Jeg vil virkelig, virkelig, virkelig bruge din platform ... Men ...

frustrere

Denne uge fik en sælger fra en konkurrenceplatform fat på mig. Vi har haft et af og på forhold til virksomheden i et par år nu. Jeg har set demoer om, hvordan man bruger deres software; de har en ret simpel skabelonbaseret grænseflade og masser af integrationsfunktioner. Det ligner en lovende platform.

Vi ønsker at øge vores download af mobilapp siden Blåbro gjorde et så fantastisk stykke arbejde i vores mobilapp. Vi vil afrunde nogle gode gaver, herunder nogle Apple-enheder, kontanter og andre præmier.

Fordi vi lægger lidt tid og kræfter bag konkurrencen, vil vi sikre, at vi gør et fremragende stykke arbejde med det. Hvis du er en platform, hvor brugere kører konkurrencer, kan du helt sikkert give nogle gode eksempler og vejledninger om bedste praksis om, hvordan du starter en vellykket kampagne. Da mobilapps er centrum for mange online konkurrencer, antager jeg, at der er nogle gode eksempler derude på mobilapp-konkurrencer med denne udbyder.

Nope.

Jeg loggede ind på vores konferenceopkald i dag, og salgsrepræsentanten startede med: "Så hvad vil du opnå med din konkurrencekonkurrence?" Mærkeligt - fordi jeg skrev ham, inden jeg planlagde aftalen med det, vi ønskede at opnå. Jeg ville diskutere bedste praksis omkring kørsel af konkurrencer på hans platform for at lokke folk til at downloade vores mobilapp.

Så jeg gentager behovet, og han svarer: "Nå, vores skabeloner er alle foruddefinerede, så det er let for dig at tilpasse kampagnen, som du vil."

UH.

Jeg lod ham vide, at jeg er klar over, at jeg kan tilpasse konkurrencen, men jeg vil gerne ... men hvad jeg leder efter er nogle tip, tricks og bedste fremgangsmåder til at udvikle strategien bag kampagnen. Jeg har brug for at forstå hvad skal man gøre før jeg hoster en licens til software, der kan gøre det.

Software som en tjenesteudbyder Vær opmærksom på det

Vi skrev for nylig om egenskaber, som loyale kunder søger fra deres salg repræsentanter. Gæt hvad? Det er ikke en demo. Det viser os, at du har ekspertisen til at give mig de oplysninger, jeg har brug for for at få succes med dine produkter eller tjenester!

Hvis dit svar er "uhhh", er jeg væk.

Jeg er ikke sikker på, hvad der er vigtigere for enhver virksomheds marketingindsats. Vi har udviklet whitepapers til hver eneste af vores kunder for at vise deres kundeemner og kunder, hvordan de med succes kan bruge deres produkter eller tjenester. Dette bør være det første skridt i enhver virksomheds indholdsbibliotek!

Uanset om det er en hvidbog, en forklaringsvideo eller endda en række blogindlæg - kom godt i gang nu. Hvis du har brug for hjælp, mit agentur vil knuse det for dig. Vi fokuserer på førende indhold, der etablerer vores kunder som en autoritet og driver deres konverteringer.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.