Blogging er ikke nok, "Press the Flesh"!

håndrystelse

Dette er en sætning, jeg bliver træt af - hurtigt - under dette præsidentkandidatur. Jeg er ikke sikker på, hvem der skrev det oprindelige udtryk, men jeg har set det brugt meget i denne sæson. Senest brugte guvernøren i West Virginia udtrykket til at diskutere, hvorfor Barack Obama mistede West Virginia i et jordskred til Hillary Clinton. Han forsøger at forsvare oppositionens opfattelse af, at West Virginia stadig har race spørgsmål, og Obama mistede det simpelthen fordi han ikke brugte tid nok pressende kød, aka håndtryk.

Det bør være af interesse for marketingfolk at indse, hvor stor en indvirkning det har pressende kød virkelig har ved et valg. Kampagner ligner meget strategiske databasemarketingkampagner om methamfetamin. Alle sider bringer matematiske genier ind, implementerer rettidig og målrettet markedsføring gennem en række medier og arbejder hårdt på at tryk på kødet. Markedsførere bør bemærke, uden for politiets snavs, at disse taktikker fungerer.

Hvad vi skal læne os fra Obama-kampagnen

Mange af os glemmer, at Hillary blev behandlet som præsidentkandidat fra 2008 for et år siden, og Barack Obama var på en meget kort liste over uerfarne 'up and comers' i Det Demokratiske Parti. Hans præcise marketingindsats har dog betalt sig. Et kig på Obama-siden, og du finder en besked til hvert mål:
obama

Her i Indianapolis har jeg modtaget viral e-mail, hvor jeg kunne donere på vegne af nogen til kampagnen. Obama-kampagnen åbnede (og lukkede efterfølgende) et kontor 1 blok syd for Circle her i Indy - førsteklasses ejendom til tryk på kødet. Jeg modtog også nogle direkte mail fra Obama-kampagnen. Et kig på begivenhederne, og du finder ud af, at Obama er en håndrystende maskine med over 16,000 begivenheder indtil videre og et ton mere at gå.

Jeg tror ikke, at Obama mistede West Virginia, fordi han ikke rystede nok hænder. Jeg er tilbøjelig til at være enig i, at han tabte simpelthen fordi hans besked passede ikke godt sammen med Appalachia.

Tilbage til det punkt.

Jeg promoverer ikke Barack Obama til præsident, jeg genkender simpelthen den utrolige marketingmaskine, han er sat på plads. Alt, hvad hans team gør, er rigtigt - og det er vigtigt at bemærke, at de aldrig går glip af en mulighed for presser kødet.

At trykke på Flesh fungerer for mig

Jeg har haft en moderat succes i sociale medier, især her i Indianapolis. Interessant nok er der mange Indianapolis bloggere hvis skygge jeg næppe falder i fra et internetstatistik synspunkt. På regionalt niveau tror jeg dog, at jeg har mere et navn (og ansigt), som folk husker.

Jeg skylder min lokale succes presser kødet. Mit arbejde med Mindre Indiana, Indy kultursti, Superbowl-komitéen i 2012 og at benytte enhver lejlighed til at undervise lokale forretningsfolk om sociale medier har haft meget større indflydelse end min blog nogensinde ville have gjort. Det er en hård pille at sluge givet hele tiden, jeg lægger i min blog, men det er vigtigt for folk at indse, at blogging simpelthen ikke er nok!

Gå ud og tryk på kødet! Blogging giver en gennemsigtighed og ærlighed, som et marketingbrochure-websted ikke kan give - men det giver stadig ikke oplevelsen af ​​at se nogen i øjet og ryste deres hånd.

Det er vigtigt at bemærke, at jeg ville have en meget større blog med større national eksponering, hvis jeg var i stand til at gøre det til nationale begivenheder. Det er altid svært med et fuldtidsjob, men jeg håber stadig at få det til nogle få i år.

6 Kommentarer

 1. 1

  Fantastisk, afbalanceret perspektiv, Doug. Din blog mindede om en artikel, jeg læste i den forløbne uge, der beskrev en af ​​senator Clintons kampagnechefer, der tidligt talte for at rejse $ 100 hver fra 1,000,000 amerikanske kvinder.

  Hvilken kæmpestor appel! Men forslaget blev tilsidesat af en anden kampagnerådgiver. (Og vi ved, hvilken kandidat der med succes bruger mikrofinansiering: Obama.)

  Om "presning af kødet" vs internetteknikker: Jeg tror, ​​hver giver forskellige udbytter. Nogle kunder (eller vælgere) berøres kun af personlig opsøgende. Andre vil du aldrig oprette forbindelse til, medmindre du har en tilstedeværelse på internettet. Maksimering af resultater tager begge.

  (Eller som en gammel ven plejede at sige, da han blev tilbudt sit valg af vanille- eller chokoladeis: "Ja!")

 2. 2

  Doug: Jeg er helt enig. Jeg har opnået meget mere anerkendelse her i Atlanta med Atlanta web iværksættere og andre relaterede møder og begivenheder, jeg deltager i og støtter, end jeg nogensinde har været i stand til at vinde med min blog. Plus, det er meget mere givende at være sammen med mennesker ansigt til ansigt end alene bag et tastatur og en computerskærm.

 3. 3

  Ja, vi i Truffle Media har fortsat tilstedeværelse ved begivenheder (World Pork Expo er i næste uge for de interesserede :) plus vi bruger almindelig gammel telefon og e-mail til berøringsbaser.

  Vi bruger også nye mediekanaler for at holde kontakten med landbrugsinteresserede: Twitter (http://twitter.com/trufflemedia), SwineCast.com (og dets søstersider for oksekød, mejeriprodukter, fjerkræ og afgrøder) blogs / podcasts, Flickr (http://www.flickr.com/photos/trufflemedia/) og Blip.tv (http://trufflemedia.blip.tv/).

  Men der er intet som at være der personligt for at høre, hvad folk er interesseret i, snakke med en øl i hånden og se nuancen / kropssproget om nogle følsomme emner (majs til mad eller majs til brændstof er en populær samtale i Iowa :)

  Tak igen Doug.

  John Blue
  TruffleMedia.com

 4. 4
 5. 5

  Doug - God udstationering, min mand. Jeg finder et godt håndtryk og et smil til at være langt mere indflydelsesrig i salg, netværk og relationsopbygning end noget andet jeg kan gøre.

  For nylig befandt jeg mig i en jobændring, kun min anden siden jeg kom ind i forretningsudvikling på fuld tid. I interviewet spurgte alle mig: "Hvad laver du for at opbygge kundeemner / forretning?" Uden tvivl er mit personlige netværk den største kilde til kundeemner, da jeg får henvisninger fra dem. Dette kan kun gøres ved at bringe værdi og interpersonel kommunikation. Jeg bruger sætningen "ryst din hånd" meget, når jeg sender en e-mail til nogen. Som i, "Jeg ser frem til at ryste din hånd en dag." Jeg er ikke fan af ……… ”at presse kødet”. Det lyder lidt… ..kødet.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.