Blog-tip: Det selvhjulpen indlæg

Depositphotos8149018 s

Min næste tipmand er Ryan, der driver en iværksætterblog, kaldet Det selvafhængige indlæg. The Self-Reliant Post er en blog om, hvordan man tjener penge med en online hjemmevirksomhed og andre tanker, der er relateret til det. (Jeg fangede den sidste sætning fra Om os side.)

Her er dine blogtips:

 1. Doh! Fik jeg netop spam? Da jeg først bemærkede domænenavnet med alle disse bindestreger, er det den første tanke, der ramte mig. Efter at jeg havde opbygget nerven til at klikke igennem, fandt jeg derefter et rimeligt sted. Jeg var dog bekymret først!

  Du kan overveje at finde et nyt domænenavn seriøst. Når det er sagt - er der ingen grund til at miste nogen placering, du har i øjeblikket. Start med at udfase dette domæne og bruge et nyt til dit websted. Dette er selvfølgelig min mening!

 2. Der er noget funky i gang med dit stilark. Sidefoden er venstrejusteret, og center (indhold) div kører ikke længden af ​​siden til sidefoden. Jeg gætter, men jeg tror, ​​du måske har et skurk, der lukker div-mærket rundt (> / div>) på din hovedside. Andre sider ser ud til at gengive korrekt.
 3. Selvforsynende layoutHer er en god ... vidste du, at søgemaskiner ikke gennemsøger alt indholdet på en webside? De trækker indhold fra toppen af ​​siden for at identificere nøgleord og indeksere dem korrekt. Hvis du vil have indhold til at køre din søgemaskineplacering, skal du sørge for at skubbe indhold til toppen af ​​siden. I dit layout lægger du faktisk begge sidepaneler foran dit indhold! Uden at skade dit tema overhovedet, skulle du være i stand til at flytte indholdsdiv over sidebjælkerne og begynde at indeksere dette indhold langt mere effektivt.
 4. Du har gjort et godt stykke arbejde med at identificere din feed-adresse i din sidebjælke, men jeg fandt et klods, der kunne skade dig! I din overskrift er der et sæt alternative links, der peger på dit RSS-feed. Browsere bruger dette alternative link til at vise “RSS” -knappen i dem, så du lettere kan abonnere. Problemet er, at det alternative link er din kerne-feed-adresse (der er også et link til dette i dit venstre sidebjælke halvvejs nede). Du kan faktisk have mange flere mennesker abonnerer på dit websted, end du tror, ​​fordi de ikke måles med FeedPress.

  For at rette overskriften skal du finde disse tre linjer:

  
  

  Og udskift det med dette:

  
  

  Jeg vil simpelthen slette feedlinkene i venstre sidebjælke, da folk finder det med feed-symbolet eller via browseren.

 5. Overskrifter er opmærksomhedsgribere - ikke kun for læsere, men også for søgemaskiner. Overskrifterne på dine indlæg er h3, mens overskrifterne på dine sidebar sektioner er h2. Der er en god mulighed for, at søgemaskinerne placerer dig højere for udtrykket Seneste kommentarer end Tjen penge med kontekstannoncer. Du bliver nødt til at ændre dit stilark og dit tema for at rette disse problemer.
 6. Du fibrer for mig ved at sætte et link op, der siger "Kontakt mig". Når jeg klikker på det, føres jeg til en side, hvor jeg ikke kan kontakte dig! Doh! Jeg tror, ​​en kontaktformular ser perfekt ud lige på den side!
 7. Følg dette arbejde og sørg for at læse min anden Blog-tip til PGA-auktioner, især med hensyn til robots.txt og sitemap.xml. Jeg tror, ​​du kan forbedre din tilstedeværelse på nettet og søgemaskinens tilstedeværelse kraftigt med tipene i dette indlæg!

Det skulle holde dig travlt i et stykke tid! Tak for at lade mig tjekke din blog! Jeg tror ikke, at mange mennesker er klar over, hvor meget en indvirkningstil og layout kan spille i søgemaskineoptimering. Det har fungeret meget med mit websted, så jeg kan godt lide at videregive de tip, som nogen lærte mig!

Sådan får du tip på din blog

Hvis du vil have din blog i drikkepenge, skal du blot følge anvisningerne på min Indlæg til blogtip.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.