BlackBox: Risikostyring for ESP'er, der bekæmper spammere

sort kasse

Sort kasse beskriver sig selv som en konsolideret, løbende opdateret database af næsten hver e-mail-adresse, der aktivt købes og sælges på det åbne marked. Det bruges udelukkende af E-mail-udbydere (ESP'er) for at forudbestemme, om en afsenders liste er tilladelsesbaseret, spam eller direkte giftig.

Mange af de problemer, som e-mail-udbydere støder på, er fly-by-night-spammere, der køber en stor liste, importerer den til deres platform og derefter sender til den velvidende, at de ikke havde tilladelse. De ved, at afsendelse til listen vil generere masser af klager og sandsynligvis få dem sparket ud af e -mailplatformen - men de er der bare for at få den første e -mail ud. Spamming af en liste handler ikke om at oprette et forhold!

Problemet med dette er, at e-mail-udbydere har et ry hos internetudbydere (ISP'er). Hvis internetudbyderne ser en stor klageration fra en af ​​e-mail-serverne, vil de blokere al e-mail kommer fra den server! Det betyder, at hver klient, der sender e-mail fra den server, er påvirket ... det kunne være dig!

Brug af en tjeneste som Sort kasse intelligent, er jeg overbevist om, at en afsender kunne forudsige risikoen forbundet med, at en ny klient kommer om bord. ESP'er skal dog være forsigtige. Jeg havde en ESP engang fortælle mig, at min liste var forbi en tærskel, og jeg var nødt til at argumentere med dem. Selvom jeg ikke havde købt en liste, var der nok e -mail -adresser på min liste, der matchede en af ​​disse databaser, at jeg blev markeret som en spammer - Trods det, at jeg havde tilladelse og havde sendt i årevis. De sluttede til sidst, jeg sendte til min liste, og min klageprocent var 0%.

Husk, at dette ikke er en database med e -mail -adresser, der ikke kan leveres, og det er heller ikke en liste over e -mail -adresser, der eksplicit ikke har tilladelse. Det er normalt e -mail -adresser købt og solgt via e -mail -listetjenester. Jeg er helt sikker på, at min e -mail -adresse er i Blackbox ... men jeg abonnerer faktisk på hundredvis af nyhedsbreve.

Dette er en værdifuld service til enhver ESP, der har problemer med spammere, der ødelægger deres omdømme!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.