Fordi det ser ud som om du prøver!

DragtJa! Ja! Ja! Fordi det "udseende som om du prøver ”, Seth skriver. En af mine kære venner er ude af byen og mødes med en organisation om en god stilling med dem. Jeg argumenterede, tiggede og bad ham om at bære jakkesæt. Det er en stilling, hvor en dragt er passende og fuldt ud inden for den udbudte løn. Jeg prøvede alt ... ingen rykk.

“Jeg laver ikke jakkesæt”, siger han.
”Du skal!”, Siger jeg.
”Jeg spurgte, og de sagde, at de alle har jeans på”, siger han.
”Så hvad !?”, siger jeg.

Han havde ikke jakkesæt på.

Nu givet, vil han højst sandsynligt få tilbuddet. Jeg tvivler ikke på hans utrolige evne eller hans personlighed, drivkraft og engagement. Jeg følte mig fuldstændig 'old school', da jeg sagde, at han skulle have jakkesæt på. Han og jeg arbejder begge for virksomheder, der er klædt på og afslappet. Det var ikke altid sådan, jeg arbejdede for virksomheder, hvor jeg kastede slips hver dag. Jeg har ikke noget imod det ... får mig til at føle mig vigtig. Det gør det, må jeg indrømme. 🙂

Jeg havde simpelthen ikke et godt svar til ham, da jeg blev ved med at bugge ham, men jeg er sikker på, at en dragt ville have resulteret i et bedre tilbud, bedre muligheder, bedre noget! Måske simpelthen yderligere respekt. En dragt er simpelthen en investering i dig selv. Brug dragten, få kontanterne ... læg den i renserierne til næste gang. Hvad er undergangen? Ingen griner af en fyr i jakkesæt. Men de kan grine af fyren i jeans.

Tidligere har jeg personligt taget beslutningen til ikke ansætte folk på grund af deres påklædningskode og deres hygiejne. Det er ærgerligt ... men jeg passerede dem, selvom de var meget talentfulde. Hvorfor? Jeg har aldrig tænkt over det før, men Seth slog det i hovedet ... det er fordi de ikke var det forsøger. Fyren (eller gal) i dragt var forsøger. De tog de flotte sokker på, skinnede skoene, bandt Windsor 3 gange, satte kravepinnene i ... og tog jakken af ​​og på 3 gange, så den ikke blev rynket. Hvilken smerte! Men de gjorde det. Hvorfor? Fordi de prøvede!

Er det forkert? Bliver jeg gammel?

Jeg ville ønske, jeg havde læst denne post for et par uger siden, så jeg kunne have svaret ham. Ligesom Seth taler om markedsføringsballonerne på bilsalget, gør en dragt du ser ud som om du prøver.

2 Kommentarer

  1. 1

    Jeg er helt enig Doug. Jeg vil endda tilføje en dejlig frisure og skinnede sko til blandingen. For mig, hvis personen ikke er ligeglad med at give et godt indtryk. Hvad får dig til at tro, at han vil passe nok på at udføre sit job godt eller bryde sig nok på din virksomhed. Det handler ikke altid om evner og hjerner. Der er mange smarte mennesker. Det handler virkelig om lidenskab og drev.

  2. 2

    Også enig. Jeg plejede at være stolt af aldrig nogensinde at bære en jakkesæt (være den eneste på afslutningsdagen for blot at nævne et eksempel). Men siden jeg startede mit eget firma og havde haft et antal klientmøder, har jeg lært (og ikke kun accepteret), at det giver mening at klæde sig ud. Det er en måde at sige, at du seriøst på, hvad du laver. At du respekterer din klient. At du tænker på, hvad du laver.
    På senere møder (eller i din vens tilfælde) kan du altid klæde dig ud. Men aldrig mere afslappet, som du klient!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.