Bachelor julemiddag

En god ven af ​​mig, Derek, har sendt en e-mail, ringet og sendt en sms til mig hele dagen for at redde mig fra min Bachelor julemiddag. Hans kone, Anne, er en fantastisk kok ... gourmetkok. De vil have mig til at komme over i dag (lige nu) til en smuk middag med deres familie. Jul er en dag for familien, så jeg har altid haft det sjovt at sidde ned for at bryde brød med en anden familie. Selvom de fortsætter med at ringe (jeg venter på, at politiet kommer et øjeblik), har jeg valgt min middag.

Til Thanksgiving spøgte mine børn med mig: "Hvilken type pizza vi skulle spise?" Det var bare den motivation, jeg havde brug for til at lave en utrolig Thanksgiving-middag. Vi havde værkerne! Tyrkiet, fyld, kartofler, sovs, græskarpai, ruller osv. Alt kom perfekt ud - og selv kalkunen var utrolig - en meget fugtig butterball.

Nu er det jul, og mine børn er hjemme hos deres mor. Det er tid til en Bachelor julemiddag!

Klokken 3 i morges, mens jeg gennemgik gangene på det lokale 24-timers apotek, fandt jeg min Bachelor julemiddag:

 • Lay's Cheddar og Sour Cream Potato Chips ... det er rigtigt folk, de lægger dip på chipsene, så du ikke behøver at spilde tid på at dyppe. Og de var til salg! Køb 1 få 1 gratis.
 • 2 dåser Campbells grillet bøf Chunky Chili. Intet andet end det bedste!
 • 2 dåser med generisk diæt Orange sodavand lånt fra min nabo (jeg sidder hjemme hos hendes 3 katte)
 • Og ørken? En fin ACID Blondie-cigar. (Fundet i et zip-sted på mit skrivebord ... det er perfekt)

Jeg tog et billede for at gemme hukommelsen i tide:
Bachelor julemiddag

I tror måske, at jeg er vild med at opgive et gourmetmåltid til dette ... men tilføj et tv-bord, boksere og en fremmedspecial på History Channel, så har vi en meget, meget god jul til Doug!

Glædelig jul allesammen!

8 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  lol ... det er helt måltidet der Doug. Jeg gør også solo-tinget i år, men jeg havde lyst til at have nogle kartofler og kylling i stedet. Disse chips ser mægtige fint ud, ... Jeg vil have nogle.

  PS Er der en måde at tilføje en funktion på, så systemet husker mig hvert besøg? Jeg er ikke fan af at indtaste mine oplysninger igen hver gang. Tak.

 3. 3
 4. 4
 5. 5

  Åh, jeg forstår det, du skal bare ikke besvare eller returnere MINE opkald! 🙂

  GOD JUL kammerat !!!

  PS - Din middag var LAM (enhver ungkarl ved, at Pizza Rolls er menneskets bedste ven)!

 6. 6
 7. 7

  Jeg tager Bill en bedre - det er blodig forfærdeligt !!
  Næste gang acceptere invitationen fra dine venner - god mad, god vin (måske en god cigar) og god samtale - alle ingredienserne til et perfekt måltid.
  Elsker
  hård

 8. 8

  Du gik bare ikke, fordi Derek er sådan en dork. Og han har de avisbakterier ... Du behøver ikke undskylde. Efter at have spist dette udvalg af mad er han sikker på, at han er glad for, at du ikke kom forbi.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.