Alt hvad du nogensinde har brug for at vide om "Bedste tider"

bedste tidsopdatering

Hvis jeg aldrig deler en anden bedste tid infografik, Jeg bliver glad for, at dette er det sidste. Og jeg håber virkelig, at du også deler det. Jeg stønner absolut hver gang jeg ser en bedste tid til infografik. Bedste tidspunkt at tweet. Bedste tidspunkt at opdatere på Facebook. Bedste tidspunkt at sende en e-mail. Bedste tidspunkt at opdatere LinkedIn. Bedste tidspunkt at blogge. Argh ... det gør mig virkelig helt vild.

Når nogen deler en af ​​disse infografik, bemærker jeg, hvor utrolig populære de er, og det er ærligt talt skuffende. Men så kigger jeg på virksomhedernes eller folks tidslinjer, der delte den, og de offentliggør næppe noget. Vær ikke opmærksom på, hvad alle andre laver, vær opmærksom på, hvordan dit publikum og samfund reagerer, deler, engagerer og konverterer. Overhold din analytics - og vær opmærksom på tidszoner, når du beslutter, hvornår de optimale tider er.

Hvornår synes jeg er det bedste tidspunkt at offentliggøre? Umiddelbart efter du er færdig med at skrive. Hvornår tror jeg det bedste tidspunkt at opdatere sociale medier? Når du har tid og har noget af værdi at dele. Vores følger vokser fortsat, og vores publikation har tocifret vækst på trods af vores tidsplan for udgivelse.

Seriøst… dette er et løb, ikke et tempo-omgang. Træd på gassen og finjuster bilen, mens du går. Den bil, der vinder løbet, er ikke midt i pakken, den er i spidsen.

Bedste tid infografik

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.