Blog-tip: Alpesh Nakars 'Blogosphere

Depositphotos8149018 s

De sidste par uger har været brutale. Jeg har startet et projekt Wiki for at holde trit med de projekter, jeg laver, jeg har hyret en ung udvikler til at hjælpe mig, jeg har trukket mig tilbage fra min arbejdsgiver og accepteret en ny stilling med en lokal opstart.

Jeg ønsker ikke at brænde nogen broer med min tidligere arbejdsgiver (som jeg elskede at arbejde med og for), så jeg er blevet fast i samtaler med ansatte, ledere og et par specielle kunder for at forsikre dem om, at de er i gode hænder.

Det, der er lidt i den periode, er selvfølgelig mit Blog-tip program. I folk har ventet tålmodigt på, at jeg kom tilbage på sporet, og det sætter jeg bestemt pris på. Alpesh Nakars 'blogosfæren er næste på listen. Alpesh har været en lang tid tilhænger af min side, så jeg ser frem til at hjælpe, men jeg kan. Alpesh er også en Microsoft Sharepoint guru ... så hvis du har Sharepoint, skal du sørge for at føje ham til din læseliste.

Alpesh, her er dine blogtips:

 1. Jeg kan godt lide, hvordan du har konfigureret dit websted i et underdomæne alpesh.nakars.com. En ting, du har glemt, er dog at sikre, at al trafik, der går til nakars.com, videresendes. Jeg ville oprette en omdirigering i din .htaccess-fil, jeg tror, ​​dette vil fungere:
  RewriteEngine On RewriteBase / RewriteCond% {HTTP_HOST} ^ nakars.com $ [NC] RewriteRule ^ (. *) $ Http://alpesh.nakars.com/$1 [L, R = 301]
  

  Jeg tror, ​​du kan endda ændre det lidt mere for at gå til din blog-underkatalog, men jeg er ingen .htaccess-ekspert, så du bliver muligvis nødt til at grave noget!

 2. Da dit brød og smør er Sharepoint, tror jeg, jeg vil koncentrere mig om at eje det rum. Det første nøgleord i dine metatags er "Google SharePoint Microsoft Domain WebHosting Free" ... tvivlsomt nogen ville være på udkig efter denne sætning. Jeg tror, ​​jeg ærligt ville miste det 'gratis' og derefter lave mine første sætninger "Microsoft Sharepoint, Sharepoint, Sharepoint Services, Sharepoint-hjælp, Sharepoint-tutorials, Sharepoint-konsulent, Sharepoint-blog" ... du får pointen!
 3. Der mangler også et metabeskrivelseskort på dit websted. Jeg ville tage mig tid til at skrive en god beskrivelse, En blog om SharePoint af en erfaren og lidenskabelig Microsoft Operations Manager 2005-administrator. Alpesh overvåger 160 servere med over 1300 Sharepoint-websteder over hele staten Queensland. Jeg vil også tilføje dette til det skjulte> h1> -tag i din overskrift. Den nuværende sætning, "IT handler om teknologi!" vil ikke hjælpe din SEO.
 4. Jeg er nysgerrig, hvis du faktisk ser nogen, der bruger dit kategoritræ. Når jeg gennemgår mine hits på min side, registrerer meget få (hvis nogen) sig på listen over kategorier, jeg har på min blog. Du tager lidt plads med en meget stor kategoriliste. Jeg råder dig ikke til at slippe af med det, men det kan være en god plan at forenkle det (medmindre du selvfølgelig får mange folk til at klikke igennem). Gentagelsen af ​​Microsoft overalt i kategorierne kan også hjælpe med din SEO.
 5. Copyblogger det tema, du bruger, er en af ​​mine favoritter ... det hvide rum, klarhed og layout er fantastisk. En ting, jeg bemærkede med din, er dog, at ordene fra sidebjælkerne ikke adskiller sig for meget fra postens indholdstekst i størrelse. Jeg vil anbefale at udvide din tekst inden for dine indlæg, måske noget som:
  #indhold { 
  float: left;
  skriftstørrelse: 110%;
  polstring: 0 6em 0 0;
  bredde: 40em;
  }

  Jeg har ikke testet den ændring i alle browsere, men du kan give det et skud.

 6. Du har populære Sharepoint-indlæg i venstre sidebjælke og Sharepoint-ressourcer til højre ... måske vil du gruppere alle dine Sharepoint-sektioner for at gøre det lettere for dine læsere at scanne igennem. Måske først dine populære indlæg, så ressourcer og derefter dine kategorier på højre sidepanel. Prøv resten til venstre. Organisering af dine links som dette er en forbedring i navigation og brugervenlighed.
 7. Dine relaterede indlæg efter hvert indlæg hjælper din SEO, men hjælper sandsynligvis ikke med at holde dine besøgende rundt. Først troede jeg, det var bare en annonce, og jeg skumrede over den. Jeg læste din kommentar under indlægget og regnede ud, at de var relaterede indlæg. Jeg vil give denne del en makeover: Mist først den> stærke> indpakning omkring din kommentar - den tager væk fra det faktiske indlæg. Prøv en lysere grå og mindre skrifttype, så den ikke overvælder den anden info. Sæt den relaterede læsning i et> h2> -mærke, så det skiller sig ud mere. Indpak indholdet der i en ny div, måske & div class = "related">, og indstil derefter skriftstørrelsen for de større links i stilarket. Du vil muligvis også miste reklamen derinde. Det er selvfølgelig op til dig.

Håber det hjælper, Alpesh! Fantastisk blog og tillykke med din vækst! Fortsæt med at skrive om Sharepoint for at fortsætte med at opbygge din autoritet på nettet i dette område. Jeg har arbejdet med Sharepoint på mit arbejde, og jeg ved, at det virkelig kræver noget talent for at frigøre dets potentiale. Uden for boksen synes jeg personligt, at det er en stinker. Det gør mig også sur, fordi jeg ikke kan bruge den med min Mac, medmindre jeg har IE og Office kørt i Parallels.

Sådan får du tip på din blog

Hvis du vil have din blog i drikkepenge, skal du blot følge anvisningerne på min Indlæg til blogtip.

2 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Hej Doug,
  Kiggede bare på Wiki for vores kortlægningsprojekt. Ser fantastisk ud. Jeg elsker ideen om at bruge en Wiki til at dokumentere et sådant projekt. Jeg bliver muligvis bare nødt til at gøre det selv. Kan ikke vente med at se de færdige kort!

  Bo Lowery
  Wild Birds Ubegrænset

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.