Hjernetræning - og lidt om Doug

En af de ting, jeg elsker bedst ved Internettet, er at det krydser grænsen mellem kunst og programmering. I mine gymnasium var jeg en ivrig kunstner ... og tegnede altid noget et eller andet sted. I mit sidste år tog jeg nogle college-kurser i Industrial Drafting. Tegningen tog en lille smule frihed ud af min blyant, men jeg nød virkelig præcisionen ved at tegne. Jeg gik på klassen, men tog det aldrig op på college.

I stedet sluttede jeg mig til flåden og blev elektriker. Mange mennesker er overraskede over, at min fortid førte mig til Marketing, Database Marketing, Web Design og Web Application design ... men det var en naturlig udvikling. Den logik og disciplin, der kræves i arbejdet med industrielle elektriske og elektroniske maskiner, gav mig nogle fremragende logik- og fejlfindingsoplevelser. Dette førte til sidst til, at jeg gik på college for elektronikteknologi. På det tidspunkt begyndte jeg fejlfinding og design af ladderlogikprogrammering i PLC'er (Programmable Logic Controllers). Det førte til pc-integration, programmering, netværksintegration og databaseintegration.

Jeg blev forelsket i både teknologi og den industri, jeg var i ... Avisindustrien. Jeg ville flytte fra produktionssiden af ​​virksomheden til marketing- og reklamesiden af ​​virksomheden ... men når nogen ser dig i en blå uniform, er det svært at få et marketingjob. Så ... Jeg lastede hestene og vognene op og flyttede mine børn vestpå og arbejdede for et databasemarkedsføringsfirma, der designede, byggede og implementerede Marketing Data Warehouses i hele avisindustrien. Det var fascinerende arbejde. Jeg arbejdede også med nogle af de største aviser og udviklede personligt nogle gode applikationer i branchen.

Jeg holdt fast i branchen i over et årti og klarede mig ganske godt for mig selv. Jeg blev endda nomineret i branchen som en af ​​de 20 største under 40. Jeg skrev i flere tidsskrifter i branchen og satte min erfaring i gang med at opbygge et fremragende databasemarkedsføringsinitiativ til lokalavisen. En ledelsesændring der medførte mindre vægt på databasemarketing. Aviser blev opslugt i mit årti af store virksomheder, så iværksættertalent var ikke noget, du kunne bruge til den lokale avis. Til sidst besluttede jeg at forlade avisen og branchen. Det var et hårdt træk. Heldigvis fik jeg et lille skub på vej ud. 🙂

Mit næste år blev brugt til at hjælpe andre virksomheder med at opbygge deres programmer, og til sidst fik jeg en fantastisk koncert med ExactTarget. Det er et fantastisk firma, en af ​​de hurtigst voksende private virksomheder i USA. De har et fremragende produkt, og jeg udfordres lige nu til at fortsætte med at gøre det bedre.

Det er dog undertiden ikke nok. Jeg bliver stadig begejstret for at hjælpe The Indianapolis Colts, Indianapolis Chamber of Commerce, være vært for og designe et væld af websteder til venner og kolleger, deltage i regionale marketingbegivenheder og tage nye udfordringer op. Jeg hjalp med at starte Jeg vælger Indy!, et græsrodssted, hvor folk kan give udtryk for, hvorfor de vælger Indianapolis. Det er et sted, der får fart. Jeg arbejder også på at starte min egen virksomhed, Compendium Software, med en anden partner, hvor jeg sætter min blogging, teknologi og markedsføringserfaring i arbejde. Jeg elsker at arbejde i et hurtigt og rasende tempo, og jeg elsker at arbejde med mennesker, der har en 'kan gøre' holdning.

Jeg nyder at udøve min 'venstre hjerne' og opbygge illustrationer ved hjælp af Photoshop og Illustrator. Det kræver en hel del kreativitet. I aften arbejdede jeg på et logo for et lokalt band, Rok Hollywood. Jeg sendte dette til dem for omkring en time siden. Jeg vil sandsynligvis gentage det et par gange baseret på deres feedback ... men som du ser, har jeg det sjovt:

Rok Hollywood

Pointen er, at jeg er 38 og ikke ved, hvad jeg vil være, når jeg bliver voksen! Jeg ved, at jeg er meget god til at finde tekniske løsninger på meget vanskelige problemer og uddanne folk om det. Jeg har en ægte appetit på teknologi. Jeg har ingen tålmodighed for folk, der undskylder, men jeg elsker at hjælpe folk, der beder om hjælp. Der er intet, der tilfredsstiller mig mere end smilet på en klients ansigt.

Jeg er en konge af alle handler (jeg har udviklet mig fra en jack), men jeg er stadig mester over ingen. Jeg kan ikke tåle politik, især ikke på kontoret. Jeg kan ikke lide at arbejde på ting, der ikke har målbare mål. Jeg hader møder, hvor vi ikke mødes (jeg kommer sent og tager min PDA, så jeg kan sende e-mail). Jeg kan godt lide at arbejde sent ... min mest produktive tid er normalt mellem 10:20 og midnat. Og jeg kan godt lide at slå snooze XNUMX gange om morgenen.

Alt dette, og jeg er enlig far! Tid med mine børn er fantastisk. Vi ser stadig film, når vi kan, og vi hænger meget sammen. Begge mine børn er utrolige. Åh, jeg ser frem til min første 'kaffedato' om et stykke tid i weekenden ... det er en del af min hjerne, som jeg ikke har brugt i nogen tid, så ønsker mig held og lykke!

Nok om mig! Tid til søvnig.

2 Kommentarer

  1. 1

    Jeg var enlig far i de fleste af mine ældre drenges barndom. Det var den absolut værste del om skilsmisse - ikke at se mine drenge i lange perioder. Nu er de alle voksne, og jeg ser dem endnu mindre. Vær opmærksom på tiden.

  2. 2

    Jeg har faktisk meget tid med dem, Sterling. Jeg har forældremyndighed over børnene. En af grundene til, at jeg valgte Midtvesten, var at de kunne se mere af deres mor, som er gift igen og bor i Louisville. Jeg er ikke sikker på, hvad jeg ville have gjort uden dem!

    Jeg er enig i: Skilsmisse. Det er forfærdeligt for alle involverede.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.