5 Kommentarer

 1. 1

  Tak, tak, tak!

  Jeg føler mig flov som en SEO for, at nogle af de ting ikke allerede er implementeret. Men jeg troede, at mine plugins tog sig af nogle af de ting, du nævnte. Jeg indrømmer, jeg tjekkede ikke!

  Alligevel tak igen! Din blog er fantastisk!

  ~ Nathania 🙂

  • 2

   Du er så velkommen, Nathania!

   Er der ikke en gammel fortælling om, at blikkenslageren fik fastgjort hans toilet sidst? 😉 Jeg er mesterudskyderen, når det kommer til mine egne projekter. Det har taget en utrolig disciplin for mig at finjustere og tilpasse min blog i løbet af det sidste år. Uden tvivl har du travlt med at tjene til livets ophold!

   Da du er en professionel, er du også velkommen til at skubbe tilbage på et af mine råd eller råd, jeg giver i ethvert andet indlæg. Jeg hævder ikke at være en professionel, jeg hævder bare at have en masse erfaring og analysere resultaterne. Alle mine antagelser er både baseret på det, jeg læste, og hvad jeg fandt, da jeg implementerede det!

 2. 3

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.