Får du dårlige råd fra førende marketingfolk?

Salg af markedsføring

Måske har jeg været i marketing-spillet for længe. Det ser ud til, at jo mere tid jeg bruger i denne branche, jo færre mennesker respekterer jeg eller lytter til. Det er ikke at sige, at jeg ikke har de folk, som jeg respekterer, det er bare, at jeg bliver desillusioneret over så mange, der holder rampelyset.

Pas på falske profeter, som kommer til dig i fåreklæder, men indvendigt er glubske ulve. Matt. 7: 15

Der er et par grunde ...

Stor tale og god markedsføring er gensidigt eksklusive talenter

Jeg elsker at tale offentligt, og jeg prøver at komme ud et par gange om måneden for at tale. Jeg opkræver et nominelt talegebyr for at dække min tid væk fra arbejde, men intet latterligt. I årenes løb har jeg lagt mere tid i det håndværk og virkelig forsøgt at ramme det ud af parken hver gang jeg kommer foran folk.

Interessant nok, mens mine markedsføringsmuligheder for offentlige talemuligheder ikke har mine faktiske talefærdigheder noget at gøre med mine marketingfærdigheder. At være en stor offentlig taler gør dig ikke til en stor marketingmand. At være en stor marketingmedarbejder gør dig ikke til en stor offentlig taler (selvom det kan give dig flere muligheder for at tale).

Desværre har jeg haft flere klienter, der har ansat godt højttalere for at hjælpe med deres markedsføring - så blevet meget skuffet over resultaterne. Hvorfor? Nå, fordi den offentlige taler sælger deres tale, rejser over hele landet (eller kloden), og alt hvad de laver, er for at få flere taler. Taler er det, der betaler deres regninger, ikke markedsføring for kunder.

Taler er det, der betaler deres regninger, ikke markedsføring for kunder. Inkluderende alarmerende advarsler, sølvkuglefind eller anvendelse af uprøvede teorier sælger den næste talemulighed - men kan køre din markedsføring i jorden.

At skrive om markedsføring betyder ikke, at du er en marketingmedarbejder

Jeg kan ikke vente med at knække den næste marketingbog, der kommer ud. Stille tid brugt med en god marketingbog udvider min idé og tankeproces. Ofte glider jeg ind i klientidéer og andre tanker, mens jeg læser, søger bagud for at se, hvad jeg savnede, og skriver noter på en pad ved siden af ​​min læsestol.

Når det er sagt, er en marketingbog ofte anekdotisk bevis fra forfatteren til ... ja ... at sælge bøger. Sikker på at sige, at du er forfatter, åbner døre for markedsførings-, konsulent- og talemuligheder. Og som forfatter selv kan jeg forsikre dig om, at det at være en stor marketingmedarbejder vil absolut hjælpe med at sælge bøger. Det handler dog stadig om at sælge bøger og ikke nødvendigvis gøre god markedsføring.

Der er selvfølgelig mange undtagelser! Mange marketingfolk kan lide at skrive og dele deres resultater gennem bøger.

Førende markedsførere tager sig måske ikke af virksomheder som dine

Jeg har haft nogle utrolige kunder gennem årene, herunder Salesforce, GoDaddy, Webtrends, Chase og - senest - Dell. Jeg kan helt sikkert forsikre dig om, at de store organisationers udfordringer er utroligt forskellige fra de små og mellemstore virksomheder, som vi arbejder med. Mens et stort firma kan tage måneder at

En stor virksomhed kan tage måneder at bestemme initiativets stemme og tone, koordinere interne ressourcer og navigere i juridiske eller andre godkendelsesprocesser. Hvis vi arbejdede i den hurtighed og smidighed med vores startups, ville de være ude af drift. For mange af de virksomheder, som vi har arbejdet med, har dumpet store budgetter til ledere i vores rum for kun at være skuffede over resultaterne.

Sådan finder du den rigtige marketingmand, du kan stole på

Jeg peger på ingen måde til højttalere, forfattere og førende marketingfolk og siger, at de ikke giver deres publikum, læsere eller kunder nogen værdi. Jeg er sikker på, at de gør ... det er bare, at de måske ikke leverer dig værdi. Virksomheder er ikke alle de samme, og de navigerer hver gennem deres egne marketing rejse..

Layout de mål, ressourcer og tidslinjer, der er tilgængelige for din virksomhed, og søg efter marketingfolk, der har arbejdet i lignende brancher eller med lignende udfordrede virksomheder. Du kan blive overrasket over, at det største aktiv for din markedsføringsindsats måske ikke er at give den næste konference, sælge den næste bog eller medvirke i sociale medier.

Forresten ... som forfatter, taler og marketingmedarbejder ... Jeg udelukker mig ikke fra denne artikel. Jeg er muligvis heller ikke den rigtige pasform til din virksomhed!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.