Blog-tip: Netglobalbooks

Depositphotos8149018 s

TippingNæste op på blog-tip-listen er Linda Lee og Netglobalbooks blog. Linda er en iværksætter og enlig mor med 3 store børn. Linda begyndte at sælge bøger og legetøj og koncertbilletter på eBay, og dette førte til at skrive og sælge e-bøger og oprette websteder.

Lindas blog er smuk - med et pensel-tema af Antbag.

Her er dine blogtips, Linda:

 1. Jeg vil anbefale at opgradere din version af WordPress til den nyeste og bedste version.
 2. Font tagsJeg fandt et par underlige ting med dit tema. På din hovedindeksside starter dit indlæg med> p />, og der ser ud til at være nogle falske skrifttags, der gentager sig efter hvert indlægs indhold.

  Du skal være i stand til at finde den falske skrifttag ved at redigere din hovedindeksside i WordPress-temaeditoren. Den funky p-tag kan være i dit indhold.

 3. Du har et dødt link til et forum i din blogrulle i dit sidebjælke. Hvis du vil have et forum, der fungerer i WordPress, kan du prøve bbPress. Min blogging-kompis Tony Chung har ladet den køre godt op på sit site, Nørd.
 4. Jeg bemærker, når du skriver, at du har en blanding af afsnitskoder (> p>) og linjeskift (> br />). Et linjeskift bryder linjen og fortsætter dig på den næste linje uden polstring eller margen. Et afsnit; efterlader dog en smuk polstring over og under dit indholdsafsnit. Afsnit opdeler indholdet pænt - hvilket gør dit indhold lettere at læse. Jeg ville undgå linjeskift.
 5. Der er ingen metadatatags i dit overskrift. Metadata bruges af søgemaskiner til at vise søgeords- og beskrivelsesoplysninger om dit websted og hver af dine sider. jeg anbefaler indlæser et par plugins for at hjælpe dig med at indstille dine nøgleord og metatags til beskrivelse!
 6. Dit RSS-feedikon er pænt placeret! For at være sikker på, at du tiltrækker læserskare med dit RSS-feed, vil jeg anbefale at tilmelde dig FeedPress og indlæser Feedburner WordPress-plugin.
 7. For at hjælpe søgemaskiner med at navigere på din blog meget lettere, vil jeg varmt anbefale at indlæse en Plugin til sitemapgenerator. Min favorit er faktisk betaversionen - den kører godt, og jeg har aldrig haft et problem. Da din blog er i en underkatalog, skal du sørge for at opdatere din robots.txt-fil, hvor du finder den, når du bygger dit sitemap:
  sitemap: http://netglobalbooks.com/blog/sitemap.xml

  Hvis du løber ind i problemer, skal du tilmelde dig med Google Search Console for at få nogle tip!

 8. Hvem er Linda Lee? Hvor er et billede? Hvor er nogen billeder? Blogging er lige så meget en visuel oplevelse som en læsning. Folk har tendens til at forbinde godt til mennesker, ikke tekst. Jeg har ikke et billede på min header, fordi jeg er en narcissist ... Jeg har det der, så du kan huske mit ansigt og måske stole på mig lidt mere.
 9. Jeg vil også drysse dine indlæg med clipart eller billeder for at skelne det fra andre blogs og give lidt mere indsigt i dit indhold. Brug kugler og overskrifter (h2, h3) i dit indhold, så læsere kan scanne det lettere.

Linda, du laver et fantastisk stykke arbejde med en så ung blog. Du behøver ikke at smide alle disse forbedringer over natten - tag dig god tid. Det ser ud til, at du nyder at skrive, og det er personligt og informativt. Fortsæt med det, og tilføj et par af disse tweaks over tid - du får et løft i læserskare og i søgemaskinens søgbarhed.

Held og lykke! (Fra en enlig far!)

Sådan får du tip på din blog

Hvis du vil have din blog i drikkepenge, skal du blot følge anvisningerne på min Indlæg til blogtip.

6 Kommentarer

 1. 1

  wow doug, jeg downloadede det plugin til sitemapgenerator og er fantastisk, jeg har allerede sendt sitemapet til google, det ser ud til at fungere perfekt så thanx igen for dine råd ... også jeg foretager nogle ændringer på min startside, efter at have læst på dine sidste blog-tip, jeg tror, ​​jeg bliver bedre 🙂

 2. 2
 3. 3

  Hej Doug,

  Wow tak for al hjælp og gode links og forslag.
  Jeg arbejdede på nogle af dem i dag, og jeg arbejder på et foto, og jeg opdaterede min om-side.
  Jeg installerer de plugins, du rådede, og jeg lavede et blogindlæg om dig!
  Du er også på min blogrulle nu.
  Tak igen for alt!

  Linda Lee

 4. 5

  Tak Doug!
  Jeg har lige købt en bog baseret på dine valg.
  Jeg havde aldrig hørt om denne fyr, og jeg læste Amazon-anmeldelserne, og det er min slags bog. "Forvent det uventede"
  (Jeg gik til eBay og købte det, undskyld det), men jeg lagde det også på min hjemmeside til salg via Amazon.
  🙂

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.