Begræns Jetpack's relaterede stillinger til en bestemt dato

grænsedato

I dag dobbelttjekkede jeg en artikel, som jeg havde skrevet, og bemærkede, at det relaterede indlæg, der kom op, var fra 9 år siden på en platform, der ikke længere eksisterede. Så jeg besluttede at tage et dybere kig på jetpack relaterede indstillinger på mit websted og se om jeg kunne begrænse datointervallet.

Jetpack gør et fantastisk stykke arbejde med at vælge de relevante indlæg, der ligner hinanden, men desværre har det ingen idé om, at mange af artiklerne muligvis er forældede. Jeg fjerner ofte gamle indlæg, der ikke giver mening, men jeg har ikke tid til at gennemgå alle 5,000 artikler, jeg har skrevet i over ti år!

Desværre er der ingen indstilling aktiveret jetpack for at opnå dette kan du kun indstille, om du vil have en overskrift, hvad overskriften er, og muligheder for layoutet, om du vil vise miniaturer, om du vil vise datoen eller om du vil vise noget indhold.

relaterede indlæg plugin jetpack

Som med næsten alt i WordPressder er dog en robust API, hvor du kan tilpasse dit barns tema (eller temas) functions.php-fil og ændre, hvordan det fungerer. I dette tilfælde vil jeg begrænse omfanget af alle relaterede stillinger til 2 år ... så her er koden:

function dk_related_posts_limit( $date_range ) {
  $date_range = array(
    'from' => strtotime( '-2 years' ),
    'to' => time(),
  );
  return $date_range;
}
add_filter( 'jetpack_relatedposts_filter_date_range', 'dk_related_posts_limit' );

Dette tilføjer et filter til den forespørgsel, som det relaterede posts-plugin bruger. Jeg uploadede opdateringen til mit websted, og nu er de relaterede indlæg begrænset til alt skrevet i de sidste 2 år!

Der er flere måder at tilpasning af dine relaterede indlæg tjek også Jetpack-supportsiden om emnet.

Offentliggørelse: Jeg bruger min WordPress og jetpack tilknyttede links i dette indlæg.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.