Bing det på!

Skærmbillede 2016 04 16 på 10.20.28 PM

Microsoft tager Google på hovedet med et ord, der har været synonymt med søgning og Google = relevans. Her er første reklame, som Microsoft kører.

Jeg håber virkelig, at Microsoft aggressivt kan udfordre Google med Bing. I de sidste par dage har jeg brugt det som min standardsøgemaskine, og jeg får relevante resultater - det er navnet på spillet.

Når man ser på søgemaskinemarkedsføringsindustrien, har Google gjort et fremragende stykke arbejde med at definere, hvad søgning er, men ændrer vores adfærd og accept på lang sigt. Vi koncentrerer os alle nu om søgeordskombinationer - og vi prøver igen, når vi ikke får et resultat. På bagsiden kæmper virksomheder med søgemaskineoptimering for at spille systemet med backlinking -kampagner frem for at få deres virksomheder til bare at skrive overbevisende indhold. Backlinking fordrejer relevansen i Google og gør det umuligt for nogle af de bedste resultater at få den bedste placering.

På den ene side forstår jeg, at ord, som folk bruger til at søge er ikke det samme som de ord, som virksomheder skal bruge, findes; dog bør søgning gradvist tilpasses og løse disse problemer. Hvis jeg leder efter stor tandlæge, hvorfor placeres jeg ikke på en resultatside med tandlæger omkring mig, der har positive anmeldelser fra nogle kilder til rang nr. 1?

I stedet finder jeg kun biblioteker og nationale tandlæger rangeret, fordi de brugte søgeordene i deres sidetitler, indhold og backlinks. Det er ikke et relevant svar. (Bing negler det heller ikke). Hvor svært ville det være bare at anvende a geografisk-IP-database på og kombinere søgeresultaterne med nogle lokale også?

Det er på tide, at søgningen blev klogere, og jeg håber, at konkurrencen mellem Bing og google forbedrer den samlede søgeoplevelse på Internettet.

En kommentar

  1. 1

    Tak for heads up om BING, jeg havde ikke været opmærksom på det indtil nu. Jeg har indsendt et par websteder og spekulerer på, om det vil give mig yderligere trafik. (Jeg har Google Analytics på webstederne, jeg ved ikke, om det vil fortælle mig, om der kommer nogen trafik fra BING.)
    Jeg udstikker kommentaren om konkurrence, der måske hjælper med at forbedre intelligens i søgning, som synes at halte betydeligt bag det, der er teknologisk muligt.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.