Hold kæft og nyd de store indlæg ?!

shhh

Dette er mere et spørgsmål til diskussion snarere end en kommentar. Min erfaring med blogging er, at konsistens er alt. Hvis dine læsere forventer at have nyt indhold på daglig basis, vender de tilbage til dit websted dagligt for at få det indhold. Et godt spørgsmål er:

Hvor mange gange vender en besøgende tilbage til dit websted for at tjekke om nyt indhold, før de stoppe vender tilbage?

Jeg har testet for nylig. Det er ikke en meget videnskabelig tilgang, som jeg har taget, men da jeg skrev en blogindlæg på Starbucks der fik meget opmærksomhed (A), besluttede jeg at lad det ride for at se hvad der ville ske.

En interessant note er, at indlægget var populært i cirka 72 timer (B), efter det blev skrevet. Det så ud til at tage en dag for folk at fordøje indholdet og derefter en ekstra dag at svare og skrive om det på deres blogs. Dette returnerede igen trafik til mit websted for en anden dag. På den tredje dag (C) var opmærksomheden dog forsvundet, og bloggen vendte tilbage til sine normale niveauer af daglige besøgende (ekskl. De 2,000 RSS-abonnenter).

klik analytik

Det faktum, at bloggen vendte tilbage til normale niveauer (indtil den Tunet i lommeregner debut) angiver for mig, at Digg or snublede trafik, selvom det er opmuntrende, er ikke nødvendigvis den trafik, jeg er ude efter. Dette er de ægte surfere - at finde interessant indhold derude, men ikke vende tilbage for mere. Jeg leder efter de mennesker, der vender tilbage - de mennesker, der abonnerer på mit feed, besøger regelmæssigt og deltager i de diskussioner, jeg har lagt her.

I en typisk mediesituation ville jeg have ladet brummen fortsætte, før jeg forstyrrede det med et nyt indlæg og et nyt emne. Jeg ville have fortsat med at forsøge at 'ride the wave', måske endda fortsætte samtalen i 2 eller 3 yderligere indlæg. Selvom det måske har bidraget til at opretholde antallet af (B) midlertidig besøgende, der fandt mig 48 til 72 timer efter indlægget, besluttede jeg, at jeg skulle fortsætte med at poste dagligt - for min kerne læsere (C), der fortsætter med at vende tilbage til min blog.

Det er lettere at fastholde læsere, end det er at skaffe nye. At hoppe på den diggwagon er som at flytte fra en maraton til en sprint. Maraton bygger kernelæserskare, bevæger sig konsekvent og bevidst, der opfylder forventningerne fra dine kerneabonnenter. Sprinten er en udmattende pandering for at få andre til at stemme på dig, skrive linkbaseret indhold og simpelthen forsøge at bunke på en ny bunke af midlertidige læsere dagligt. Du kan gøre det, men jeg er ikke sikker på, om du er i stand til at afslutte løbet eller ej.

3 Kommentarer

 1. 1

  Hej Douglas,

  Jeg tror, ​​du har ramt neglen på hovedet med dette. Det kan være velegnet til store medier eller organisationer at sidde på succes, inden de går videre til deres næste trin, men for individuelle blogs er det meget mere fornuftigt at holde fast ved at udbrede hyppige og meningsfulde indlæg for at henvende sig til det almindelige publikum. Selvfølgelig er en lejlighedsvis flash i pandegraverne eller snublerne en god måde at konvertere dem til faste.

  Jeg har haft et par rigtig populære indlæg på min blog, men opmærksomheden vil altid dø ned til regelmæssigt niveau efter en uges tid til det regelmæssige besøg + konverteringsniveau.

  Jeg antager, at det at skrive indhold rettet mod digg / lækker / snuble hvert par uger er afgørende for at få nye mennesker til at opdage dit websted. Så det er en maraton hver dag, men sprint i weekenden 🙂

 2. 2

  Hej Doug,
  Vidunderlig introspektion på emner, der holder en blog / et sted i gang. Håber vi ses rundt på The Bean.
  Sachin

 3. 3

  Jeg har bemærket den nøjagtige samme mønster i en 48 til 72 timers cyklus og har forsøgt at maksimere det med en hybrid teknik til at vende tilbage til det populære indlæg, men stadig fodre meningsfulde indlæg i køen for de faste. Håbet er, at gentagelsen af ​​den nye attraktion holder nybegyndere længe nok til at genkende kvaliteten af ​​den almindelige billetpris. Min læserskare er lille, men siden jeg vedtog denne teknik, har jeg vokset mit gennemsnitlige læserskare (et ti-dages rullende gennemsnit) omkring 25% i løbet af de sidste fire måneder.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.