Er Droplr det bedste tilgængelige fildelingsværktøj?

Droplr

Box, Dropbox, Google Drive ... med så mange klienter, der alle bruger forskellige platforme, er mine klientmapper en katastrofe. En gang om ugen migrerer jeg alle mine klientdata til en pæn og organiseret netværksdeling, der er sikkerhedskopieret. Dag til dag har det dog været en katastrofe, der har forsøgt at finde og sende filer ... indtil nu.

Vores partnerbureau bruger Droplr. Tøvende med at få endnu et værktøj til fildeling, blev jeg først solgt. Men over tid er jeg kommet til at elske det enkle ved deres platform. Hvis jeg vil dele en fil, trækker jeg den bare til min værktøjslinje, hvor den uploades, og der gives et link. Jeg kan sende dette link til min klient og boom ... de har filen. Ingen åbne vinduer, finde mapper, synkronisere ... bare upload og send. Det er strålende i sin enkelhed.

Droplr Fildeling til Mac Tour

Droplr-fildeling til Windows Tour:

Droplr Pro-funktioner inkluderer:

 • Optag og kommenter skærmbilleder - inklusive websteder og flere filer.
 • Optag skærmen for at give fuldt billede
 • Brug kraftfulde integrationer - inklusive Gmail, Google Docs, Trello, Slack, Photoshop, Intercom, Sketch, Atlassian Confluence, Atlassian HipChat, Atlassian Jira, Microsoft Teams, Apple Messages, Discord og Skype.
 • Send hurtigt selv store filer
 • White label de filer, du sender
 • Brug funktionerne til teamsamarbejde
 • Indstil en selvdestruktion på filer, eller gem dem på ubestemt tid
 • Tag de filer, du gemmer
 • Beskyt dine filer med en adgangskode
 • Opret og del hele tavler med indhold
 • Se brugerens interaktion med filer i Drop Analytics
 • Indstil et tilpasset underdomæne eller domæne

Du kan tilmelde dig Droplr gratis eller gå pro for et par dollars om måneden (stærkt anbefalet). Droplr giver dig ikke kun mulighed for straks at dele filer, du kan også dele indhold på skærmen fra dit skrivebord. Dette giver dig mulighed for at fremskynde din arbejdsgang og sætte en vis effektivitet tilbage i din dag.

Tilmeld dig Droplr

Bemærk: Jeg bruger mit tilknyttede link i dette indlæg!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.