Fordelene ved tilknyttet marketing

Depositphotos37577351 s

Forrester forudsiger, at affiliate marketingudgifter vil vokse til 4 mia. $ I 2014 og stige med en årlig sammensat vækstrate på 16%. En af de beslutninger, vi tog tidligt med CircuPress var at gøre hver bruger til et tilknyttet selskab. På den måde, da e-mails blev sendt, blev den person, der sendte e-mailen, belønnet, hvis en læser tilmeldte sig efter at have klikket på drevet af linket. Dette er en strategi, der skyrocket med platforme som DropBox... hvor brugerne fik mere plads, da deres venner tilmeldte sig.

At betale en kommission for et sæt datterselskaber, der uafhængigt reklamerer for dit brand - overses undertiden i en række online marketingmuligheder. Men for dem der ved, er affiliate marketing med sit unikke sæt fordele en vigtig del af en effektiv online marketingstrategi.

Som infografikken illustrerer, er affiliate marketing's største fordel, at det er en lavrisikobetalingsstrategi for performance marketing. Hvordan kan du bruge affiliate marketing i din indsats?

Fordele ved tilknyttet marketing

En kommentar

  1. 1

    Jeg var glad for, at jeg snuble på din blog, da jeg er så ivrig efter at finde hjælp til at få salg på min tilknyttede niche. Jeg har gjort dette i årevis, men min side er død. Jeg håber, det ville øge mit tilknyttede websted. Tak til dig! Håber at læse flere tilknyttede tip fra dig.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.