Beskyttelse af software og kunder mod forfalskere?

CopMåske noget af det værste spin, jeg nogensinde har læst om Software Piracy!

Læs artikel: Microsofts softwarebeskyttelsesplatform. Dette er lige så slemt som Patriot Act! (AKA: Vi er nødt til at beskytte din frihed, og du vil være patriot, hvis du opgiver nogle af dine friheder, så vi kan beskytte din frihed ... hva?). Microsoft skulle simpelthen have gjort dette til et internt notat:

Microsoft Profit Protection Platform: Holder software dyrt og fortjeneste gennem taget!

Jeg er overbevist om, at de fleste kun vil stjæle, når de skal. Sikker på, der er mange mennesker, der vil stjæle for pokker af det - men jeg tror ikke, det er et flertal. Jeg tror, ​​jeg taler for mange mennesker, når jeg siger, at Microsoft Software IS dyrt. Så godt har jeg aldrig nogen forventning om nogensinde får support. Og - jeg ved, at jeg er afhængig af opdateringer for at holde softwaren kørende. Og - jeg ved, at jeg er nødt til at købe og installere anden software for at beskytte min Microsoft-software mod ondsindede angreb.

Ordet 'forfalskning' er ikke et nøjagtigt udtryk. Softwaren er ikke forfalsket ... boksene og cd'erne kan være ... men softwaren er den egentlige Microsoft-software. Bekæmpelse af ulovligt kopieret og installeret software gør det IKKE beskytter software og beskytter heller ikke kunder. Kunder, der elsker dit produkt, vil altid være villige til at betale for det produkt. (Jeg betalte for XP og Office XP)

Det er utroligt uvidende og modigt spin for Microsoft at lægge en sådan lort. Er der nogen, der mener, at dette er et ærligt budskab? Dette er problemet med markedsføring i dag, folk tror ikke på det, fordi det er utroligt.

4 Kommentarer

 1. 1

  "Jeg er overbevist om, at de fleste mennesker kun vil stjæle, når de er nødt til det."

  Jeg vil sååå tro på dig. Jeg vil så meget gerne tro, at brødene, der bliver stjålet, kun føder tyvenes sultne familie. Jeg ønsker så meget, at det skal være sandt ...

  Men i dag og i tid tror jeg, at software, alles software, ses gennem røget glasbriller fra de første år af Microsofts Windows 3. noget ... IKKE at kopiering var rigtigt (!!!), men snarere at Microsoft ikke kopieringen synes ikke at være noget imod det. (Helt ikke sandt, men det var opfattelsen.)

  Jeg tror ikke, at Joe gennemsnit er i stand til klart at skelne mellem udvalgte programmørers hårde arbejde og forsøge at få et levebrød og mega-business-monolitene, der bare prøver at kræve en rimelig pris for deres produkt. Som sådan er der ikke meget bekymring fra Joe's side, hvilken software han eller hun “bruger” på nogen som helst lovlig eller ulovlig måde.

  Dette er et spørgsmål om opfattelse og en fejlbehæftet. Vi skal betale for hvert program, vi bruger. Jeg tror bare ikke på, at Joe Average opretholder den samme opfattelse.

  undskyld ... bare mine $ 0.02

 2. 2

  Ingen undskyldning nødvendig, William! Jeg tror, ​​vi er tættere på aftalen, end du måske tror.

  Jeg synes, at debatten er værd at diskutere. Hjælper piratkopiering et softwarefirma ved at distribuere software effektivt? Jeg er sikker på, at det gør det for nogle.

  Måske er jeg naiv i at tro, at folk ville betale, fordi jeg betaler for software. Jeg må indrømme, at jeg har brugt piratkopieret software og derefter også betalt for det senere. Nogle gange er retssagen meget begrænset, og jeg var stadig ikke sikker på, om det var pengene værd.

  I mit hjerte af hjerte tror jeg, at udbud og efterspørgsel styrer priserne. Ved at omgå og begrænse det med kontroller, der tvinger en person til at købe, tror jeg, du beder om, at folk stjæler det i stedet.

  Hvor meget er Windows værd? $ 400? $ 100? $ 10 / mo? Hvorfor er det værd at have flere penge på en ny computer (OEM) snarere end en opgraderet computer? Jeg tror, ​​at prisstrukturen i sagens natur er mangelfuld, og Microsoft vinder op med at bruge MEGET mange penge på Pirateri snarere end blot at gøre deres software mere overkommelig.

  Tak for din kommentar!
  Doug

 3. 3

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.