#BlogIndiana: Jason Falls, bloggere og Google-guderne

blog indiana

Det var en god start i dag på Blog Indianaog Jason Falls startede saftene, der flyder ved at nedvurdere vigtigheden af ​​søgemaskineoptimering, sætte nogle tvivl om ghostblogging og tale til bloggere om, at det er okay ikke at følge reglerne. Jason's hovedret var meget mere dybtgående og grundig ... men det er de ting, der sidder fast i min gennemsøgning.

Mindst en af ​​mine venner kunne mærke min reaktion ... og det havde jeg to spøgelsesbloggere sidder bag mig, så jeg er sikker på, at jeg ved, hvad de tænkte!
xemion-tweet.png

Tror jeg, at bloggere skal følge regler?

Jeg er 100% enig med Jason! Der er ingen regler. Det ville være som Alexander Graham Bell, der udgav en bog om, hvordan man bruger telefoner et par år efter, at han oprettede dem. Blogsfæren er stadig ung, og hvad der fungerer for dig, fungerer muligvis ikke for andre. Mine læsere ved allerede, hvordan jeg har det sociale medier lyver og regler er en løgn.

Vi har ikke regler ... hvad vi dog har, er nogle erfaringer med mediet og at genkende, hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerer, så vi kan videregive den viden, som andre kan teste.

Skal bloggere ignorere søgning?

Chris Baggott kom næsten ud af sit sæde, da Jason foreslog ikke at bekymre sig om søgning. Han stillede et lige så saftigt spørgsmål: "Gør du ikke folk en bjørnetjeneste ved ikke at have dit indhold ... godt indhold ... fundet i søgningen?". Naturligvis troede Jason ikke det.

BTW: Dette var ikke en helt ude debat - bare en sund diskussion af blogstrategier. Jason gjorde et fantastisk stykke arbejde og var meget gennemsigtig om, hvorfor han ikke behøver at bekymre sig om søgning. Chris 'spørgsmål var dog et, der virkelig rejser et gyldigt punkt. Hvis der er søgere derude, der leder efter dig ... og de ikke kan finde dig, er det ikke et problem?

Er det et problem for søgemaskinerne? Eller er det dit problem?

Mit svar ville være, at det er dit problem. Google har været alt for generøs med at levere alle de nødvendige værktøjer til, at folk kan forstå, hvordan de kan optimere både deres websted og deres indhold. Google forsyner os endda vores placeringer efter nøgleord eller sætning og søgevolumener på nævnte nøgleord - idet de erkender, at de, der ønsker at konkurrere i dette løb, skal foretage nogle justeringer.

Jeg hader at spille for Google-guderne lige så meget som nogen anden. Jeg ville ønske, at jeg kunne skrive overbevisende indhold og ikke behøvede at være bekymret for at nævne nøgleord, synonyme udtryk og kombinationer af nøgleord i mit indhold. Det gør jeg dog, så folk, der leder efter disse svar, finder dem på min blog! Og find dem, de gør!

social-media-explorer.png Det handler om potentiale! Gør Social Media Explorer det godt? Ja selvfølgelig. Får Jason rådgivning og taleopgaver fra sin blog? Ja han gør. Men der er potentiale for Jason at få meget mere trafik og nye forespørgsler ved blot at optimere hans blogs indhold. Jeg anbefaler ikke unaturligt set - bare at placere nogle nøgleord og sætninger, hvor de begge giver mening og tiltrækker søgetrafik. Enkel blogge til SEO.

Tjek, hvordan vores blogs fungerer, og du finder ud af, at min blog har lidt større rækkevidde ... men Jason er meget mere engageret nationalt i det sociale mediarum. Han er en fremragende præsentator (jeg lærer stadig) og en underholdende højttaler. Han fortjener mere opmærksomhed. Jeg tror, ​​at ignorering af muligheden skader hans blogs potentiale - og han drager heller ikke fordel af den.

BEMÆRK: Jeg sendte Jason min nye e-bog uden omkostninger. Jeg håber, at han skifter mening. 🙂

Ghostblogging er en ædel profession

Hvornår er sidste gang din chef fik forfremmelse for deres arbejde? Siddede du passivt forbi, da de rykkede op ad stigen? Eller generede det dig bare en smule, at du hjalp med at placere dem der? Det er hvad Ghostbloggers do. Ghostblogging er ikke et beskidt ord, og det er heller ikke et beskidt erhverv, det er utroligt. En stor ghostblogger undersøger kilden og skriver nøjagtigt indlægene på vegne af dem.

Jeg synes, jeg har et for stort hoved til at gøre det. Jeg ønsker kredit, hvor kredit forfalder!

Er det falsk? Er det gennemsigtigt? Jeg tror ikke det er! Hvis jeg sad og lavede et interview med dig, og jeg skrev alle dine svar - men jeg skrev det både veltalende og underholdende, gør det dig da mindre af en person? Der er nogle STORE navne i blogverdenen, der ikke skriver deres egne materielle folk - jeg hader at bryde nyheden til dig!

Så længe forudsætningen for disse blogindlæg er din besked, hvorfor skulle nogen bryde sig om, at en anden skrev det? Vidste du, at Obamas indvielsestale blev skrevet af en 27-årig hvid fyr i Starbucks? Ændrer det din mening om Obama? Er han falsk? Var det ikke gennemsigtigt?

Jeg tror ikke det ... Jeg syntes, det var en fantastisk tale, og jeg er ikke i tvivl om, at Obama mente hvert ord, han sagde!

7 Kommentarer

 1. 1

  Dejlig forlængelse af den venlige diskussion og debat, der blev ansporet af Jason Falls på #blogindiana i morges. Min løbende gåde er dog, at jeg stadig er enig med dig, Jason og Chris. Jeg tror, ​​det går tilbage til at bryde reglerne. Hvis Jason ikke er ligeglad med søgning, og det fungerer for ham, så være det. Hvis han ikke er ligeglad med, hvem der ikke finder ham, hvis det ikke er en ondsindet apati, så være det. Hvis andre bloggere, herunder dig selv, Chris, mig selv eller mine klienter vil udnytte kraften i blogging til SEO, spil videre. Hold diskussionen flydende, jeg elsker at lære af samtalen og dem, der deltager i den.

 2. 2

  Doug, meget rimelig og sagde godt. Jeg er sikker på, at Jason vil se fejlen på hans måder med sådan tankevækkende overtalelse. Han tænker måske på de groveste eksempler, når det kommer til blogging til SEO og ghostblogging. Vi er sandsynligvis enige med ham. Det er som at sammenligne en effektiv, provokerende eller underholdende tv-reklame med dem fra Peter Francis, du kender hvem eller "anvender direkte på panden." Vi får smart marketing.

 3. 3

  To hurtige historiske noter ... mens Bell ikke skrev en bog om, hvordan man bruger telefonen, blev der opnået en aftale om samtykke mellem hans firma og Western Union om, at den ikke kunne bruges til telegrafi. Det var alt, det var godt, indtil Thomas Edison opfandt kulknappetransmitteren (mikrofon), der gjorde langdistansetale praktisk. Og når vi taler om præsidentens taler, lærte Edison lidt om at manipulere pressen efter fuldstændig omformulering af præsident Andrew Johnsons 11. september 1866 tale for Associated Press. Så længe ghostbloggers får deres chef til at se bedre ud, end de faktisk er, klager chefen ikke.

 4. 4

  Tal om overbelastning af oplysninger! lol.
  Har været fascineret af læsninger om præsident Andrew Johnsons og kunne ofte ikke sove i mens han fortsatte med at overveje fordelene ved hans evne til at tale offentligt. TY Mike, jeg tilsluttede aldrig muligheden for at tænke på, at Thomas Alva stod bag Johnsons formodede oratoriske veltalenhed.
  Spring frem til dagens emne; burde vi ikke forestille os, at de fleste bemærkelsesværdige outsourcede en god del af deres offentlige beskeder på en eller anden måde? Vi er nu blevet informeret om, at der eksisterede ghostwriting i den første præsident Johnsons æra, men hvem ved præcis, hvornår håndværket blev født.
  Jeg overlader det spørgsmål til dig med et eget spørgsmål ... hvem der er den virkelige forfatter (e) af Bibelen. Virker ikke for mig at have været Gud eller Jesus, men vi accepterer det som "Guds ord." De ondskabsfulde GHOSTWRITER'S IN THE Himmel var endda på arbejde for 2,000 år siden!
  Jeg vil sandsynligvis ikke falde i søvn let i aften, da jeg allerede er begyndt at undre mig over, om Karr betaler ghostwriter såvel som Gud betalte sin lol.

 5. 5

  Måske er ghostblogging et ædelt erhverv, men den, der bruger en sådan tjeneste, er slet ikke ædel. I det mindste er han ikke ærlig over for sine læsere.

 6. 6

  Fantastisk indlæg Doug. Jeg har tænkt på dette emne i lang tid nu. Faktisk skrev jeg et indlæg forleden dag om forholdet mellem social og søgning betydning.

  Jeg var ikke på bloggen Indiana, så jeg har ingen referenceramme til netop denne samtale. Jeg synes søgesynlighed er virkelig virkelig vigtig. Min tanke er, at der er 3 kritiske faktorer for at få søgesynlighed, da det vedrører blogging.

  Den første er indhold. Da min blog kom til over 100 indlæg, begyndte jeg at vinde mange søgninger efter forskellige udtryk. Jeg kan kun forestille mig, hvor mange søgninger du ville vinde med over tusind!

  Den anden er intern optimering. Jeg synes, det er yderst vigtigt at sikre, at dine URL-permalinks, titeltags, header-tags og det samlede indhold indeholder dine søgeord, så dine indlæg kan findes på Google. Jeg finder ud af, at dette er ret nemt at gøre, hvis du forstår de grundlæggende grundlæggende.

  Den tredje vigtigste faktor er links, og jeg er nødt til at tro, at opbygning af dit brand på sociale mediesider er FAR den nemmeste måde at få folk til at linke til dig.

  Så er jeg enig med Jason? Ja og nej.

  Det giver ikke mening for mig at ignorere den interne optimering af dit websted fuldstændigt. Hvorfor VIL I IKKE have Google til at finde dig ?!

  Men jeg tror, ​​at det giver meget mere mening at fokusere mere energi på din sociale tilstedeværelse, få respekt fra andre bloggere, få autoritet gennem links, hvilket i øvrigt vil hjælpe din søgningoptimering i det lange løb.

  Hvad gør mig ked af det er når folk opfører sig som den eneste grund til at du skal blogge er at vinde søgninger. Jeg er bare nødt til at tro, at det er SÅ vigtigt at lægge stort fokus på din sociale strategi. Hvis du blogger meget ved hjælp af dine søgeord, vil du alligevel vinde mange søgninger.

  Er Ghostblogging nu et ædelt erhverv? Jo da! Er er skalerbar? Nej, ikke medmindre du administrerer et ghostblogging-bureau. Hvis du er blogger, kan du kun gøre så meget arbejde, og derfor kan du kun tjene så mange penge.

 7. 7

  Fantastisk indlæg Doug. Jeg har tænkt på dette emne i lang tid nu. Faktisk skrev jeg et indlæg forleden dag om forholdet mellem social og søgning betydning.

  Jeg var ikke på bloggen Indiana, så jeg har ingen referenceramme til netop denne samtale. Jeg synes søgesynlighed er virkelig virkelig vigtig. Min tanke er, at der er 3 kritiske faktorer for at få søgesynlighed, da det vedrører blogging.

  Den første er indhold. Da min blog kom til over 100 indlæg, begyndte jeg at vinde mange søgninger efter forskellige udtryk. Jeg kan kun forestille mig, hvor mange søgninger du ville vinde med over tusind!

  Den anden er intern optimering. Jeg synes, det er yderst vigtigt at sikre, at dine URL-permalinks, titeltags, header-tags og det samlede indhold indeholder dine søgeord, så dine indlæg kan findes på Google. Jeg finder ud af, at dette er ret nemt at gøre, hvis du forstår de grundlæggende grundlæggende.

  Den tredje vigtigste faktor er links, og jeg er nødt til at tro, at opbygning af dit brand på sociale mediesider er FAR den nemmeste måde at få folk til at linke til dig.

  Så er jeg enig med Jason? Ja og nej.

  Det giver ikke mening for mig at ignorere den interne optimering af dit websted fuldstændigt. Hvorfor VIL I IKKE have Google til at finde dig ?!

  Men jeg tror, ​​at det giver meget mere mening at fokusere mere energi på din sociale tilstedeværelse, få respekt fra andre bloggere, få autoritet gennem links, hvilket i øvrigt vil hjælpe din søgningoptimering i det lange løb.

  Hvad gør mig ked af det er når folk opfører sig som den eneste grund til at du skal blogge er at vinde søgninger. Jeg er bare nødt til at tro, at det er SÅ vigtigt at lægge stort fokus på din sociale strategi. Hvis du blogger meget ved hjælp af dine søgeord, vil du alligevel vinde mange søgninger.

  Er Ghostblogging nu et ædelt erhverv? Jo da! Er er skalerbar? Nej, ikke medmindre du administrerer et ghostblogging-bureau. Hvis du er blogger, kan du kun gøre så meget arbejde, og derfor kan du kun tjene så mange penge.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.