BlackBox: Risikostyring for ESP'er, der bekæmper spammere

sort kasse

Sort kasse beskriver sig selv som en konsolideret, løbende opdateret database af næsten hver e-mail-adresse, der aktivt købes og sælges på det åbne marked. Det bruges udelukkende af E-mail-udbydere (ESP'er) for at forudbestemme, om en afsenders liste er tilladelsesbaseret, spammy eller direkte giftig.

Mange af de problemer, som e-mail-tjenesteudbydere støder på, er spammere, der køber en stor liste, importerer den til deres platform og derefter sender til den, velvidende at de ikke har tilladelse. De ved, at afsendelse til listen vil generere masser af klager og sandsynligvis få dem sparket ud af e-mail-platformen - men de er der bare for at få den første e-mail ud. Spamming af en liste handler ikke om at skabe et forhold!

Problemet med dette er, at e-mail-udbydere har et ry hos internetudbydere (ISP'er). Hvis internetudbyderne ser en stor klageration fra en af ​​e-mail-serverne, vil de blokere al e-mail kommer fra den server! Det betyder, at hver klient, der sender e-mail fra den server, er påvirket ... det kunne være dig!

Brug af en tjeneste som Sort kasse intelligent, jeg er sikker på, at en afsender kunne forudsige risikoen forbundet med en ny klient, der kommer om bord. ESP'er skal dog være forsigtige. Jeg havde en ESP, der engang fortalte mig, at min liste var forbi en tærskel, og jeg var nødt til at argumentere med dem. Selvom jeg ikke havde købt en liste, var der nok e-mail-adresser på min liste, der matchede en af ​​disse databaser, som jeg blev markeret som en spammer - Trods det faktum, at jeg havde tilladelse og havde sendt i årevis. Til sidst gav de op, jeg sendte til min liste, og min klagesats var 0%.

Husk, dette er ikke en database med e-mail-adresser, der ikke kan leveres, og det er heller ikke en liste over e-mail-adresser, der eksplicit ikke har tilladelse. Det er almindelige e-mail-adresser købt og solgt via e-mail-liste tjenester. Jeg er helt sikker på, at min e-mail-adresse er i Blackbox ... men jeg abonnerer faktisk på hundredvis af nyhedsbreve.

Dette er en værdifuld service til enhver ESP, der har problemer med spammere, der ødelægger deres omdømme!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.