Optimering af WordPress Permalinks

23-wordpress_logo.pngDa jeg først startede bloggen, valgte jeg standarden permalink struktur, der indeholdt dato, måned og dag for indlægget:

https://martech.zone/2009/08/23/sample-post/

Da min blog voksede i popularitet, og jeg lærte mere om linkstrukturer, indså jeg, at denne struktur kan have nogle ulemper:

 1. Søgere kunne straks identificere, om blogindlægget var gammelt eller nyt. Hvem vil læse gammelt indhold, når noget nyere er tilgængeligt? Hvis søgere kan se datoen i permalinkstrukturen, kan de ignorere dine ældre indlæg, selvom de stadig er relevante.
 2. Nogle eksperter i søgemaskineoptimering mener, at hver separator (“/”) er et tegn på et mappehierarki, så jo flere skråstreger, jo mindre vigtigt skal dit indhold være (flere skråstreger betyder, at det er begravet dybt i mappestrukturen). Hvis du kan holde hvert indlæg i en enkelt kategori, organiserer det indholdet op til 2 niveauer i hierarkiet ... hvilket betyder, at det kan være vigtigere.
 3. Andre SEO-eksperter er også enige om, at brugen af ​​nøgleord i kategorier er en god taktik til søgemaskineoptimering. Sørg for at navngive dine kategorier ved hjælp af effektive søgeord eller sætninger!

Kan du ændre Permalink-strukturen?

I ganske lang tid var jeg selvom jeg blev ramt af permalinkstrukturen, som jeg oprindeligt oprettede min blog med ... ikke tilfældet! Hvis du gerne vil ændre permalinkstrukturen, har Dean Lee udviklet et plugin, der automatisk genererer den 301-omdirigering, der er nødvendig for at ændre fra en permalink-stil til en anden.

Permalink Management

En fantastisk hostingpakke med et robust omdirigeringsstyringssystem er WPEngine (Det er vores tilknyttede link). Vi har udviklet regulære udtryk for mange af vores kunder, så de kan opretholde noget af deres søgemaskineautoritet på aktuelle sider, der er blevet flyttet.

WPEngine omdirigerer

7 Kommentarer

 1. 1

  Fremragende tip, Doug. Jeg har altid troet, at WordPress automatisk håndterede omdirigeringer (som Drupal). Jeg antager, at jeg tog fejl. Tak for at påpege dette nyttige plugin. Nu spekulerer jeg på, om jeg skal besøge min webstedslinkstruktur.

 2. 2
 3. 3
 4. 4

  Fremragende info. Jeg har oprettet dette på min blog ... Hvordan angiver du, hvilken kategori der bruges i permalinket, hvis du vælger mere end en kategori til et indlæg?

 5. 5

  -Med forbedringerne i WordPress 3.3 er det ikke længere vigtigt at starte din permalink med et nummer. Jeg gør ting, at en% / postname% struktur er den bedste mulighed for skalering, da du nemt kan flytte indlæg / sider til forskellige kategorier uden at skulle bekymre dig om nogen problemer.

 6. 6

  Hi 
  Karr,
  Lad mig først takke dig for at dele den vigtige artikel om forretningsblogging og for det andet dine punkter om ulemperne ved linkstruktur er virkelig effektive. Vi er virkelig inspirerende med din artikel, og nu tror vi også på, at permalink-strukturen virkelig er effektiv til at få søgere interesse og deres opmærksomhed. 

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.