Det er officielt, jeg er på Crackberry

brombær-kurve-8330.jpgEfter måneder og måneder af overvejelser udførte jeg endelig gerningen og købte en Blackberry Curve 8330 i aften i Verizon-butikken.

Jeg har brugt en Samsung-berøringsskærm det sidste år og har savnet utallige opkald, kan ikke synkronisere kalendere og kan ikke tåle at skulle se på det for at besvare et opkald.

Jeg er en stor fan af Apple, men jeg har rodet med min iPod Touch den sidste måned for at se, om jeg kunne vænne mig til berøringsskærmen. Jeg kan ikke. For dem af jer, der siger, at det bliver lettere, har det ikke ... Jeg vil ikke have en telefon, som jeg må se på for at kunne betjene den.

IMHO, det ser ud til, at berøringsskærme har taget os et skridt tilbage, ikke ind i fremtiden.

Også for mange af mine venner flyttede til Blackberry. Chris Baggott, CEO for Compendium slap endda af med sin iPhone for at vende tilbage til en Blackberry. Adam Small, administrerende direktør for Forbindende mobil, har prøvet at tale mig ind i en Blackberry i et stykke tid. Og ny ven Vanessa Lammers fortalte mig, hvor meget hun nød sin Blackberry.

Heck, hvis præsident Obama ikke kan undvære sin Crackberry, kan jeg kun forestille mig, hvor god tjenesten og produktet er. I aften finder jeg ud af, hvordan jeg foretager og modtager telefonopkald. Som anbefalet af Adam downloadede jeg Twitterberry, så jeg i det mindste kan tweet fra det!

Så ... alle dine Crackberry-narkomaner, lad mig vide dine yndlingsapps!

6 Kommentarer

 1. 1

  Tillykke med at være konvertitt. Jeg er uenig med dig om berøringsskærme. Søndag opgraderede min Blackberry til berøringsskærmen Storm og elsker det. Jeg finder det usædvanligt nemt at bruge, og det er fantastisk at have en komplet webbrowser.

  Jeg vil fortælle det for to år siden, da jeg skiftede til min første Blackberry, fortalte jeg min ven om det, og han sagde, at han ikke vidste, hvorfor folk havde brug for dem. Dagen efter at have set min, får jeg et opkald fra ham til hans nye.

 2. 4

  Godt for dig! Tillykke med din beslutning!

  Til Twitter er min anbefaling UberTwitter ... og det er alt hvad du behøver. De oprindelige applikationer er gode nok til at gå.

  Nyd din kurve ... det er en helvedes enhed!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.