Blog-tip: SR Coley

Depositphotos8149018 s

Dette er en speciel! Stephen er en god ven af min søn, Bill. Stephen er en god fyr - meget intelligent, meget nysgerrig og utrolig tålmodig. Jeg ved, at når han pinger mig til et spørgsmål, har han sandsynligvis allerede været op en søvnløs nat, så jeg nyder virkelig at hjælpe ham.

Stefans blog skulle blive meget interessant i løbet af det næste år, da han rejser til Tyskland. Tyskland er faktisk kendt for sin manglende af bloggere. Det er ikke noget forfærdeligt - bare kulturelt har landet en tendens til at være social uden for medier og privat inden for sociale medier. Det er sandsynligvis en god lektion for Amerika og Asien at lære ... vi sender en sms eller mailer folk fra hele lokalet i stedet for at sende dem e-mail!

Her er dine blogtips:

 1. Stephen, jeg elsker virkelig, hvor rummelig din blog er. Stilen er meget ren. Du er en temmelig stille fyr, men jeg ved, at du også har en anden side. Jeg kan se det i dine store piercinger, og du lytter til Converge! Hvis du tog billedet af dig af, ville jeg aldrig forestille mig, at du havde disse piercinger. Jeg spekulerer på, hvordan du kunne bruge det til på en eller anden måde at dekorere dit websted for at fortælle folk, at du har en rolig, overlagt side og en kreativ (skrigende?) side. 🙂

  Måske en slags dekoration i baggrundsbaggrundsbillede? Tjek dette baggrundsbillede på pownce:
  Baggrundsdekoration
  Ville noget som det fungere? et eller andet sted let i baggrunden?

 2. Bare en personlig præference, men jeg vil tage Digg-markørerne ud. De passer fint, men du har sider og sider med gåseæg (nuller). Jeg tror, ​​det fjerner mere fra dine indlæg, end det tilføjer. Måske kan du oparbejde noget magi og skjule det på 0 og vise det, når det er større end 1? Viser placeringer og statistik giver læserne en fornemmelse af, at bloggen eller indlægget er vigtigt. Men at have lave placeringer eller statistik kan faktisk afholde folk fra at læse eller abonnere!
 3. Jeg nævnte dette plugin på et andet deponering: For at holde folk rundt, vil jeg anbefale Relaterede indlæg Plugin og læg de relaterede indlæg nederst på hvert af dine indlæg. På denne måde vil folk, der finder dig via en søgemaskine, læse dine indlæg, og hvis de ikke finder præcis, hvad de har brug for, kan de holde fast ved yderligere artikler, der handler om det samme emne. Dette vil også hjælpe med dyb sammenkobling til rangering af søgemaskiner.
 4. Differentier dine indlæg med billeder. Billeder i indlæg har tendens til at fange læsernes opmærksomhed - især hvis de abonnerer via et feed. Gå igennem besværet med at finde et godt billede eller et stykke clipart og post det med blogindlægget. Jeg vil især gøre dette på dine Must Download-indlæg! Et screenshot eller logo af softwaren vil fange andres opmærksomhed. Du vil muligvis også skrue op for fontvægten på dine blogindlæg, så de skiller sig lidt tungere ud. Når jeg scanner din side, finder jeg mig selv i at scanne over titlerne (måske er det bare mig!)
 5. Åh - og jeg fandt en let fejl at rette - din robots.txt-fil peger på et sitemap, der ikke findes. Den gode nyhed er, at du har et sitemap! Den dårlige nyhed er, at Google muligvis ikke gennemgår dit websted effektivt uden det.
 6. En sidste ting ... noget ser rodet ud i linket i det indlæg, du har lagt op. Nogle gange når du kopierer kode fra HTML, ødelægger den.

Nyd, Stephen! Jeg var virkelig nødt til at se hårdt ud og være kritisk over for dit websted. Du laver et fantastisk stykke arbejde!

Sådan får du tip på din blog

Hvis du vil have din blog i drikkepenge, skal du blot følge anvisningerne på min Indlæg til blogtip.

2 Kommentarer

 1. 1

  Tak et ton Doug! Jeg fik linket i mit indlæg. Det havde noget at gøre med anførselstegnene.

  Under alle omstændigheder er jeg meget taknemmelig for din kritik. Du har måske bemærket, at der ikke har været meget meget indhold på min blog på det seneste, men nu hvor jeg har alt dette arbejde at gøre, skal det bringe mig tilbage på sporet. Tak igen. Jeg ville ikke have ønsket, at min blog skulle blive tipset af nogen anden.

 2. 2

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.