Den vigtigste funktion i din virksomheds blog

dørhammer

DørhammerI aften havde jeg en god tid kl Confluence, en Indianapolis netværksbegivenhed, hvor vi genforenede et hold til at tale om Do's and Don'ts ved virksomhedsblogging. Jeg fik følgeskab af branchefolk Rhoda Israelov, Rodger Johnson, Kyle Lacy og Kevin Hood.

Der var mindre forskelle i enighed om kommando og kontrol over en virksomhedsblog, men jeg tror, ​​at vi alle var overvejende enige om, at blogging som et medium er ved at blive en strategi, der er lige så vigtig (og måske mere rentabel) end kontor -e -mail. Det er mine ord - ikke panelets.

Host Erik Deckers lukkede samtalen med et spørgsmål:

Hvad er det vigtigste råd, som alle bør huske, når de starter deres virksomhedsblog?

Når jeg lukkede panelet ud, var jeg enig med de andre i, at det hele starter med god søgeordsforskning, fantastisk indhold, at skrive om dine kunder og være ærlig og gennemsigtig. Alle svarene var førsteklasses, så jeg benyttede lejligheden til at lukke med blot at minde alle om, at der skal være en synlig, enkel vej til engagement på bloggen.

Jeg kan ikke fortælle dig, hvor mange gange jeg besøger en blog og er interesseret i at møde bloggeren bag den eller endda købe produktet eller tjenesten, men der er ikke noget tydeligt på siden, der peger mig i den rigtige retning. Hver virksomhedsblog skal have et navn, kontaktformular, telefonnummer, adresse-samt et par veldesignede opfordringer til handling, der giver mulighed for at registrere sig og komme i kontakt med virksomheden.

Der er endda nogle ubekræftet diskussioner på nettet, som Google endda henter på websteder, der viser deres postadresse på deres websted. Med Google mere og mere målrettet mod tillid er det fornuftigt, at et websted med en gyldig gadenavn kan have tillid til over en uden.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.