Er Obama den næste Vista?

microsoft vista

Det er natten før valget i 2008, og jeg er stadig ikke begejstret for morgendagens valg. Jeg kan ikke lade være med at undre mig over, om Barack Obama simpelthen er en gentagelse af Vista:

 • obama vistaHuge marketing budget.
 • Hyped for change.
 • Løfter om større stabilitet.
 • Improved security.
 • Complete compatibility.
 • A little more expensive.

Medierne og eksperterne kalder det allerede en sejr for Obama. Om et par måneder spekulerer jeg på, om Amerika vil ønske sig en nedgraderingeller endda muligheden for at skifte til en valmue. (McCain, that is).

44 Kommentarer

 1. 1
 2. 2
 3. 3

  OpenMinded has some good points. Calling him a nut just because you dont agree is really a sign of ignorance. I saw you delete his response but it was justified. Having been a reader here for two years Douglass, I’ve learned a little more about you and how you choose to censor your comments. Its okay for you to leave other people comments that agree only with yours but remove those that don’t and chide them as a result?

  Din ikke meget gode vært Douglass, og jeg læser mindre af din blog i fremtiden. Undskyld.

  • 4

   Hi Nick,

   Actually, I didn’t disagree with OpenMindedNut’s points at all. In fact, I agreed with all of them except for his personal attack that this was an ‘immature’ post. As well, I didn’t call him a Nut. He called himself a Nut. His second personal attack on me resulted in me taking down the chain of comments. Please read the comment policy, it’s not changed for many, many months.

   Jeg hader at miste dig som læser, men forstå, at jeg åbnede mig for, at folk kunne gå på angrebet. Jeg tager noget af ansvaret.

   Doug

   • 5

    Jeg køber ikke det Douglass. Du valgte at lave en slags hån baseret på et brugernavn. ”Møtrik” kan betyde mange ting. Det er måske ikke det, DU troede, det betød. Indse det, du lavede en frygtelig dårlig fejl her på dårlig dømmekraft. Indholdet af hans indlæg havde mere indhold end dit blogindlæg.

    My father lost his job yesterday of XNUMX years at the plant. Unemployment is rising in this country. Instead of mocking and complaining about the situation why not provide solutions? Your a marketing guy like the rest of us. Complaining is a disease in this country. Besides, you put it out there that you felt Obama is not good for this country – you started this post. Many of your readers have read it along with your comment and subsequent removal of someone’s opinion.

    Måske følte personen, at dit indlæg var umodent på grund af den nuværende situation, og at det at spotte eller klage over "hvad der skulle komme" var et tegn på umodenhed. Det kan læses på forskellige måder.

    Det er ikke et godt tidspunkt at lave vittigheder om valget. Der er folk derude, der mister deres job og hjem, kender du? Du kan være sat i dit liv og stabil, men tænk på de øvrige 60% af dette land, hvis ikke den verden, der lider på grund af de sidste 2 måneders økonomiske nedfald.

    Jeg tror virkelig, du lod dit ego komme i vejen for dette og undlod at læse mellem linjerne.

    • 6

     Christian,

     Du giver OpenMindedNut fordelen ved tvivlen. Jeg ville ønske, at du ville give mig den samme fordel. Hvis du gerne vil diskutere politik offline med mig, er jeg sikker på, at du finder min opfattelse helt anderledes end hvordan den males her i dette indlæg.

     Det er en meget, meget trist dag i dette land, hvor nogen ikke kan stille spørgsmålstegn ved den ene eller den anden side, uden at folk bliver slemme, vrede og konfronterende. Meget trist.

     Doug

 4. 7

  Wow, jeg læste lige dit svar til OpenMinded. Det var ret lavt svar, du gav ham, og det var endnu værre at fjerne hans kommentar. Jeg læser ikke din blog mere.

  • 8

   Undskyld at høre det Trisha (seriøst). Jeg ville ikke have, at denne kommentartråd skulle blive til en venstrebase eller højrebase partisan crap, som resten af ​​Internettet blev til.

   OpenMindedNuts kaldenavn er 'OpenMinded' og 'Nut'. Jeg fik ikke kaldenavnet, det gjorde han. Jeg mindede ham simpelthen om det. Hans personlige angreb på stillingen som 'umoden' overtrådte også kommentarpolitikken. Hans næste angreb var endnu mere modbydeligt.

   Hilsen,
   Doug

 5. 9
  • 10

   Doug,
   Vores samtaler har altid bekræftet for mig, at du er uafhængig, ikke republikaner eller demokrat. Desværre valgte du at lave en humoristisk analogi om demokraterne. Du burde vide, at de nu er den "følsomme" part, og de viser det i deres svar. Folk - har lidt påskønnelse for legende humor!

 6. 11

  Og også vil jeg hævde, at skiftet fra Vista til XP ville blive betragtet som en opgradering ... bare mine 2 cent. 🙂

 7. 12

  Jeg så den kommentar til OpenMindedNut. Jeg synes, det var et godt indlæg. Douglass, det er ikke tid til at joke om politik. Folk her i USA og internationalt får økonomisk skade og mister deres job, deres hjem.

  Helt ærligt fandt jeg ikke noget galt i hans vurdering. Han havde nogle meget gyldige punkter. Hvorfor har du fjernet det? Hans angreb skyldtes sandsynligvis dit angreb på ham og kaldte ham en møtrik. Det var et dårligt svar fra dig.

  Da han så, at han tænkte over i sin kommentar, og at det ikke var en liner, hvorfor snuste du ham ud? Undskyld Douglass, men jeg er uenig med dig her. At spille rollen som et offer og kalde det ”modbydeligt” er et tegn på, at du prøver at dække over dine egne synspunkter.

  Som sådan, hvis læsere af din blog føler, at de ikke kan udtrykke sig uden at du kalder dem navne, så er der virkelig ingen grund for mange af os til at bidrage her.

  • 13

   Hi Jeremy,

   Du kommer med meget gyldige punkter. På ingen måde mente jeg at censurere OpenMindedNut (Møtrik VAR i hans navn). Jeg sætter pris på respektfuld skam her og håber du holder fast.

   Tak,
   Doug

 8. 14

  Jeg så udvekslingen af ​​kommentarer ... hvad var så slemt ved det at fjerne indlægget? Er du for følsom?

  Dens velkendte blog-etikette, at når du lægger noget derude som dette, at forvente svar, der muligvis ikke er enige med dig. Men at fjerne det er meget dårligt og siger, at du har noget at skjule. Hvis du ikke kan tage kritik (og ærligt talt startede du den), skulle du ikke skrive. Din censurering af dine læsere og din følsomhed siger meget om dig.

  Everything OpenMindedNut wrote about is pretty much fact. Bush’s approval rating is the lowest in history. Maybe you should Google that. Most of the country is not liking the guy and cant wait for him to get out. We want to see change. Unemployment is also rising to decade highs. Are you not paying attention? Or are you just out of the loop with your head under a rock hoping for things to change?

  Jeg er republikaner. Og jeg begik en stor fejl ved at stemme i Bush for en anden periode. Ikke at give Obama en chance og afskrive ham i dit indlæg er UNAMERICAN. Måske er det derfor, OpenMindedNut brugte ordet "umoden"? Jeg tror, ​​du også tog den forkerte konnotation fra ordet 'møtrik'. I disse dage er det hip at kalde nogen møtrik, fordi de er "i know" / ekspert på deres felt.

  For at redde ansigt skal du sætte kommentaren op igen og lade folk læse den. Dens sande og undertiden gør sandheden ondt. Vi er alle amerikanere, måske skal vi begynde at opføre os som det?

 9. 15

  Yikes! Not a time to joke about politics? Are you turning off the TV everytime SNL broadcasts one of their skits? Doug merely shared an opinion of his uncertainty about the elections tomorrow. I have no idea what OpenMinded said, but I know Doug pretty well and don’t imagine him ever censoring someone’s comment because of disagreement of opinion. The comment policy is posted and Doug enforced it. If you disagree with Doug, stop reading. Go somewhere else, but how is that any different that what you’re condemning him for yourself. You’re deciding to censor your own exposure to someone that disagrees with you. My opinion is that everyone has freedom of speech in this country, that doesn’t mean they have the right to be heard or that I or anyone else has to give them a platform. I believe Doug’s post was to be lighthearted. People need to relax and lighten up a bit.

 10. 16

  Lad mig få det rigtigt ... indtil videre er jeg umoden, fed og har brug for en diæt, stum, svag, en Bush-elsker, en Obama-hader, UNAMERICAN, Censurere mennesker, fornærmende, ikke empatisk over for dem, der ' jeg har mistet deres job, jeg laver en vittighed ud af politik ... og jeg er sat i mit liv og stabil.

  Alt fordi jeg spekulerer på, om Obama er den rigtige aftale eller ej, eller han bare sprænger røg op i min røv som enhver anden politiker, jeg nogensinde har stemt for eller imod.

  Wow, I kender mig virkelig godt!

  • 17

   I læsere så, hvad du gjorde Douglass - censur. Indlægget var slet ikke dårligt. Du gjorde det dårligt at se dårligt ud, fordi det ikke var enigt. Du er wayyyyyyyyy til følsom!

   Dette seneste indlæg er ret patetisk og lyder som om du forsøger at aflede skyld væk fra dig selv i sjov. Undskyld, men dette er temmelig halt!

   • 18

    Du har helt ret! OMG! Se på denne side med kommentarer - jeg har bestemt CENSORERET den for at sætte mig i et meget bedre lys. Jeg har bestemt fjernet alle de meninger, jeg ikke var enig med.

    Nice try.

 11. 19

  Vent - den sorte fyr med stil og charme er Vista, og den sprøde gamle dyrlæge er en Mac? Wow, det er den mest bagudvendte analogi, jeg nogensinde har hørt.

 12. 22

  FØR JEG SIER DETTE: Jeg er ikke en McCain-tilhænger eller en Obama-tilhænger.

  Bemærk: Kongres godkendelsesvurderinger er værre end Bushs godkendelsesvurderinger lige nu ... Hvad skete der for to år siden, da folk sprang op og ned om magtskiftet i kongres? Og hvad ville der være sket, hvis John Kerry var præsident? Ville demokrater endda have en chance i Det Hvide Hus?

  En mand er ikke ansvarlig for verdens nedadgående hældning! Sikker på, at han tog nogle beslutninger, der havde indflydelse, men størstedelen af ​​det, vores land gennemgår, kan tydeligt korreleres med det modbydelige magtmisbrug og indgreb mod mennesker fra den føderale regering som helhed.

  Selvom folk er uenige i, hvad begge parter sagde, blev det sagt, at OpenMindedNut overtrådte kommentarpolitikken. En blogger har ret til at censurere hvad og hvem han / hun ønsker. Når alt kommer til alt, hvem ejer webstedet?

  Dad, I’m not very excited about tomorrow, either. I always was excited as a kid about the idea of one day being able to vote… and with this being the first presidential election I can vote in… the whole sight is vile and disappointing. As was said in the book Attention Deficit Democracy… it’s sad to witness a bunch of sheep choosing their next Sheppard in Chief… whether it be a red one or a blue one.

  • 23

   Your missing the point. OpenMindedNut didnt violate any comment policy. As far as I am concerned, he was well within it. Douglass totally misinterpreted it and chose to squash it because it didnt agree with his political beliefs. There was nothing in the post that wasn’t invalid. OpenMindedNut said “immature”, is that so bad? Douglass overracted and is a sensitive person. But that is not a reason to delete the post is it?

   De fleste af befolkningen her så det. Alligevel fortsætter Douglass med at forsvare sig som om han er offeret. Det er virkelig ynkeligt og trist, hvis du spørger mig.

 13. 25

  Skiftet fra Vista til XP er en opgradering, OUCH !! (Godt sagt.)

  Videre til vores næste præsident, Barack Obama. Jeg var skeptisk over for Obama indtil slutningen af ​​sommeren.

  Ligesom mange enormt succesrige iværksættere ser Barack Obama på papir ikke ud til at være nogen, der kunne ramme et hjemmekørsel. Selvom han mangler erfaring, ser han ud som om han kunne være en god administrerende direktør, rolig, endda kælet, logisk - med en vision. OG manden har vist, at han kan henrette.

  Ligesom ham eller ej havde Obama en enorm, enorm plan og vision og udførte den temmelig tæt på perfekt over hele landet i løbet af 2 år. Det er ikke en lille bedrift for en administrerende direktør.

  Obama har genopfundet kampagnen for det politiske embede i USA. Som brand har han genlyd og fået trækkraft med vælgere som intet, som jeg har set i min levetid. Obamas evne til at rejse enorme summer fra individuelle, små bidragsydere online er forbløffende. Det er ægthed og ingen gimmick.

  Obama gik fra ukendt for 2 år siden til den eneste supermagt i amerikansk politik. Hvis han var iværksætter, ville VC-virksomheder tigge om at komme på sin tidsplan, og de fleste af os ville forvente hans børsintroduktion.

  Obama har også været en flink fyr undervejs. Det har tjent ham godt.

  Hvis han styrer fra midten, tror jeg, at han vil være en succesrig præsident.

  • 26

   Hej Michael,

   Jeg respekterer absolut, hvad Obama-kampagnen har gjort, og har talt om det med en vis ærefrygt for hans kampagnes brug af Internettet og markedsføringsdygtighed. Jeg er enig - ligesom ham eller ej - han har ændret den måde, hvorpå politik drives i dette land.

   Mit eneste punkt på dette var at kaste noget levity (måske en dårlig beslutning) på det faktum, at vi virkelig ikke ved, hvad han vil gøre. Han har afgivet mange gode løfter, men i hvert af de fem valg, jeg har stemt på, har jeg aldrig set en præsident gøre, hvad han lovede.

   Tak!
   Doug

 14. 27
 15. 28

  Hej Doug,

  Undskyld, du får alt dette flack. For mig er jeg vild med at læse din blog og hænge med dig på Bean Cup.

  Jeg husker, at jeg engang havde fjernet en kommentar fra CNET-fora, og jeg var temmelig sur på den, fordi jeg troede, jeg havde fremsat en væsentlig kommentar. Men i slutningen af ​​dagen er det bare en kommentar på et websted.

  Bliv ved med at gøre, hvad du laver. Og hvis nogen ikke kan lide det; de kan tage en lang gåtur fra en kort mole.

 16. 30

  Mit ord snakker om folk, der reagerer. Doug jeg nyder din blog og syntes, at din Vista-analogi var meget vittig. Det er din ret til at censurere kommentarer, og hvis Trish ikke kan lide det, foreslår jeg, at hun gør hvad hun truede med at gøre og holder op med at læse. Af en eller anden grund kan hun ikke stoppe med at komme tilbage….

  Jeg har dog en mening, som jeg dog gerne vil dele ...

  I am an Obama supporter but still posted your blog on my Facebook profile simply because, not only is it humorous, but no one can deny that there is a risk that Obama will not live up to the hype if he enters the White House. I could tell you all that I am one of the best basketball players in the world. I could tell you over and over again but how would you ever know unless you saw me walk out onto an NBA court and actually play.

  Ikke engang Obama selv kan vide 100%, om han er klar, da han aldrig har gjort det før, og faktisk har han så lidt erfaring, at det er en stor risiko. Betyder det, at vi ikke skal støtte ham? Nej, det gør det ikke. På tvivl tror jeg, at han vil blive en stor præsident, men hvis du bad mig om at satse mit hus på det godt, er det et andet spørgsmål.

  That’s why in all western democracy we have separation of state and party politics, it makes it very difficult for any one person to screw things up. I hope with all my heart that Obama does live up to his own rhetoric but one thing is for certain in my mind, he will do a damn sight better job than Bush or McCain. I have come to this conclusion not because I am excited about “Change” but because I believe after analysing each policy that Obama is more likely to make a positive socio-economic impact

  Det er min mening !! Ret al hatemail til min personlige e-mail ILoveFreedomOfSpeech@hotmail.com

  • 31

   Tak, Shane. Jeg er glad for, at en Obama-tilhænger anerkendte indlægget for den hensigt, det blev skrevet. Jeg forsøgte på ingen måde at nedsætte det arbejde, han har udført.

  • 32

   I think this is the most sane and well thought out comment that I?ve read regarding the whole ?doubting Obama? debate. the truth is, no one knows what he?ll do, on either side. it remains to be seen?..which, I believe, was Doug?s point. Anyone reading this blog for any amount of time can see that Doug has a dry sense of humor. As far as this being the right time to joke about anything? If you can?t laugh about life and tough times, then I feel sorry for you. Laughter makes everything better. Laughter really IS the best medicine. Just b/c we laugh about something, does mean that you take it lightly. I know this to be true about my friend, Doug, even though I often disagree with him, politically speaking. 🙂

 17. 33

  Når du er kritisk med andre (sammenligning af Obama med VISTA er bare en dårlig vittighed, der også kan anvendes på McCain), skal du være opmærksom på, at andre kan være kritiske over for dig.
  Hvis du ikke kan udholde det, skal du ikke kritisere!
  Censur er en dårlig ting !!!
  O.

 18. 34

  Tak for indlægget. Jeg fandt det morsomt. Undskyld, nogle af dine læsere er idioter. Jeg vil nu RSS dette websted for at hjælpe med at kompensere for tabet.

 19. 35

  Som svar på dit indlæg:

  Den store forskel er, at vælgerne ikke bliver bedt om at sætte alle deres eksisterende data og applikationer i fare, bruge penge på en opgradering eller lære et nyt operativsystem. Faktisk bliver de lovet en skatterabat, hvis de kun vender en bestemt switch. Microsoft (eller enhver teknologileverandør) skal have det så godt.

  Som svar på kommentarer om OpenMindedNut:

  Jeg har aldrig set hans indlæg og har ingen kommentar undtagen at sige, at på min blog beslutter jeg, hvilke indlæg der forbliver, og hvilke indlæg der ikke er. Jeg ejer det, ligesom du ejer din. Kør det som du finder passende. Jeg læser det eller ej, som jeg finder passende, ligesom dine andre læsere.

  Som svar på, at nu ikke er tiden til hvad:

  Jeg er amerikaner. Jeg lader ikke andre mennesker fortælle mig, hvornår det er det rigtige tidspunkt at udøve min ytringsfrihed.

  Fortsæt det gode arbejde, Douglas.

 20. 36

  Doug,
  Jeg humrede af dette ... Jeg indså det for hvad det var.
  Skønt hvis jeg blev fornærmet af dette, var det mere på grund af det, du sagde om Vista !! Jeg kan tage politiske vittigheder, men teknologivittigheder? kom nu! 😉

 21. 37

  Jeg har læst din blog i de sidste to år og ærligt talt er jeg rystet over det, du skrev. Det er latterligt at censurere en læser, bare fordi han kaldte dit indlæg umoden.

  Hvad forventede du af dit indlæg? Dette er ikke nogen Mac vs PC-parodi. Det er et forsøg på at være cool og sjov. FORKERT TID TIL AT GØRE DET GLAS.

  Dette er en meget vanskelig tid i vores lands historie. Tre billioner dollars forlod aktiemarkederne de sidste 3 måneder. Arbejdsløsheden er på 10 års højdepunkter. Folk mister deres job, deres hjem, deres ejendele. Banker og finansielle institutioner går konkurs. Og du sidder her og prøver at lave en vittighed af dette? Så følg det op med upatriotisk tvivl?

  SOM VP for et stort reklamefirma ville jeg aldrig ansætte dig!

 22. 38

  Far,

  Jeg sendte et indlæg den http://www.billkarr.com . Jeg vil gerne have, at du læser det, og hvis du kan lide det, ville det være sejt, hvis du fortalte folk, der læste dit websted om det.

  Det er en slags bummer ... men uanset hvad! Jeg kommer over det! Jeg er stadig glad!

 23. 39

  Hvordan kan to personer, der har læst din blog i mere end 2 år, stave dit navn forkert? Og hvor er den eneste kvindes sans for humor væk?

 24. 40

  Har ikke været på denne blog på et stykke tid. Hvad skete der !? Jeg har aldrig set så meget vrede og frustration! Folk, berolige f !!

 25. 41

  This is my first visit to Doug’s blog. I actually came here to get help on my new Photography blog. As I can see that may not be possible right now. So, I said to myself, SELF, why not chime in with the flow. First, let me say also that I adhere to no party. I do not back any political candidate. I did love Dougs reference to Sen. Obama and Vista. The next XNUMX years will clearly support that reference. Personally, I think I next President has probably the fullest plate of any President since the great World Wars, l and ll.

  Jeg læste mange af indlæggene, og jeg er nødt til at nævne et, ikke for at kritisere, men det bragte et gammelt ordsprog, jeg elsker. Tanya, VP for et STOR reklamefirma, sagde, at hun ikke ville ansætte Doug. Denne erklæring frembragte sætningen ALL TID BESTE NOGENSINDE ——— ”JEG Fandt JESUS” Svar, jeg vidste ikke, at han var fortabt!

  Tak Tanya, jeg vidste ikke, at Doug ansøgte om ansættelse.

  Som afslutning lyser folk op. Livet kan ændre sig på en krone i dag, da den nuværende økonomiske situation burde understøtte. Livet er kort Nyd det.

  Jim

 26. 42

  Hej Doug, det er med kærlighed og håb, at jeg inviterer dig til at omfavne vores nye lederskab, Barack har lovet at være din præsident også. Du er omhyggelig og lys og forstår, at GW Bush brugte mere og gjorde mindre end nogen demokrat.
  Markedsføringsbudgettet for Obama repræsenterede et tidligt advarselstegn for den støtte, han har, og de 64 millioner stemmer, som jeg synes er de mest nogensinde givet til en præsident. Jeg har besluttet at være mere åben, fordi så mange republikanere og konservative stemte på Barack. I 2012 kan du også.

  • 43

   Hi JD!

   Jeg har en opfølgning efter valget post om Obama bliver valgt det siger netop det. Han har min støtte, og jeg er også meget stolt over, at dette land har taget et sådant skridt i den rigtige retning.

   Læs opfølgningsindlægget. Med stor respekt og kærlighed,
   Doug

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.