Blog-tip: The Egg Marketing Blog

Tip om blogNæste op for at lave bagerens snes er ironisk nok Æggemarkedsføringsbloggen!

Om ægmarkedsføring: Susan Payton er administrerende partner for ægmarkedsføring. Hun har en MBA fra University of Central Arkansas og har en BA-grad i engelsk og fransk. Susan har arbejdet som forfatter i den kreative kapacitet i ti år. Hun udnytter nu sin kreative evne med sin viden og erfaring inden for marketing, økonomi og forretning.

Her er dine blogtips:

 1. Jeg elsker den rene 'avis' fornemmelse for din blog! Layoutet er utroligt rent og rummeligt - meget godt gået! Jeg tror, ​​der er en mulighed i din navigationslinje for at sætte et abonnement på RSS eller et link til e -mail. Måske venstre-retfærdiggør dit hjem og om links ... og derefter højrerettiger en abonnementsformular og et RSS-ikon. Hvis ikke i navigationslinjen, end lige under den på højre side.

  Jeg anbefaler RSS-ikonet foder for de fleste websteder er i toppen og højre side af siden 'over folden' ... det er ikke noget krav for at rulle. Selvom de fleste browsere nu fremtrædende inkluderer RSS -muligheder - er RSS -ikonet et subtilt opfordring til handling, som folk kan abonnere på!

 2. Sans serif-skrifttyper er ikke så venlige som serif -skrifttyper til læsning - men du finder sjældent serif -skrifttyper regelmæssigt til læsning af artikler på nettet. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg bruger dem heller ikke. For at kompensere sørger jeg dog for, at mine skriftstørrelser er læselige. I en periode så vi skriftstørrelser skrumpe på internettet, da skærme blev større.

  Nu er skærme enorme med meget høje opløsninger - hvilket gør skrifttyper mindre og sværere at læse! Vi er kommet hele vejen rundt. Jeg vil anbefale at øge skriftstørrelsen på dit indhold et par størrelser. Du kan gøre dette kun for din midterrude ved at tilføje skrifttype: 13px til #contentmiddle i dit stylesheet.

 3. Når jeg gør disse tip, finder jeg altid mig selv bryde mine egne regler! Jeg vil dog anbefale mere brug af overskrifter (h2 og/eller h3) i dit indhold samt nogle punktlister. Helt ærligt 'læser' folk virkelig ikke blogs og websteder så meget, som de skummer dem. Det kræver, at vi luns vores indhold. Tænk på hver blog som et skelet. Tilføj en overskrift til hoved, krop, ben og fødder. Tilføj derefter nogle punkter til dine ribben. Når du gennemgår dit arbejde, skal du sørge for, at når du skumrer artiklen, kan du forstå, hvad det samlede indlæg forsøger at sige uden faktisk at læse hvert ord.
 4. Sammen med overskrifter og kugler - sørg for at bruge billeder til at differentiere dine indlæg. Dette er især vigtigt, når dine læsere læser dine indlæg fra en feedlæser, hvor al din æstetik er
  filtreret ud. Et billede er tusind læsere værd! Jeg lover. Du finder meget få af mine indlæg uden et billede, og jeg bemærkede et øjeblikkeligt og konsekvent løft i klik-til mine indlæg fra mit feed.
 5. Har du tænkt på at mærke dit websted til din blog eller omvendt? Jeg tror ikke, det ville kræve meget at flytte dit logo til din blog eller endda at bruge din blog som centrum for dit websted. Tendensen i disse dage fusionerer de to ... blogs ligner mere websteder og websteder bruger blogging teknikker mere. Jeg havde et websted i et stykke tid, kaldet Coders4Hire. Efter ganske mange indlæg fandt jeg ud af, at jeg voksede hurtigere med min blog end med mit websted! Du finder muligvis det samme.
 6. Tips til iværksættereSørg i det mindste for at sende et link til din bog i dit sidebjælke! Din bog, 101 iværksætter tip, vil bringe din blogs stemme meget troværdighed, når du fortsætter med at opbygge autoritet! Det vil også øge dit salg, efterhånden som din blog vokser i troværdighed.

  Det vil også optage noget af det hvide mellemrum i den kolonne. Jeg pinger dig ikke på det - jeg regner med at du sikkert stadig arbejder på temaet!

 7. Jeg lagde mærke til dobbelte metatags i dine overskrifter - men søgeordene er tomme. Jeg vil anbefale et par metatag-plugins som jeg skrev om i et tidligere indlæg.

Det skulle holde dig travlt i et stykke tid! Fortæl mig, hvordan det går med din blog efter implementering af nogle af disse ændringer. Vær tålmodig! Succes med blogging handler om Indhold, lidenskab og momentum!. Vær heller ikke en fremmed - vi hører meget gerne, hvordan det skrider frem!

Sådan får du tip på din blog

Hvis du vil have din blog i drikkepenge, skal du blot følge anvisningerne på min Indlæg til blogtip.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.