Bearish på blogs

Depositphotos26743721 s

News.com - Bearish på blogs

Forbes.com - MySpace Bubble

Et par interessante noter om eksplosionen af ​​blogs. Som med enhver 'boble' taler folk allerede om 'burst'. Min personlige opfattelse er, at Nick Denton ikke får 'bearish på blogs', han får bearish på dårlige blogs som indtægtskilde. Blogs vil fortsætte med at udvikle sig over tid og integreres i alle aspekter af internettet. Som med ethvert websted skal indholdet dog være konge. Hvis du ikke skriver bedre end den næste fyr, vil folk kede sig og forlade.

For virksomheder som Mr. Dentons, der bruger blogs som indtægtskilde, betyder det, at hver blogindgang skal være en dræber. Der er en enorm risiko involveret i spilindtægter for indhold - især når der er milliarder af sider med indhold derude.

Jeg blogger ikke for pengene (jeg ville ikke spise, hvis jeg gjorde det). Snarere blogger jeg for at kommunikere med venner, familie og andre fagfolk i branchen. Dette er et sted for mig at dele mine tanker og diskutere andre folks tanker. Det giver mig eksponering og anmoder om feedback fra dem, jeg respekterer.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.