Blogconomy Blogging Statistics

blogconomy blogging statistik

Husk, når folk sagde, at blogging var døde? Jeg har blogget nu i et årti og skylder min succes, min bog, mit firma og min karriere til blogging. Gennem mange års blogging har jeg skabt indflydelse, autoritet og nok af følgende, at vi er i stand til at opretholde en voksende virksomhed, der hjælper vores kunder med deres indholdsmarkedsføringsindsats. Jeg taler ikke bare om fordelene - jeg fortsætter med at høste fordelene!

Dette er et godt overblik over Blogøkonomi by Tænd stedet. De har solid rådgivning om deres indlæg - blog ugentligt, skriver nyttigt indhold, har altid en opfordring til handling og har et e-mail-nyhedsbrev for at fange abonnenter. Som ethvert andet marketingmedium giver den indsats, du lægger, relative resultater. Hvis din virksomhed kan poste dagligt - fra klienthistorier, til at bruge sager, til virksomhedsnyheder og brancherådgivning - kan du komme der hurtigere!

Blog-økonomi-infografik

En kommentar

  1. 1

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.