Blog Tag: 5 hemmeligheder om mig

douglas karr sq

SecretShel Israel har blogget mig. Spillet er at fortælle fem hemmeligheder om dig selv og derefter linke til fem andre mennesker, du kender, og så skal de fortælle fem ting, som du sandsynligvis ikke ved om dem.

  1. ophidiofobi: Det er mig. Kan ikke tåle dem! Jeg spøgte, at hvis jeg løb ind i en slange, ville jeg kaste mine børn på den og løbe skrigende i en tonehøjde, der kunne knuse glas.
  2. Intet i mit liv kan nogensinde sammenlignes med den lykke, bedrift og stolthed, som mine børn fylder mig med, Billy og Katie. Ikke noget. (Jeg ville ikke rigtig smide dem på en slange, det lover jeg).
  3. Jeg plejede at introducere min første kone sjovt som min første kone. Jeg vidste ikke, at det ville ende med at være sandt.
  4. Jeg hader penge. Jeg hader penge så meget, at jeg aldrig afbalancerer min (e) checkhæfte (r). Hvis jeg havde en million dollars, ville jeg simpelthen have penge til en værdi af en million dollars.
  5. Mens jeg har hundreder af venner, har jeg kun en ven fra barndommen. Min bedste ven Mike bor i Vancouver med sin utrolige kone, Wendy. Mike har et fitnessudstyrsfirma, og Wendy er tv-producent og skuespiller. De er utrolige mennesker.

4 Kommentarer

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.