Er Obama den næste Vista?

Microsoft Vista

Det er natten før valget i 2008, og jeg er stadig ikke begejstret for morgendagens valg. Jeg kan ikke lade være med at undre mig over, om Barack Obama simpelthen er en gentagelse af Vista:

 • obama vistaKæmpe marketingbudget.
 • Hyped for ændring.
 • Løfter om større stabilitet.
 • Forbedret sikkerhed.
 • Komplet kompatibilitet.
 • Lidt dyrere.

Medierne og eksperterne kalder det allerede en sejr for Obama. Om et par måneder spekulerer jeg på, om Amerika vil ønske sig en nedgraderingeller endda muligheden for at skifte til en valmue. (McCain, altså).

44 Kommentarer

 1. 1
 2. 2
 3. 3

  OpenMinded har nogle gode punkter. At kalde ham en møtrik bare fordi du ikke er enig, er virkelig et tegn på uvidenhed. Jeg så dig slette hans svar, men det var berettiget. Efter at have været læser her i to år Douglass, har jeg lært lidt mere om dig og hvordan du vælger at censurere dine kommentarer. Det er okay for dig at efterlade andre mennesker kommentarer, der kun er enige med din, men fjerne dem, der ikke gør det, og chide dem som et resultat?

  Din ikke meget gode vært Douglass, og jeg læser mindre af din blog i fremtiden. Undskyld.

  • 4

   Hej Nick,

   Faktisk var jeg slet ikke uenig med OpenMindedNuts punkter. Faktisk var jeg enig med dem alle bortset fra hans personlige angreb om, at dette var et 'umoden' indlæg. Jeg kaldte ham heller ikke en møtrik. Han kaldte sig selv en møtrik. Hans andet personlige angreb på mig resulterede i, at jeg tog ned kæden af ​​kommentarer. Læs venligst kommentarpolitikken, den er ikke ændret i mange, mange måneder.

   Jeg hader at miste dig som læser, men forstå, at jeg åbnede mig for, at folk kunne gå på angrebet. Jeg tager noget af ansvaret.

   Doug

   • 5

    Jeg køber ikke det Douglass. Du valgte at lave en slags hån baseret på et brugernavn. ”Møtrik” kan betyde mange ting. Det er måske ikke det, DU troede, det betød. Indse det, du lavede en frygtelig dårlig fejl her på dårlig dømmekraft. Indholdet af hans indlæg havde mere indhold end dit blogindlæg.

    Min far mistede sit job i går på 32 år på fabrikken. Arbejdsløsheden stiger i dette land. I stedet for at spotte og klage over situationen, hvorfor ikke levere løsninger? Du er en marketing fyr som resten af ​​os. Klager er en sygdom i dette land. Desuden satte du det derude, at du følte, at Obama ikke var god for dette land - du startede dette indlæg. Mange af dine læsere har læst det sammen med din kommentar og efterfølgende fjernelse af andres mening.

    Måske følte personen, at dit indlæg var umodent på grund af den nuværende situation, og at det at spotte eller klage over "hvad der skulle komme" var et tegn på umodenhed. Det kan læses på forskellige måder.

    Det er ikke et godt tidspunkt at lave vittigheder om valget. Der er folk derude, der mister deres job og hjem, kender du? Du kan være sat i dit liv og stabil, men tænk på de øvrige 60% af dette land, hvis ikke den verden, der lider på grund af de sidste 2 måneders økonomiske nedfald.

    Jeg tror virkelig, du lod dit ego komme i vejen for dette og undlod at læse mellem linjerne.

    • 6

     Kristen,

     Du giver OpenMindedNut fordelen ved tvivlen. Jeg ville ønske, at du ville give mig den samme fordel. Hvis du gerne vil diskutere politik offline med mig, er jeg sikker på, at du finder min opfattelse helt anderledes end hvordan den males her i dette indlæg.

     Det er en meget, meget trist dag i dette land, hvor nogen ikke kan stille spørgsmålstegn ved den ene eller den anden side, uden at folk bliver slemme, vrede og konfronterende. Meget trist.

     Doug

 4. 7

  Wow, jeg læste lige dit svar til OpenMinded. Det var ret lavt svar, du gav ham, og det var endnu værre at fjerne hans kommentar. Jeg læser ikke din blog mere.

  • 8

   Undskyld at høre det Trisha (seriøst). Jeg ville ikke have, at denne kommentartråd skulle blive til en venstrebase eller højrebase partisan crap, som resten af ​​Internettet blev til.

   OpenMindedNuts kaldenavn er 'OpenMinded' og 'Nut'. Jeg fik ikke kaldenavnet, det gjorde han. Jeg mindede ham simpelthen om det. Hans personlige angreb på stillingen som 'umoden' overtrådte også kommentarpolitikken. Hans næste angreb var endnu mere modbydeligt.

   Hilsen,
   Doug

 5. 9
  • 10

   Doug,
   Vores samtaler har altid bekræftet for mig, at du er uafhængig, ikke republikaner eller demokrat. Desværre valgte du at lave en humoristisk analogi om demokraterne. Du burde vide, at de nu er den "følsomme" part, og de viser det i deres svar. Folk - har lidt påskønnelse for legende humor!

 6. 11

  Og også vil jeg hævde, at skiftet fra Vista til XP ville blive betragtet som en opgradering ... bare mine 2 cent. 🙂

 7. 12

  Jeg så den kommentar til OpenMindedNut. Jeg synes, det var et godt indlæg. Douglass, det er ikke tid til at joke om politik. Folk her i USA og internationalt får økonomisk skade og mister deres job, deres hjem.

  Helt ærligt fandt jeg ikke noget galt i hans vurdering. Han havde nogle meget gyldige punkter. Hvorfor har du fjernet det? Hans angreb skyldtes sandsynligvis dit angreb på ham og kaldte ham en møtrik. Det var et dårligt svar fra dig.

  Da han så, at han tænkte over i sin kommentar, og at det ikke var en liner, hvorfor snuste du ham ud? Undskyld Douglass, men jeg er uenig med dig her. At spille rollen som et offer og kalde det ”modbydeligt” er et tegn på, at du prøver at dække over dine egne synspunkter.

  Som sådan, hvis læsere af din blog føler, at de ikke kan udtrykke sig uden at du kalder dem navne, så er der virkelig ingen grund for mange af os til at bidrage her.

  • 13

   Hej Jeremy,

   Du kommer med meget gyldige punkter. På ingen måde mente jeg at censurere OpenMindedNut (Møtrik VAR i hans navn). Jeg sætter pris på respektfuld skam her og håber du holder fast.

   Tak,
   Doug

 8. 14

  Jeg så udvekslingen af ​​kommentarer ... hvad var så slemt ved det at fjerne indlægget? Er du for følsom?

  Dens velkendte blog-etikette, at når du lægger noget derude som dette, at forvente svar, der muligvis ikke er enige med dig. Men at fjerne det er meget dårligt og siger, at du har noget at skjule. Hvis du ikke kan tage kritik (og ærligt talt startede du den), skulle du ikke skrive. Din censurering af dine læsere og din følsomhed siger meget om dig.

  Alt, hvad OpenMindedNut skrev om, er stort set kendsgerning. Bushs godkendelsesvurdering er den laveste i historien. Måske skulle du Google det. Det meste af landet kan ikke lide fyren og kan ikke vente på, at han kommer ud. Vi vil se forandring. Arbejdsløsheden stiger også til det højeste årti. Er du ikke opmærksom? Eller er du lige ude af løkken med hovedet under en klippe i håb om, at tingene kan ændre sig?

  Jeg er republikaner. Og jeg begik en stor fejl ved at stemme i Bush for en anden periode. Ikke at give Obama en chance og afskrive ham i dit indlæg er UNAMERICAN. Måske er det derfor, OpenMindedNut brugte ordet "umoden"? Jeg tror, ​​du også tog den forkerte konnotation fra ordet 'møtrik'. I disse dage er det hip at kalde nogen møtrik, fordi de er "i know" / ekspert på deres felt.

  For at redde ansigt skal du sætte kommentaren op igen og lade folk læse den. Dens sande og undertiden gør sandheden ondt. Vi er alle amerikanere, måske skal vi begynde at opføre os som det?

 9. 15

  Yikes! Ikke tid til at joke om politik? Slukker du tv'et hver gang SNL sender et af deres skits? Doug delte blot en opfattelse af sin usikkerhed om valget i morgen. Jeg har ingen idé om, hvad OpenMinded sagde, men jeg kender Doug temmelig godt og kan ikke forestille mig, at han nogensinde censurerer nogens kommentar på grund af uenighed om mening. Kommentarpolitikken er sendt og Doug håndhæver den. Hvis du er uenig med Doug, skal du stoppe med at læse. Gå et andet sted, men hvordan er det anderledes end det, du fordømmer ham selv? Du beslutter at censurere din egen eksponering for nogen, der er uenig med dig. Min opfattelse er, at alle har ytringsfrihed i dette land, det betyder ikke, at de har ret til at blive hørt, eller at jeg eller nogen anden skal give dem en platform. Jeg tror, ​​at Dougs stilling skulle være lyshåret. Folk har brug for at slappe af og lysne op lidt.

 10. 16

  Lad mig få det rigtigt ... indtil videre er jeg umoden, fed og har brug for en diæt, stum, svag, en Bush-elsker, en Obama-hader, UNAMERICAN, Censurere mennesker, fornærmende, ikke empatisk over for dem, der ' jeg har mistet deres job, jeg laver en vittighed ud af politik ... og jeg er sat i mit liv og stabil.

  Alt fordi jeg spekulerer på, om Obama er den rigtige aftale eller ej, eller han bare sprænger røg op i min røv som enhver anden politiker, jeg nogensinde har stemt for eller imod.

  Wow, I kender mig virkelig godt!

  • 17

   I læsere så, hvad du gjorde Douglass - censur. Indlægget var slet ikke dårligt. Du gjorde det dårligt at se dårligt ud, fordi det ikke var enigt. Du er wayyyyyyyyy til følsom!

   Dette seneste indlæg er ret patetisk og lyder som om du forsøger at aflede skyld væk fra dig selv i sjov. Undskyld, men dette er temmelig halt!

   • 18

    Du har helt ret! OMG! Se på denne side med kommentarer - jeg har bestemt CENSORERET den for at sætte mig i et meget bedre lys. Jeg har bestemt fjernet alle de meninger, jeg ikke var enig med.

    Godt forsøgt.

 11. 19

  Vent - den sorte fyr med stil og charme er Vista, og den sprøde gamle dyrlæge er en Mac? Wow, det er den mest bagudvendte analogi, jeg nogensinde har hørt.

 12. 22

  FØR JEG SIER DETTE: Jeg er ikke en McCain-tilhænger eller en Obama-tilhænger.

  Bemærk: Kongres godkendelsesvurderinger er værre end Bushs godkendelsesvurderinger lige nu ... Hvad skete der for to år siden, da folk sprang op og ned om magtskiftet i kongres? Og hvad ville der være sket, hvis John Kerry var præsident? Ville demokrater endda have en chance i Det Hvide Hus?

  En mand er ikke ansvarlig for verdens nedadgående hældning! Sikker på, at han tog nogle beslutninger, der havde indflydelse, men størstedelen af ​​det, vores land gennemgår, kan tydeligt korreleres med det modbydelige magtmisbrug og indgreb mod mennesker fra den føderale regering som helhed.

  Selvom folk er uenige i, hvad begge parter sagde, blev det sagt, at OpenMindedNut overtrådte kommentarpolitikken. En blogger har ret til at censurere hvad og hvem han / hun ønsker. Når alt kommer til alt, hvem ejer webstedet?

  Far, jeg er heller ikke særlig begejstret for i morgen. Jeg var altid begejstret som barn over ideen om en dag at kunne stemme ... og med dette som det første præsidentvalg, kan jeg stemme i ... hele synet er dårligt og skuffende. Som det blev sagt i bogen Attention Deficit Democracy ... det er trist at være vidne til en flok får, der vælger deres næste Sheppard in Chief ... hvad enten det er en rød eller en blå.

  • 23

   Du mangler pointen. OpenMindedNut overtrådte ikke nogen kommentarpolitik. For mig er han godt inden for det. Douglass fejlagtigt fortolkede det og valgte at presse det, fordi det ikke stemte overens med hans politiske overbevisning. Der var intet i stillingen, der ikke var ugyldig. OpenMindedNut sagde ”umoden”, er det så slemt? Douglass overtrækkes og er en følsom person. Men det er ikke en grund til at slette indlægget, er det?

   De fleste af befolkningen her så det. Alligevel fortsætter Douglass med at forsvare sig som om han er offeret. Det er virkelig ynkeligt og trist, hvis du spørger mig.

 13. 25

  Skiftet fra Vista til XP er en opgradering, OUCH !! (Godt sagt.)

  Videre til vores næste præsident, Barack Obama. Jeg var skeptisk over for Obama indtil slutningen af ​​sommeren.

  Ligesom mange enormt succesrige iværksættere ser Barack Obama på papir ikke ud til at være nogen, der kunne ramme et hjemmekørsel. Selvom han mangler erfaring, ser han ud som om han kunne være en god administrerende direktør, rolig, endda kælet, logisk - med en vision. OG manden har vist, at han kan henrette.

  Ligesom ham eller ej havde Obama en enorm, enorm plan og vision og udførte den temmelig tæt på perfekt over hele landet i løbet af 2 år. Det er ikke en lille bedrift for en administrerende direktør.

  Obama har genopfundet kampagnen for det politiske embede i USA. Som brand har han genlyd og fået trækkraft med vælgere som intet, som jeg har set i min levetid. Obamas evne til at rejse enorme summer fra individuelle, små bidragsydere online er forbløffende. Det er ægthed og ingen gimmick.

  Obama gik fra ukendt for 2 år siden til den eneste supermagt i amerikansk politik. Hvis han var iværksætter, ville VC-virksomheder tigge om at komme på sin tidsplan, og de fleste af os ville forvente hans børsintroduktion.

  Obama har også været en flink fyr undervejs. Det har tjent ham godt.

  Hvis han styrer fra midten, tror jeg, at han vil være en succesrig præsident.

  • 26

   Hej Michael,

   Jeg respekterer absolut, hvad Obama-kampagnen har gjort, og har talt om det med en vis ærefrygt for hans kampagnes brug af Internettet og markedsføringsdygtighed. Jeg er enig - ligesom ham eller ej - han har ændret den måde, hvorpå politik drives i dette land.

   Mit eneste punkt på dette var at kaste noget levity (måske en dårlig beslutning) på det faktum, at vi virkelig ikke ved, hvad han vil gøre. Han har afgivet mange gode løfter, men i hvert af de fem valg, jeg har stemt på, har jeg aldrig set en præsident gøre, hvad han lovede.

   Tak!
   Doug

 14. 27
 15. 28

  Hej Doug,

  Undskyld, du får alt dette flack. For mig er jeg vild med at læse din blog og hænge med dig på Bean Cup.

  Jeg husker, at jeg engang havde fjernet en kommentar fra CNET-fora, og jeg var temmelig sur på den, fordi jeg troede, jeg havde fremsat en væsentlig kommentar. Men i slutningen af ​​dagen er det bare en kommentar på et websted.

  Bliv ved med at gøre, hvad du laver. Og hvis nogen ikke kan lide det; de kan tage en lang gåtur fra en kort mole.

 16. 30

  Mit ord snakker om folk, der reagerer. Doug jeg nyder din blog og syntes, at din Vista-analogi var meget vittig. Det er din ret til at censurere kommentarer, og hvis Trish ikke kan lide det, foreslår jeg, at hun gør hvad hun truede med at gøre og holder op med at læse. Af en eller anden grund kan hun ikke stoppe med at komme tilbage….

  Jeg har dog en mening, som jeg dog gerne vil dele ...

  Jeg er Obama-tilhænger, men sendte stadig din blog på min Facebook-profil, simpelthen fordi det ikke kun er humoristisk, men ingen kan benægte, at der er en risiko for, at Obama ikke lever op til hype, hvis han kommer ind i Det Hvide Hus. Jeg kunne fortælle jer alle, at jeg er en af ​​de bedste basketballspillere i verden. Jeg kunne fortælle dig igen og igen, men hvordan ville du nogensinde vide, medmindre du så mig gå ud på en NBA-bane og faktisk spille.

  Ikke engang Obama selv kan vide 100%, om han er klar, da han aldrig har gjort det før, og faktisk har han så lidt erfaring, at det er en stor risiko. Betyder det, at vi ikke skal støtte ham? Nej, det gør det ikke. På tvivl tror jeg, at han vil blive en stor præsident, men hvis du bad mig om at satse mit hus på det godt, er det et andet spørgsmål.

  Derfor har vi i alt vestligt demokrati adskillelse af stat og partipolitik, det gør det meget vanskeligt for en person at skrue op. Jeg håber af hele mit hjerte, at Obama lever op til sin egen retorik, men en ting er bestemt i mit sind, han vil gøre et forbandet syn bedre arbejde end Bush eller McCain. Jeg er nået til denne konklusion, ikke fordi jeg er begejstret for "Ændring", men fordi jeg efter at have analyseret hver politik tror på, at Obama er mere tilbøjelig til at få en positiv socio-økonomisk indvirkning

  Det er min mening !! Ret al hatemail til min personlige e-mail ILoveFreedomOfSpeech@hotmail.com

  • 31

   Tak, Shane. Jeg er glad for, at en Obama-tilhænger anerkendte indlægget for den hensigt, det blev skrevet. Jeg forsøgte på ingen måde at nedsætte det arbejde, han har udført.

  • 32

   Jeg synes, dette er den mest fornuftige og gennemtænkte kommentar, som jeg har læst om det hele? Tvivler på Obama? debat. sandheden er, at ingen ved hvad han vil gøre på begge sider. det er tilbage at se? .. hvilket, tror jeg, var Dougs pointe. Enhver, der læser denne blog i nogen tid, kan se, at Doug har en tør sans for humor. For så vidt dette er det rigtige tidspunkt at joke om noget? Hvis du ikke kan grine af livet og hårde tider, så er jeg ked af det. Latter gør alting bedre. Latter er virkelig den bedste medicin. Bare b / c vi griner over noget, betyder det, at du tager det let. Jeg ved, at dette stemmer med min ven Doug, selvom jeg ofte er uenig med ham politisk set. 🙂

 17. 33

  Når du er kritisk med andre (sammenligning af Obama med VISTA er bare en dårlig vittighed, der også kan anvendes på McCain), skal du være opmærksom på, at andre kan være kritiske over for dig.
  Hvis du ikke kan udholde det, skal du ikke kritisere!
  Censur er en dårlig ting !!!
  O.

 18. 34

  Tak for indlægget. Jeg fandt det morsomt. Undskyld, nogle af dine læsere er idioter. Jeg vil nu RSS dette websted for at hjælpe med at kompensere for tabet.

 19. 35

  Som svar på dit indlæg:

  Den store forskel er, at vælgerne ikke bliver bedt om at sætte alle deres eksisterende data og applikationer i fare, bruge penge på en opgradering eller lære et nyt operativsystem. Faktisk bliver de lovet en skatterabat, hvis de kun vender en bestemt switch. Microsoft (eller enhver teknologileverandør) skal have det så godt.

  Som svar på kommentarer om OpenMindedNut:

  Jeg har aldrig set hans indlæg og har ingen kommentar undtagen at sige, at på min blog beslutter jeg, hvilke indlæg der forbliver, og hvilke indlæg der ikke er. Jeg ejer det, ligesom du ejer din. Kør det som du finder passende. Jeg læser det eller ej, som jeg finder passende, ligesom dine andre læsere.

  Som svar på, at nu ikke er tiden til hvad:

  Jeg er amerikaner. Jeg lader ikke andre mennesker fortælle mig, hvornår det er det rigtige tidspunkt at udøve min ytringsfrihed.

  Fortsæt det gode arbejde, Douglas.

 20. 36

  Doug,
  Jeg humrede af dette ... Jeg indså det for hvad det var.
  Skønt hvis jeg blev fornærmet af dette, var det mere på grund af det, du sagde om Vista !! Jeg kan tage politiske vittigheder, men teknologivittigheder? kom nu! 😉

 21. 37

  Jeg har læst din blog i de sidste to år og ærligt talt er jeg rystet over det, du skrev. Det er latterligt at censurere en læser, bare fordi han kaldte dit indlæg umoden.

  Hvad forventede du af dit indlæg? Dette er ikke nogen Mac vs PC-parodi. Det er et forsøg på at være cool og sjov. FORKERT TID TIL AT GØRE DET GLAS.

  Dette er en meget vanskelig tid i vores lands historie. Tre billioner dollars forlod aktiemarkederne de sidste 3 måneder. Arbejdsløsheden er på 10 års højdepunkter. Folk mister deres job, deres hjem, deres ejendele. Banker og finansielle institutioner går konkurs. Og du sidder her og prøver at lave en vittighed af dette? Så følg det op med upatriotisk tvivl?

  SOM VP for et stort reklamefirma ville jeg aldrig ansætte dig!

 22. 38

  Far,

  Jeg sendte et indlæg den http://www.billkarr.com . Jeg vil gerne have, at du læser det, og hvis du kan lide det, ville det være sejt, hvis du fortalte folk, der læste dit websted om det.

  Det er en slags bummer ... men uanset hvad! Jeg kommer over det! Jeg er stadig glad!

 23. 39

  Hvordan kan to personer, der har læst din blog i mere end 2 år, stave dit navn forkert? Og hvor er den eneste kvindes sans for humor væk?

 24. 40

  Har ikke været på denne blog på et stykke tid. Hvad skete der !? Jeg har aldrig set så meget vrede og frustration! Folk, berolige f !!

 25. 41

  Dette er mit første besøg på Dougs blog. Jeg kom faktisk her for at få hjælp på min nye fotografiblog. Som jeg kan se, er det måske ikke muligt lige nu. Så sagde jeg til mig selv, selv hvorfor ikke ringe ind med strømmen. Lad mig først sige, at jeg ikke holder mig til nogen fest. Jeg bakker ikke nogen politisk kandidat. Jeg elskede Dougs henvisning til senator Obama og Vista. De næste 4 år vil helt klart støtte denne henvisning. Personligt tror jeg, at min næste præsident sandsynligvis har den største plade af enhver præsident siden den store verdenskrig, l og ll.

  Jeg læste mange af indlæggene, og jeg er nødt til at nævne et, ikke for at kritisere, men det bragte et gammelt ordsprog, jeg elsker. Tanya, VP for et STOR reklamefirma, sagde, at hun ikke ville ansætte Doug. Denne erklæring frembragte sætningen ALL TID BESTE NOGENSINDE ——— ”JEG Fandt JESUS” Svar, jeg vidste ikke, at han var fortabt!

  Tak Tanya, jeg vidste ikke, at Doug ansøgte om ansættelse.

  Som afslutning lyser folk op. Livet kan ændre sig på en krone i dag, da den nuværende økonomiske situation burde understøtte. Livet er kort Nyd det.

  Jim

 26. 42

  Hej Doug, det er med kærlighed og håb, at jeg inviterer dig til at omfavne vores nye lederskab, Barack har lovet at være din præsident også. Du er omhyggelig og lys og forstår, at GW Bush brugte mere og gjorde mindre end nogen demokrat.
  Markedsføringsbudgettet for Obama repræsenterede et tidligt advarselstegn for den støtte, han har, og de 64 millioner stemmer, som jeg synes er de mest nogensinde givet til en præsident. Jeg har besluttet at være mere åben, fordi så mange republikanere og konservative stemte på Barack. I 2012 kan du også.

  • 43

   Hej JD!

   Jeg har en opfølgning efter valget post om Obama bliver valgt det siger netop det. Han har min støtte, og jeg er også meget stolt over, at dette land har taget et sådant skridt i den rigtige retning.

   Læs opfølgningsindlægget. Med stor respekt og kærlighed,
   Doug

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.