Drenge og legetøj!

Jeg er ikke sikker på, hvor meget mere jeg kan tage! Internet Explorer 7, FIrefox 2 og en MacBook Pro alt sammen på en uge. Jeg er bag på mine RSS-feeds med et par hundrede indlæg, bag på min e-mail med omkring 200 e-mails ... og jeg har mere arbejde, end jeg nogensinde har haft. Hvad i alverden foregår der?

MacBook Pro

Først ... Internet Explorer 7. Jeg er virkelig imponeret over de alternative menupositioner og organisering af skærmen. Hvis du ikke allerede har prøvet det, er fuld skærm fantastisk. Og selvfølgelig er fanebladet fantastisk.

Andet ... Firefox 2. Jeg downloadede det lige. Virkelig zippy! Jeg kan lide det. Jeg har ikke testet stavekontrollen, men jeg hører, det er en fantastisk funktion. Det betyder, at jeg kan dumpe Google Toolbar.

Tredje ... trommeslag venligst ... MacBook Pro. Jeg fik værkerne på denne hvalp, og jeg er temmelig blæst væk af den 'cool faktor'. Efter at jeg købte den måtte jeg selvfølgelig købe en ny bærbar taske, der var pæn og slank. Jeg venter stadig på en monstermonitor på arbejde ... men på mindre end en uge er jeg næsten fuldstændig konverteret.

Jeg indlæste paralleller på den (WOW!), Så jeg kan køre XP, når jeg skal på den ene skærm (eller i et vindue) og OSX på den anden. Det blæser mig bare væk. Jeg tror ikke, jeg vil være en Windows Cripple længe. Jeg er nødt til at fortælle dig om look and feel, OSX er langt mere avanceret i look, feel og betjening. Jeg er ikke en Apple-snob (endnu), men jeg kan blive en. Jeg formoder, at første gang jeg åbner det ved Borders, bliver jeg officielt en!

Nogle ting, jeg ikke kan lide ved Mac? Den magnetiske netledning er sej og alt sammen, men den anden ende suger ... det er en stor ol 'klodset strømforsyning. Og de overingeniører forlængerledningen. Masser af design til så små fødder.

En kommentar

  1. 1

    Første katte og hunde der bor sammen og nu Doug på en MAC ?! Må det aldrig være!

    Sjovt, lige i går indså vores grafiske designer (MAC-dreng) og vores direktør for internet-tjenester (pc-dreng), at de faktisk er livsimiterende kunst. Vores dress-kode blev ændret (endelig), så vi ikke SKAL have slips. Den første dag i de nye regler kom MAC-dreng til at arbejde tieless, men PC-dreng havde alligevel slips. De blev Apple-reklamen.

    Hvis hukommelsen tjener, Doug, føler du dig vigtigere i en suite. Så dette rejser spørgsmålet, er det bedre at føle sig vigtig eller cool?

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.