Blog-tip: Winextra

Depositphotos8149018 s

Steven Hodsons blog er en af ​​mine favoritter, WinExtra. Steven har tilføjet en masse farve til min blog med 28 kommentarer siden januar! Det er en masse brugergenereret indhold, og jeg sætter virkelig pris på al den støtte, Steven har givet mig.

Her er dine blogtips:

 1. Jeg fandt faktisk en fejl i din header-fil! I dit alternative link til dit RSS-feed er der ikke noget egentligt link URL i dit alternative link-tag. Det bør være:
  
  

  For folk, der kan lide at finde og klikke på RSS-knappen manuelt, kan du placere den over din maskot (undskyld maskot!) Med en lille note til at abonnere. Du kan endda fjerne din e-mail-abonnementsformular og også lægge den deroppe!

 2. IMHO, ville jeg flytte dine kategorier længere ned på din side. Jeg gætter kun, men jeg tror, ​​at hvis du analyserer dine sideinteraktioner, vil du opdage, at de seneste kommentarer og seneste indlæg vil føre mere trafik ind på dit websted. Jeg har fundet ud af, at kommentarer især driver en masse trafik. Det er flokkens adfærd... hvis folk kommenterer, må det være interessant!
 3. Du har et godt look og feel til bloggen, jeg kan rigtig godt lide stilen – og jeg er ligeglad med, at du brugte borde ;). Jeg ville dog gøre din "WinExtra"-titel i overskriften til et link tilbage til startsiden. Der er noget arbejde, du kan udføre der. Først ville jeg pakke Winextra ind i både et H1-tag og et link tilbage til din startside. En H1 vil fortælle søgemaskinerne, at det er den vigtigste funktion der. Du kan styre linket med CSS, så det ikke ændrer udseendet i dit typografiark:
  #left_header_title h1 a {text-decoration: none; fontvægt: Arial, Helvetica, sans-serif; skriftstørrelse: 43 pixel; venstre: 35px; position: relativ; top: 30 px; skriftvægt: normal}
 4. Jeg bemærkede gennem hele din blog, at du ikke bruger overskrifts-tags (h1, h2, h3). Tro det eller ej, disse ord vil blive indekseret på grund af deres betydning. Så hvis jeg slår "skrattede funktioner" op, er du ingen steder at finde. Prøv at kaste funktioner i en H2-overskrift på siden sammen med tastaturgenvejene osv. og du får bedre indeksering!
 5. Dit sitemap er fantastisk. Nyt til standarderne for sitemaps er evnen til at henvise til dem i din robots.txt-fil! Jeg vil opdatere din robots.txt-fil med følgende:
  User-agent: *
  Tillad ikke: / wp-
  Sitemap: https://martech.zone/sitemap.xml

  Dette vil sikre, at søgerobotterne ikke engang forsøger at crawle nogen WordPress Admin-sider og lignende, samt lade dem alle vide, hvor dit sitemap er!

 6. Jeg gætter på, men jeg regner med, at TwitBox har været en stor kilde til trafik til dit websted. Du har også andre produkter, men jeg vidste det ikke engang! Jeg synes, du skal sætte et flot dekorativt banner af en slags med et ikon med hvert af produkterne! Måske en dejlig stor Freeware (i stedet for 'Homegrown Software') boks med et ikon og en note om hvert produkt? At sætte det på startsiden vil drive noget mere trafik, og softwaren vil få dem til at komme tilbage!

Puha! Det var en hård en! Det er svært at finde ting at forbedre med en netdyrlæge som dig selv, Steven! Og – jeg var overrasket over, at jeg ikke havde dig på min Blogroll. Du er der! Tak fordi du bidrager så meget til min side.

Sådan får du tip på din blog

Hvis du vil have din blog i drikkepenge, skal du blot følge anvisningerne på min Indlæg til blogtip.

3 Kommentarer

 1. 1

  Først tak fordi du tog dig tid til at gå igennem, jeg sætter stor pris på det.

  Jeg har låst dit indlæg væk i en af ​​mine FeedDemon nyhedsbakke for sikker opbevaring og vil begynde at gå igennem i morgen og se om at få rettelserne på plads.

  Meget af indstillingerne er standardindstillingerne, der fulgte med temaet, så jeg vidste, at der var noget arbejde, der skulle udføres, så det er rart at have et udgangspunkt at arbejde fra.

  og tak for ego boostet om at være en NetVet ... det gjorde min dag 🙂

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.