Bogudgivelse! Renée Pawlish: Nephilim, Genesis of Evil

1599161400.01. AA SCTZZZZZZ
I to og et halvt år arbejdede jeg sammen med Renée på et Newspaper Database Marketing-firma i Denver, Colorado. Ligesom mange talentfulde medarbejdere havde Renée kreative forretninger, der sprang mig væk. Jeg var heldig nok og begejstret for at læse udskrifterne af Renées første mordmysteriebog. Det var en fantastisk læsning, sjov og uforudsigelig!

Renée skrev bare mig og lod mig vide, at hun lige lancerede sin næste bog, Nephilim Genesis of Evil. Her er beskrivelsen:

En mørk magt beskrevet i Genesis genbesøger den lille bjergby Taylor Crossing. Efter at have været vidne til en ond tilstedeværelse i New York City, kommer Rory Callahan ud vest for at søge efter svar og finder en by, der underkaster sig overnaturlige kræfter. Nu kan en ond profeti blive opfyldt af Nephilim.

Først tillykke til Renée! Næste ... for alle dine ivrige læsere derude, skal du sørge for at få en kopi! Indtil videre er anmeldelserne fantastiske på Amazon, og kopierne går hurtigt! Hvad mig angår ... Jeg sender mit eksemplar til Renée for en autograf! Selvom hun er en Broncos fan.

🙂

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.