. Det har været et par år siden jeg formelt arbejdede som og sammen med sidemærkechefer, men jeg vil gerne fremhæve et nøglepunkt, der kan være indlysende, men behovet er angivet.

Mens jeg var i avisbranchen i løbet af det sidste årti, så jeg det voksende fald i evnen til at kontrollere eller styre mærket. Visuelt var det stadig ret simpelt ... farverne, logoerne og produktet ændrede sig ikke. Men den brand gjorde. Mærket skiftede udefra og ind.

Vores budskab og vision var konsistente. Men den medium hvorigennem folk modtog brand skiftede fra os til folket, via internettet, gennem vores leveringsfolk, gennem vores kundeservicemedarbejdere, gennem vores kunder, gennem vores onlinekonkurrence osv.

Brand Management

Det var forretning som normalt. Vi vinkede alle og smilede og pegede med fingrene, da disse medier sagde og gjorde ting, der ødelagde os, og vi gjorde intet. Som et resultat begyndte mærket at fejle - og de fejler stadig. Jeg så det, jeg skreg, og jeg fik vist udgangen (heldigvis).

Nogle gange er det ikke så hurtigt i andre brancher, men vi ser denne overgang overalt. Det drejer sig om, hvorvidt lederne af dit brand gør noget ved det. Hvordan kommunikerer dine brandchefer effektivt, hvilket budskab det er, som din virksomhed forsøger at formidle til sine kunder gennem disse nye medier? Er alle dine medarbejdere nu klar over, at de styrer brandet? Bliver de ansvarlige for det? Hvordan trænes de i at håndtere dette? Hvad siger deres blogs om dit brand?

Nu højere end din brand manager er kvaliteten af ​​virksomheden selv. Jeg tror, ​​at hr. VanAuken gør et stort stykke arbejde med at forklare dette. At forstørre problemet er valg. Forbrugerne udsættes for nye valg, så snart de hører de dårlige nyheder om dit brand. Tilfældet i punkt, den anden nat jeg indsendt om Swapagift.com. Efter udstationering stødte jeg på et forum, der talte om tjenesten, og fandt en anden tjeneste, der blev henvist til i et bedre lys ... CardAvenue. Inden for få minutter fandt jeg et godt produkt (IKKE gennem dets markedsføring) og fandt en alternativ udbyder af det samme produkt (IKKE gennem deres markedsføring)!

Det er forbløffende, hvor hurtigt dårlige nyheder vil rejse, og konkurrencen vil opstå. Mere end nogensinde har din brandmanager brug for så stor indsats for at kommunikere internt som han eller hun gør eksternt. De skal være evangelist og coach for alle dine medarbejdere. Din service, dit produkt og mest af alt dine medarbejdere er dit største medium til at kommunikere dit brand. Hvordan har de det?

En kommentar

  1. 1

    Jeg føler mig meget heldig som start-up-iværksætter at have lært om socialt netværk og selvmærkning lige fra starten. I den artikel, du henviste til, understregede forfatteren disse punkter: "bevidsthed, tilgængelighed, værdi, relevant differentiering og følelsesmæssig forbindelse." Jeg arbejder på at ramme disse punkter, når jeg vokser. Mit fokus er nu at give værdi gratis for at opbygge troværdighed. Plus, jeg er ikke belastet af et oppustet bureaukrati. BTW, jeg har det godt!

    Vince, eneste prop., EBay-sælger, how-to-forfatter.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.