Blog-tip: Min blogcoach

Depositphotos8149018 s

Trykket er tændt! Shonnie Lavendar, blogcoach, har bedt mig om at tipse sin blog - Min blogcoach: Forenkle blogens læringskurve med coach Shonnie Lavender! Jeg besluttede at holde ud og læse lidt på Shonnies websted, og jeg er glad for, at jeg gjorde det!

Jeg tror ikke, at der er tilstrækkelig repræsentation i sociale medier af kvinder og mindretal. Jeg er ikke en lige muligheder blogger, jeg tror simpelthen, at hvis vi virkelig vil lære af hinanden, så har vi brug for tilstrækkelig repræsentation af folk. Jeg er glad for at se kvinder som Shonnie derude med en stærk tilstedeværelse. Jeg er også begejstret for, at organisationer kan lide BlogHer er i nærheden - en organisation, som Shonnie repræsenterer godt!

Det ville også være håbløst for mig at sige noget om Shonnies indhold. Indlæggets stil, klump af indhold og brug af fed skrift, skrifttyper, citater, blockquotes, punktlister ... wow, alt sammen perfekt. Jeg følger Shonnies blog for at hente tip og tricks til at skrive bedre indhold og vise det godt.

Her er dine blogtips:

 1. Jeg kan godt lide det meste af stilen på dit websted. Først da jeg nåede din About-side, så jeg dog virkelig din personlighed. Underskriften er en god idé! Det viser personlighed. Hvis du har læst nogle af mine indlæg, tror jeg, at et personligt billede er tusind indlæg værd (doh!). Når det er sagt, blev jeg lidt forvirret ved at se på dit headerbillede. Jeg var ikke sikker på, om det var repræsentativt for.

  Jeg havde lidt Photoshop og Illustrator sjov på din bekostning! Lad mig vide hvad du tænker!

  Før:
  Shonnie Header - Før

  Efter (Klik for at se i fuld størrelse og download):

  Shonnie Header - Efter

  UPDATE: Shonnie foretog et meget bedre valg!

  Jeg valgte et billede af en bro som repræsentation af den rejse, du vil tage dine læsere med på. Jeg brugte hele bredden af ​​dit indhold til virkelig at bringe farverne og billedet frem. Du kan eksperimentere med faktisk at placere din blogtitel over dette snarere end under det. Du kan sandsynligvis også lægge dette bag dine sidefaner .... tænker bare højt!

 2. Den næste ting, jeg bemærkede, var, at titlen på siden var "Eksperttips til forbedring af din blog (gratis)". Brug af posttitel som sidetitel er strålende! Det kan være en god idé at følge det op med “af min blogtræner, Shonnie Lavendar”. Det vil hjælpe søgemaskinerne med at forbinde dit indhold, dit navn og din lidenskab!
 3. Du har en robots.txt-fil i bunden af ​​din blogkatalog, blogcoach ... men jeg er ikke sikker på, at det virkelig hjælper dig. Du vil muligvis placere en robots.txt-fil i bunden af ​​din rodmappe og sørg for at tilføje en sti til dit sitemap i den:
  sitemap: http://shonnielavender.com/blogcoach/sitemap.xml

  Du har et sitemap i dit blogcoach-bibliotek, men hvordan finder en søgemaskine det ?!

 4. Strålende brug af relaterede stillinger og seneste indlæg. Jeg vil dog anbefale at flytte dine seneste indlæg op på din sidelinje under dine abonnementsoplysninger. Husk, at de fleste ikke lander på din startside, de finder en artikel gennem en søgemaskine og lander på en af ​​dine indlægssider. Hvis du ser til venstre, falder dine seneste indlæg for det meste godt under slutningen af ​​artiklen. Jeg vil anbefale at sætte det i overensstemmelse med folks synsfelt.
 5. Dit tema er godt bygget. Jeg vil anbefale din blogs titel at være i et h1-overskrift-tag, dine indlæg være i et h2-overskrift-tag ... og du drysse dine underoverskrifter i dine indlæg med h3-tags. Mange SEO-eksperter er enige om, at søgemaskiner vil indeksere baseret på, hvor og hvordan du bruger overskriftskoder! (Men de er også enige om, at h4 on har ringe eller ingen indflydelse.)
 6. Jeg bemærkede nogle små skrifttyper, især i sidepanelet. Selvom det passer æstetisk, undrer jeg mig over, om besøgende med enorme opløsninger og skærme muligvis skal skæve for at se dit indhold. Overraskende nok husker jeg, da alle overgik til mindre skrifttyper. Nu bemærker jeg, at de flytter til større skrifttyper med meget mere mellemrum. Copyblogger er et fremragende eksempel. Jeg øgede personligt mine skrifttypestørrelser på min blog, og selvom jeg ikke har noget bevis, tror jeg, det forbedrede webstedet.
 7. Folk graverer naturligt til hvide regioner. Din layoutbaggrund er helt hvid. Jeg tror, ​​det kan være umagen værd at teste en lille baggrundsfarve på din sidepanel og måske et design eller en baggrund på hele din blogs sidebaggrund. Bare stof til eftertanke! Jeg tror ikke, det gør noget for at skade din blog, det er bare, at hvis du vil fokusere på dine artikler og ikke vandre væk - så kan nogle små forskelle i farver måske hjælpe!

Tak igen for sådan en utrolig mulighed. Jeg har lyst til græshoppe, der prøver at tage klippen ud af mesterens hånd! Jeg håber du sætter pris på feedbacken.

PS: Sejt job på feed-forwarding! Var det et plugin, eller redigerede du din htaccess-fil for automatisk at videresende den til FeedBurner? Jeg ville ønske, jeg havde tænkt på det!

Sådan får du tip på din blog

Hvis du vil have din blog i drikkepenge, skal du blot følge anvisningerne på min Indlæg til blogtip.

5 Kommentarer

 1. 1

  OMG, en anden Blog Coach! Jeg antager, at det er på tide, at jeg løfter det hvide flag og finder en anden niche.

  Dine indlæg er forbedret enormt Doug. Fortsæt det gode arbejde.

  … BB (den første blogtræner 🙂

 2. 3

  Interessant læsning, Doug ... Jeg kan godt lide, at dit Photoshop-header leger med billedet af broen ... Selvom jeg arbejder 99% af tiden i Adobe Fireworks, ved jeg stadig, at PS også er et godt værktøj 🙂

 3. 4
  • 5

   Det er en investering i læsere, Clive. Det er tidskrævende - og jeg er sikker på, at det er værd at oplade - men jeg arbejder simpelthen på at tromme lidt eksponering til min blog.

   Og det virker!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.