Blog-tip: Winextra

Depositphotos8149018 s

Steven Hodsons blog er en af ​​mine favoritter, WinExtra. Steven har tilføjet en masse farver til min blog med 28 kommentarer siden januar! Det er meget brugergenereret indhold, og jeg sætter stor pris på al den støtte, Steven har givet mig.

Her er dine blogtips:

 1. Jeg fandt faktisk en fejl i din headerfil! I dit alternative link til dit RSS-feed er der ikke noget faktisk link URl i dit alternative link-tag. Det bør være:
  
  

  For folk, der kan lide at finde og klikke på RSS-knappen manuelt, kan du placere den over din maskot (undskyld maskot!) Med en lille note til at abonnere. Du kan endda fjerne din e-mail-abonnementsformular og også lægge den deroppe!

 2. IMHO, Jeg vil flytte dine kategorier længere nede på din side. Jeg gætter kun, men jeg tror, ​​at hvis du foretager en analyse af dine sideinteraktioner, vil du opdage, at nylige kommentarer og nylige indlæg vil føre mere trafik ind på dit websted. Jeg har fundet ud af, at kommentarer især driver meget trafik. Det er besætningens opførsel ... hvis folk kommenterer, skal det være interessant!
 3. Du har et godt udseende på bloggen, jeg kan virkelig godt lide stilen - og jeg er ligeglad med at du brugte tabeller;). Jeg vil dog gøre din "WinExtra" -titel i overskriften til et link tilbage til hjemmesiden. Der er noget arbejde, du kan udføre der. Først ville jeg pakke Winextra i både et H1-tag og et link tilbage til din startside. En H1 fortæller søgemaskiner, at det er den vigtigste funktion der. Du kan styre linket med CSS, så det ikke ændrer udseende i dit typografiark:
  #left_header_title h1 a {text-decoration: none; fontvægt: Arial, Helvetica, sans-serif; skriftstørrelse: 43 pixel; venstre: 35px; position: relativ; top: 30 px; skriftvægt: normal}
 4. Jeg bemærkede i hele din blog, at du ikke bruger overskriftskoder til brug (h1, h2, h3). Tro det eller ej, disse ord vil blive indekseret på grund af deres betydning. Så hvis jeg kigger på 'scrappy features', er du ikke noget, du kan finde. Prøv at kaste funktioner i en H2-overskrift på siden sammen med tastaturgenveje osv., og du får bedre indeksering!
 5. Dit sitemap er fantastisk. Nyt til standarderne for sitemaps er evnen til at henvise til dem i din robots.txt-fil! Jeg vil opdatere din robots.txt-fil med følgende:
  User-agent: *
  Tillad ikke: / wp-
  Sitemap: https://martech.zone/sitemap.xml

  Dette vil sikre, at søgerobotterne ikke engang forsøger at gennemgå nogen WordPress-administratorsider og lignende, såvel som at lade dem alle vide, hvor dit sitemap er!

 6. Jeg gætter, men jeg regner med, at TwitBox har været en stor kilde til trafik for dit websted. Du har også andre produkter, men jeg vidste det ikke engang! Jeg synes, du skal sætte et dejligt dekorativt banner af en slags med et ikon med hvert af produkterne! Måske en dejlig stor freeware-boks (i stedet for 'Homegrown Software') med et ikon og en note om hvert produkt? At sætte det på hjemmesiden vil føre til mere trafik, og softwaren vil holde dem tilbage!

Whew! Det var hårdt! Det er svært at finde ting at forbedre med en Net Vet som dig selv, Steven! Og - Jeg var overrasket over, at jeg ikke havde dig på min Blogroll. Du er der! Tak for dit bidrag til mit websted så meget.

Sådan får du tip på din blog

Hvis du vil have din blog i drikkepenge, skal du blot følge anvisningerne på min Indlæg til blogtip.

3 Kommentarer

 1. 1

  Først tak fordi du tog dig tid til at gå igennem, jeg sætter stor pris på det.

  Jeg har låst dit indlæg væk i en af ​​mine FeedDemon nyhedsbakke for sikker opbevaring og vil begynde at gå igennem i morgen og se om at få rettelserne på plads.

  Meget af indstillingerne er standardindstillingerne, der fulgte med temaet, så jeg vidste, at der var noget arbejde, der skulle udføres, så det er rart at have et udgangspunkt at arbejde fra.

  og tak for ego boostet om at være en NetVet ... det gjorde min dag 🙂

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.