Blog-tip: Lendo.org

Depositphotos8149018 s

Tak til André for min første tipanmodning på et andet sprog! Lendo.org (oversat: Reading) er en blog fra Brasilien om boganmeldelser, litterær analyse, akademisk litteraturteori, sprog, værker, poesi og meget mere!

Tak til Google Translate, Jeg kunne faktisk læse indlægene og se nærmere på siden. André er en elskværdig blogger, og du kan fortælle i hans skrivning, han gør det for at dele sin lidenskab med sit publikum.

At finde mulighed for at forbedre Lendo.org var en kamp, ​​han har gjort et fantastisk stykke arbejde med at optimere sin blog - uden tvivl betaler det sig! Andrés skrivning er fantastisk (jeg kan se dette selv i oversættelsen), og der er billeder spredt ud i mange af indlægene - hvilket giver et fantastisk billede af indholdet.

Her er dine blogtips:

 1. RSS-symbolet er universelt til at klikke på og abonnere på et feed. På din startside har symbolet et link til en artikel om "Hvad er RSS?" men linket til at tilføje feedet fungerer faktisk ikke (i det mindste ikke i Firefox på en Mac). Jeg tror, ​​du kan ændre div, så du kan tillade begge ... hvis nogen klikker på RSS-symbolet, bringes de til din feed-adresse. Hvis de klikker på linket i artiklen, kan de stadig læse artiklen:
  
  

  Du kan placere “cursor: pointer” i din CSS-fil i stedet for div-sætningen.

 2. Jeg vil ændre din beskrivelsesafdeling (
  
  

  ) til en overskriftstilstand h2. Det vil have større indflydelse på at få disse ord indekseret med søgemaskinerne end en simpel div.

 3. Den første ting, jeg bemærkede, da jeg ankom til webstedet, var at der næsten ikke var noget indhold 'over folden'. Det vil sige, at jeg var nødt til at rulle for at få det, jeg ledte efter. Kulturelt set er jeg ikke sikker på, om dette er acceptabelt for dit publikum, men det bugserer virkelig folk som mig. Du kan prøve at kombinere din blogs titel, beskrivelse og hver af siderne i en enkelt vandret div, der tager meget af den sidehøjde, der er mistet lige nu til disse elementer. Det ville slå en hel del højde af, der i øjeblikket bruges til de få komponenter, der er der.
 4. Jeg elsker layoutet med informationsafsnittet nederst på siden, men jeg var virkelig overrasket over, at det var der! Hvis der var en måde for dig at style lederen af ​​din blog svarende til sidens fod, ville det se pænere ud. Du vil måske endda gøre opmærksom på sidens fod ved at sætte et More (mais?) Bogmærke sammen med dine andre sideknapper, der springer læseren ned til det afsnit.

  Lendo.org

 5. Skrivningen er meget personlig og nacn, men jeg er ikke sikker på, om layoutet matcher det. Selv i oversættelse kan jeg genkende den lidenskab, du har for læsning. Billedlæsningen (af dig?) Er fantastisk. Jeg ville også meget gerne se en slags foto øverst på siden. Måske et andet billede af dig eller et billede af en bog, der er kunstnerisk indlejret i et baggrundsbillede.
 6. En About (sobre?) Side ville være til gavn. Hvem er du? Hvorfor er du så lidenskabelig med at læse? Hvad fik dig til at starte denne blog?

Selv med Google Translate kunne jeg se, at Andrés skrivemuligheder langt overgår mine. Jeg skete på tværs af et stort indlæg om forskellene i skrivning via en computer eller på tryk.

Fantastisk job, André! Mange tak for din anmodning om dette tip!

Sådan får du tip på din blog

Hvis du vil have din blog i drikkepenge, skal du blot følge anvisningerne på min Indlæg til blogtip.

9 Kommentarer

 1. 1

  Vidunderlige tip Douglas!

  Jeg har arbejdet permanent for at forbedre bloggen, og jeg er meget glad for at vide, at du kan lide indholdet, selv i oversættelse.

  Mange tak for tip og komplimenter!

  Jeg foretager disse ændringer snart og er tilbage her for at fortælle resultaterne.

 2. 3
 3. 4

  Hej igen Douglas!

  Det er gjort 🙂

  Jeg ændrer:

  - RSS-linket
  - Beskrivelseskoden (nu har jeg en smuk h2 :))
  - Ændringer i toppen for at slå den store højde ud og for "forskønne" og relatere den med sidefoden
  - Skrev en "om" -side 😉
  - Sæt et link "mere" som et anker til sidefoden
  - Forøg det samlede antal til en opløsning på 1024 × 768
  - Forøg liniehøjden for at få et bedre indholdsforedrag

  Jeg kan godt lide resultatet! Jeg har stadig nogle detaljer at rette, men jeg synes, at min blog er meget bedre nu!

  Mange tak!

 4. 5
 5. 6

  For pokker! Jeg har store problemer med google og URL's ændring = (

  Mange sider blev skjult for resultaterne, og min trafik er meget meget dårlig = (

  Resultaterne fra layoutets ændringer vil tage nogle flere måneder. Det er en skam..

  • 7

   Hvad ændrede sig med URls, André? Måske kan du udskrive en omdirigering, hvis URI'erne for indlæggene er ændret. Lad mig vide, hvis jeg kan være til hjælp på nogen måde.

   • 8

    Tak ved hjælp Doug! Men jeg ændrede strukturen fra standard% date% /% postname% til kun% postname% og brug Dean's permalink migration plugin til at foretage en 301 omdirigering. Imidlertid blev mine rækker i søgemaskiner opløst.

    Jeg tror, ​​der ikke er en måde at løse dette på. Vent kun en ny rang = (

 6. 9

  Hej igen Douglas!

  Efter lang tid blev mine sider igen indekseret, og til min overraskelse steg besøgene med omkring 400%! Wow!

  Resultatet af min SEO-indsats og anvendelse af dine tip var vidunderligt!

  Mange tak!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.