Den bedste måde at administrere flere Twitter-konti på

TweetDeck

Fortæl mig, at du stadig hepper på Twitter ... Jeg elsker platformen og vil sandsynligvis altid. Når det er sagt, har jeg kæmpet i flere måneder med standard Twitter-desktopapplikationen til Mac. Mit system blev langsommere for at kravle, og Twitter ville til sidst ikke reagere. Jeg gætter kun på, at udviklerne og QA-folk, der tester appen, ikke har mange tilhængere og masser af opdateringer hele dagen, som jeg gør.

I var ved brug afHootSuite men det var bare ikke så godt. Brugergrænsefladen er lidt klodset, og jeg tror ikke, at afstanden er indstillet godt mellem tweets, så det hele ser ud til at være sløret. Og jeg elsker at have en app åben snarere end en browser, da jeg ofte lukkede browseren ved et uheld.

Efter mange års brug af det besluttede jeg at downloade TweetDeck og prøv igen. På tværs af vores publikation, min bog, en kommende begivenhed og vores e-mail-platforme administrerer jeg otte konti. Ja, det var et mareridt ... indtil nu!

screen800x500

TweetDeck Flere kontofunktioner inkluderer:

 • Overvåg flere tidslinjer i en nem grænseflade.
 • Planlæg tweets, der skal sendes i fremtiden.
 • Aktivér alarmer for at holde trit med nye oplysninger.
 • Filtrer søgninger baseret på kriterier som engagement, brugere og indholdstype.
 • Opret og eksporter tilpassede tidslinjer, der skal placeres på dit websted.
 • Brug intuitive tastaturgenveje til effektiv navigation.
 • Dæmp brugere eller vilkår for at fjerne uønsket støj.
 • Slå aldrig op igen: TweetDeck-tidslinjer streamer i realtid.
 • Vælg et lyst eller mørkt tema.

skærm 800x500-1

TweetDeck inkluderer selv Team Management!

Måske er den største overraskelse, når det kommer til TweetDeck team management er indbygget direkte i applikationen! Jeg kan let del konti mellem teammedlemmer uden at skulle betale pr. brugerlicensgebyr eller, værre, for en Enterprise social management-platform. Jeg åbner bare teamindstillingen og tilføjer Twitter-konti, og om de bare tweeter ud af kontoen eller deler ejerskab!

twitter-team-ledelse

Ærligt talt mener jeg, at Twitter burde trække sin desktop OSX-app tilbage og tilbyde TweetDeck i stedet. Det har fungeret perfekt. Jeg er ikke sikker på, at det kommer til at ske, men siden sidste måned meddelte Twitter, at det var tilfældet nedlukning af Windows-versionen, der kræver Windows-brugere at logge ind på webapplikationen i stedet.

TweetDeck er stadig tilgængelig som en Chrome-app og Mac-app for nu. Det ser ud til, at Windows-programmet blev pensioneret simpelthen fordi det ikke var let at administrere Twitter-legitimationsoplysninger effektivt.

Giv TweetDeck et forsøg, hvis du bruger en Mac, og vis appen noget kærlighed i App Store-klassificeringerne! Jeg gjorde!

En kommentar

 1. 1

  Jeg er enig! For mig er Twitter den mindst brugervenlige sociale platform. Jeg begyndte for nylig at bruge TweetDeck igen og finder det virkelig brugervenligt. Tak fordi du delte!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.