Blogs opvarmer

Depositphotos26743721 s

Denne uge var en vanskelig uge. Mit job er fantastisk, og jeg bliver værdsat af mine kammerater og mine klienter. For første gang tror jeg dog, at min blog blandede sig i mine professionelle forhold. Efter at have talt med dem udførligt, tror jeg ikke, der er bekymring for min arbejdsgiver. Mine ledere tror absolut på blogging som et sundt udtryk. Selvfølgelig kan de ikke tage ansvar for mine kommentarer, da de er mine og ingen andres. Som et resultat vil du bemærke, at jeg ikke længere har et link til min arbejdsgiver. Det er for dårligt - da jeg elsker at promovere dem som førende inden for databasen og den digitale marketingbranche.

Et spørgsmål blev rejst af en klient, som også var en tidligere arbejdsgiver for mig. Selvom jeg ikke arbejdede direkte for nogen af ​​virksomhederne, da de forstærkede deres forhold ... og jeg ikke overlod det ene til det andet, rejste nogle spørgsmål af klienten angående min ansættelse og mit ansvar i deres forhold til min nuværende arbejdsgiver.

Jeg tror, ​​at problemet dukkede op som et resultat af et par blogindlæg, jeg lavede, der kritiserede nogle af min tidligere arbejdsgivers marketingindsats. Utroligt nok med den håndfuld folk, der læste min blog ... var min tidligere arbejdsgiver en af ​​dem. Jeg er smigret over, at jeg var emnet for samtale i hele virksomheden ... mange af mine venner udfyldte mig. Mine ord slog en akkord så højt, at jeg tror, ​​den kom fra den afdeling, jeg plejede at arbejde for, gennem selskabet, gennem min nuværende arbejdsgiver og tilbage til mig! Jeg vidste, at det ville komme og havde forberedt mig på det - men det var stadig en ubehagelig situation.

At stille spørgsmålstegn ved status quo er altid sundt. Mens han var ansat i det firma, blev chefen, der hyrede mig, anerkendt som et selskab overalt for den retning, han tog os. Selvom vi var en lille afdeling, arbejdede vi fremragende som et team og var i stand til at levere - igen og igen og igen. Venner har delt med mig, at de ikke tror, ​​at det nye hold har haft den succes, vi havde. Jeg formoder, at det er derfor, lil ol 'Dougs blog rejste sådan en stink.

Jeg vil ikke give nogen mulighed for at pege på min blog som en kilde til deres formue eller ulykke. Jeg fjernede posterne i min blog, der forårsagede ophidselsen af ​​respekt for min nuværende arbejdsgiver. Jeg holder stadig det selskab, jeg havde arbejdet for, i meget høj grad. De fagfolk, jeg arbejdede med, var derimod ingen anden. Jeg tænker stadig meget på den leder, der hyrede mig og kørte min succes derhen. Og jeg er endda taknemmelig for, at jeg blev ført ud af døren af ​​den nye ledelse. Når alt kommer til alt, fører min afgang mig til den fantastiske virksomhed, branche og stilling, jeg har nu!

Jeg ville ikke have kommenteret, hvis jeg ikke havde plejet det. Jeg har endda stadig et par aktier i det selskab, jeg plejede at arbejde for. Kan en aktionær ikke kritisere det selskab, de ejer aktier i?

Forbes havde en god artikel, Angreb af blogs, taler til angreb på blogs, der skader omdømme og skader virksomheder. Det er interessant for mig, at en publikation vil tage stilling til ytringsfriheden. Hvis hensigten med et blogindlæg er at såre en virksomhed, der bruger løgne eller bedrag, så tror jeg, det er bagvaskelse. Men hvis blogindlægget er en ærlig kritik af virksomheden, der går i den forkerte retning ... Er det bagvaskes? Jeg tror ikke.

Jeg tror, ​​det er hyklerisk, pompøst og pretentiøst af den forfatningsmæssigt beskyttede 'Free Press' i dette firma at bekæmpe blogging. Blogging sætter min stemme så højt som den næste og giver mig et middel til frit at udtrykke min mening. Forestil dig hvordan blogging kunne have hjulpet vores land i kampen for lige rettigheder for kvinder og mindretal! Deres stemmer kunne have været hørt og beskyttet uden frygt for gengældelse. Jeg begynder at tro, at intet er ironisk, da Rosa Parks ligger i staten denne uge.

Jeg ville elske at have læst fru Parks 'blog!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.