Hvad er det bedste bærbare stativ til en telefon, DSLR-kamera, GoPro eller mikrofon?

UBeesize bærbart stativ

Jeg har nu så meget lydudstyr med mig, at jeg købte en rygsæk med hjul, min messenger taske var simpelthen for tung. Mens min taske er velorganiseret, kan jeg stadig holde vægten nede ved ikke at have multipla af hver type enhed eller tilbehør, jeg har med mig.

Et problem var samlingen af ​​stativer, jeg havde med mig. Jeg havde et lille desktop-stativ, et andet, der var fleksibelt, og derefter et andet, der kun var til min smartphone. Det var alt for meget. Jeg tror, ​​jeg har testet næsten ethvert bærbart stativ på markedet - indtil jeg testede UBeesize stativ X.

Det er et fleksibelt stativ, der er let og bærbart, men alligevel har de længste ben, jeg har fundet - 12 ″. Det er robust nok til at montere et komplet DSLR-kamera eller videokamera og leveres med en lang række tilbehør:

  • Mobiltelefonholderklips til iPhone / Android-telefon
  • Drejeligt hoved, der låser på plads
  • GoPro-monteringsadapter
  • Bluetooth-fjernbetjeningskamera-knap
  • Halskædestrop

UBeesize stativ XBenene er begge fleksible og overtrukket med en blød gummibelægning, der ikke rives eller splittes, men virkelig griber noget, du måtte ønske at montere den på eller omkring. Og benene er selvfølgelig lange nok til virkelig at forhindre det i at ryste eller falde - selv med et tungt kamera på.

Ubeesize Fleksibelt stativJeg har en stor Apogee mikrofon at jeg har med mig for at lave podcasts på vejen, men stativet var aldrig rigtig højt nok, så jeg ville afbalancere det på nogle bøger - og det gled ofte og gled med plastikbenene. Dette stativ springer ikke ud og giver mig mulighed for at få mikrofonen placeret lige hvor jeg har brug for den. Og da de er prissat omkring $ 20, købte jeg nogle få - til hjemmet, kontoret og rygsækken.

Offentliggørelse: Jeg bruger min Amazon-tilknyttede link i denne artikel.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.