Bloggin 'er ikke let! Selv med Vox

vox blogging

Update: Vox-platformen lukkede ned i 2010.

Som for nylig tænker jeg meget på at levere mere dokumentation og endda nogle offentlige taler på blogging. Hvorfor? Bloggin er ikke let! Virksomhederne er klar over dette ... at placere sig selv 'nøgen' ud på nettet er måske en god strategi. Ud over strategien og indholdet er teknologien dog.

Bloggin 'er ikke let.

Sikker på, de store bloggere får det til at se simpelt ud. De kaster op en blog og bliver mødt med tusinder af dollars i reklamer. Folk kaster dem penge. Men hvad med mor og pop, der simpelthen vil oprette en simpel blog om deres forretning eller familie? Web analytics, autoritet, søgemaskineoptimering, ranking, trackbacks, pings, post-slugs, kommentarer, brugergenereret feedback, kategorier, tagging, feeds, feed analytics, e-mail-abonnementer ... det er nok til at få nogen til at løbe væk og skrige!

Det er let for mig, fordi jeg har været ved det et år og dissekeret alle komponenter i blogging. Jeg forstår det. Jeg er en nørd. Det er min hobby, job og kærlighed.

Det nye barn på blokken er Vox. Jeg så nogle skærmbilleder af Vox til at skubbe indhold (lyd, video eller billede) ind i indlægget og var imponeret over hvor enkle de gjorde det. Men det var her let stoppede.

Her er et skærmbillede:

Vox

Der er ikke mindre end 30 links på min blogside for ting at gøre. Jeg ville simpelthen uploade et billede til bloggen og afvikle forvirrende blogbilledet til profilbilledet. Hvis du vil vise dig selv som det næste "nemme" værktøj til blogging, er du sikker på at gøre det lettere. Der er ingen måde, jeg vil skubbe en af ​​mine venner til dette værktøj. Jeg vil hellere tale dem igennem WordPress or Blogger.

Måske er et af problemerne med Vox, at det var påvirket af bloggere til blogging. Hvis SixApart virkelig ville skabe en simpel bloggingplatform, skulle de have kigget efter folk, der aldrig har blogget før. Jeg er ikke sikker på, hvad adoptionsgraden er for at klatre op på Vox, men jeg tvivler på, at de er spektakulære.

2 Kommentarer

  1. 1

    Du gør et godt punkt Doug. Fremtiden og væksten i blogging og folk, der kommer til din blog, er de "almindelige" mennesker. Nogle mennesker, der måske ikke engang ved, hvad udtrykket blogging betyder i dag.

  2. 2

    Jeg tjekkede Vox ud, da den også blev lanceret og var ikke så imponeret over det. Det har et smukt frostdæksel, men når det graver dybt ned, er det ikke så sjovt eller simpelt at bruge. Jeg tror, ​​de kunne bruge et overtræk på systemet.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.