Bliv et brand of Choice

Depositphotos19735551 s

I et nyligt indlæg, Seth Godin stillede et vigtigt spørgsmål, som jeg synes, alle virksomhedsejere skal svare på: Hvorfor dig? Hvorfor nu?

Lad os møde i de fleste produktkategorier, men bestemt inden for internettjenester har vi valg. Når det kommer til e-mailudbydere, webhosts og software til styring af kundeforhold, skal den smarte virksomhedsejer spørge en potentiel ressource: Hvor mange skal jeg vælge dig med så mange valg?

Da jeg startede min virksomhed, graviterede jeg mod den laveste pris, det gør de fleste virksomhedsejere. Men efter et par interaktioner med billige udbydere, typisk når noget gik galt, lærte jeg, at min tid havde værdi. Så nu, når jeg vurderer onlineværktøjer og ressourcer, har jeg flere kriterier, der er vigtigere end prisen.

  1. Fylder produktet op my krav. Mens der er en række CRM-værktøjer til rådighed i dag, bruger jeg Adresse to, fordi det blev designet af en person, der ledede en virksomhed som min. Overskrifter, felter, organisering af instrumentbrættet og giver mening for mig.
  2. Kan jeg finde ud af, hvordan det fungerer uden at læse et langt instruktionsstykke eller lade nogen gå igennem det. Jeg har ikke tid til lange demoer midt på dagen. Og selvom jeg kan læse (ganske godt faktisk), vil jeg ikke tage mig tid til at vade igennem instruktionerne. Software som en tjeneste skal være selvbetjening. Brugergrænsefladen skal være intuitiv. Jeg vil være villig til at investere tid til avancerede funktioner, men giv mig det grundlæggende. Mit yndlingseksempel på enkel brugergrænseflade:  Konstant kontakt. (Jeg handler alt om det lokale, og jeg hader det faktum, at jeg ikke kan tilslutte os vores af Indianapolis-baserede e-mailselskaber, men jeg har ikke fundet noget så let at bruge)
  3. People Powered teknisk support. Når jeg overvejer at tilmelde mig et onlineværktøj, er en af ​​de første ting, jeg gør, før jeg giver dem mit kreditkort, at ringe til deres supportlinje. Jeg vil vide, hvor mange sekvenser på 2,3,2,1,1,1,1,1 # jeg skal ramme, før jeg får en levende person. Og når jeg gør det, arbejder de på et script med et specifikt sæt spørgsmål, eller er de i stand til at lytte til mit? Opkald online formularbygger'sFormstack teknisk support eller Provim og du vil se, hvad jeg mener. Ægte mennesker med evnen til at forstå dine spørgsmål. Mens GoDaddy er blevet bedre, er ventetiden stadig for lang, og den mængde information, du skal have bare for at få et spørgsmål besvaret, er ofte urimelig.

Disse er mine “Hvorfor dig, hvorfor nu”Kriterier. Måske er jeg ikke din målkunde. Hvis jeg ikke er det, er du velkommen til at ignorere mine meninger. Men antag ikke, at du kender beslutningskriterierne for dine kunder. Tag dig tid til at spørge dine kunder, hvorfor de valgte dig, og forbedre din levering på disse aspekter, og prisen bliver næsten irrelevant.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.