Blog-tip: Hamelife

Depositphotos8149018 s

Hamelife er en blog dedikeret til forældre, der ønsker at være anderledes. Forældre er noget nært og kært for mig. Jeg har en søn, der starter ved IUPUI i efterår, og en datter i mellemskolen.

Jeg var en ung far og lavede sandsynligvis enhver fejl, som en forælder kunne. Jeg er overbevist om, at Gud på en eller anden måde i livets mirakel tillader forældre at begå enhver fejl og stadig have gode børn - så længe vi elsker dem af hele vores hjerte og sæt dem foran os selv!

Jeg vil være mere opmærksom på hamelife og videregive de fejl, jeg har lavet, så andre ikke behøver at gennemgå den forlegenhed!

Her er dine blogtips:

 1. Din implementering af Cutline tema er fantastisk. Det er et fantastisk tema med et geourgeøst layout, der er optimeret og bygget til at give god brugervenlighed. Jeg kan især godt lide, hvordan du brugte CSS til dit logo og byline, men vedligeholdt indholdet, som søgemaskiner kunne læse. Godt klaret! Det første tip er, at du tilføjer en Sitemap, selvom! Dette er en køreplan for søgemaskiner, der nemt kan navigere på dit webstedsindhold uden faktisk at skulle finde ud af det selv.

  Min favorit Sitemap Plugin er 3.0b7 version af Google Sitemap-plugin. Jeg har personligt ændret det til at indsende til Yahoo! også og sendte koden til forfatteren, men han har ikke bygget den ind i den næste udgivelse endnu. Jeg håber, han vil indarbejde det.

 2. Når du har fået dit sitemap på plads, er den næste ting at opdatere din robots.txt-fil med placeringen af ​​sitemapet. Dette er en ret ny tilføjelse til Sitemap-specifikationen, men bedre at drage fordel af det nu snarere end senere! Sådan skal det se ud:
  User-agent: * Disallow: / wp- Sitemap: http://www.hamelife.com/sitemap.xml
 3. Rory bad specifikt om, at jeg skulle røre ved, om bloggkategorien skulle være dens egen blog eller være en del af hamelife. Jeg tager den skæve vej ud og siger, at jeg i sidste ende tror, ​​det er op til dig. Imidlertid kan jeg forstå, hvis folk kommenterer det - da de to emner virkelig er forskellige.

  Bare en tanke, men er der et middel for dig til at oprette en forældreside og en blogging-side, som folk kunne gå direkte til sammen med to feeds, en til hver? Jeg tror, ​​dette kunne opnås ved hjælp af et Tagging-plugin som Ultimate Tag Warrior og tagging af hvert indlæg med "forældre" eller "blogging". Det kan tage noget arbejde, men det ville være rigtig sejt!

 4. Jeg bemærkede også, da jeg testede en URl, ligesom http://www.hamelife.com/parenting at en almindelig 404 side kommer op. Tjek ud mit indlæg om at tilpasse en 404-side - det er næsten som at oprette en tilpasset søgemaskine til dit websted.

Hamelife er et skarpt sted med uvurderligt indhold. Rory har også et par tricks i ærmet. Tjek hamelife-menuen øverst til højre ... meget unik (og sjov!). Tak for at lade mig tipse din blog, Rory.

Sådan får du tip på din blog

Hvis du vil have din blog i drikkepenge, skal du blot følge anvisningerne på min Indlæg til blogtip.

3 Kommentarer

 1. 1

  Tak for at lade mig tipse din blog, Rory.

  Sjov, Doug? Jeg er dig så taknemmelig for at have kastet et nyttigt blik over siden. Jeg har brug for alle de råd, jeg kan få, og jeg sætter stor pris på de tip, du har givet.

  Først og fremmest er jeg blæst væk af dine komplimenter. Mange tak - de er enormt opmuntrende.

  Nu spekulerer jeg på, om du kunne hjælpe mig med dine yderligere tip:
  Punkt # 1 - M fra hamelife fører en besøgende til et sitemap. Jeg brugte Sitemap designet til Cutline. Har jeg dette konfigureret korrekt? Eller skal jeg flytte direkte til punkt 2 og konfigurere min robots.txt korrekt?

  Min robots.txt lyder faktisk:

  User-agent: *
  Tillad ikke: / wp-content /
  Afvis: / wp-admin /
  Afvis: / wp-inkluderer /
  Tillad ikke: / wp-
  Afvis: / feed /
  Disallow: / trackback /
  Afvis: / cgi-bin /

  og jeg har det placeret på hamelife.com/wpblog/robots.txt. Noget ser ikke ud til at være korrekt med dette - jeg har lyst til, at det skal være placeret et andet sted, men jeg er ikke sikker på, hvordan man gør det. Jeg kunne bruge hjælp.

  Min opsætning er at have bloggen på hamelife.com/wpblog, så jeg har ikke den i rodmappen. Du kan se, hvor forvirret dette får mig!

  Punkt 3 - Tak for dit forslag, jeg bliver nødt til at tænke mere over det. Jeg læner mig mere mod en anden blog. Jeg ved, at det betyder at beholde to masser af indhold, men jeg lærer at være lidt mere afslappet om denne blogging-ting - ikke være så stresset.

  Punkt # 4 - Jeg ser på din WordPress 404-artikel, mens vi taler. Det er fremragende råd, og jeg vil implementere det så hurtigt som muligt.

  Tak igen, Doug. Din hjælp er meget værdsat.

  • 2

   Hej Rory,

   Jeg vil anbefale at placere din robots.txt-fil i din rodmappe. Du kan dog få lidt lyst og sætte en omdirigering på plads i din root .htaccess-fil.

   Omdiriger robots.txt http://hamelife.com/wpblog/robots.txt

   Jeg vil stadig placere et XML-sitemap også ved hjælp af det plugin, jeg specificerede i 1. Et XML-sitemap er i overensstemmelse med Sitemap-standarden. Dette sitemap genopbygges med hvert indlæg og automatisk ping også søgemaskinerne. Det er meget godt.

   Hvis du lægger i sitemapet, og det også er i wpblog-biblioteket, kan du også placere en omdirigering til det:

   Omdiriger sitemap.xml http://hamelife.com/wpblog/sitemap.xml

   Vær forsigtig og sikkerhedskopier din htaccess-fil (den kan være skjult, så sørg for at se skjulte filer med din FTP-software), hvis du slæber den op!

   Sørg derefter for at tilføje sitemap-linjen til din robots.txt-fil. Hvis du har omdirigeringslinjen i din htaccess-fil, kan du bruge en af ​​URI ... Jeg vil sandsynligvis være standard til bogstavelig, dog:
   Sitemap: http://hamelife.com/wpblog/sitemap.xml

 2. 3

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.