10 trin til at opbygge en bedre B2B Twitter-strategi

målgruppe alle

Jeg har for nylig læst, at Twitter stadig har dobbelt så mange brugere som LinkedIn. Med den overflod af Twitter-apps og integration er den lethed, hvormed tweets forstærkes, også meget meget større. Som B2B-Twitter-bruger arbejder jeg altid på min Twitter-strategi for at fortsætte med at opbygge en tilhænger og tiltrække det mest relevante publikum. Her er nogle strategier, som jeg implementerer:

 1. Identificer målgrupper at følge. Jeg opnår dette på to forskellige måder ... først ved at søge i profildata efter nøgleord, der er relevante for mit publikum, og for det andet ved at følge tilhængerne af dem i samme branche, som jeg er i. Begge disse processer er relativt lette ved hjælp af værktøjer som Tweetadder. Faktisk har jeg ikke fundet et bedre værktøj til det! (Ja, det er et tilknyttet link).
 2. I stedet for at stille generelle spørgsmål til mine tilhængere, har jeg stille direkte spørgsmål til mennesker, som jeg vil følge eller ønsker at opbygge et forhold til. Nogle konti er ikke min målgruppe, men de har autoritet i branchen, så jeg engagerer dem. Hvis jeg er værdig, vil de tale med og endda promovere mig ... der giver autoritet og bygger mit tilhænger.
 3. Jeg bruger overvågning af sociale medier at identificere muligheder for at hjælpe andre. Når du hjælper andre, fører det ofte til opbygning af forretningsforbindelser, som i sidste ende kan føre til monetære engagementer. Tænk ikke på det som hjælpe nogen gratis... ved offentligt at hjælpe andre inden for dit ekspertiseområde, ser verden dig, hvordan du hjælper andre. Når de ser dig hjælpe, vil de huske ... og vil ringe til dig, når de har brug for hjælp.
 4. Jeg bruger Twitter-applikationer for at hjælpe med at administrere søgninger, følgende, tweets og afkortning af links. Twitter.com, webstedet, er forfærdeligt for dette. Men applikationer som TweetDeck, Seesmic og HootSuite er fantastiske. De giver dig mulighed for at styre samtalerne meget mere effektivt.
 5. I betale for at promovere min profil på websteder som TwitterCounter. Hellere end køber tilhængere, hvilket er en forfærdelig tilgang, der resulterer i masser af spammy tilhængere, der forlader dage senere, websteder som TwitterCounter tiltrækker seriøse brugere, der vil forbinde mig, hvis de finder mig relevant.
 6. Jeg deltager ofte i kontroversiel samtale og respektfuldt debattere min modstand. Alle elsker en god debat ... især om et virkelig rørende emne. I stedet for at bekymre mig om at fornærme folk, ser jeg på det som at filtrere de folk ud, som jeg sandsynligvis ikke ville have forretning med alligevel! Vær ikke bange for at springe ind i en uenighed, bare gør det med respekt (uanset hvor grimme de bliver).
 7. I fremme ... alle. Selv mine kunders konkurrence og min egen konkurrence får opmærksomhed fra mig. Faktum er, at de udsender nogle fantastiske råd og information, der gælder for mit publikum. Ved at dele disse oplysninger med mit publikum øger jeg værdien af ​​min Tweeting med mine tilhængere ... aldrig en dårlig ting.
 8. Jeg forsøger at aldrig tale om mig selv. Ingen bryr sig om dig og hvad du laver. De bryr sig om den værdi, du bringer dem. Hvis jeg går offline et stykke tid, kan jeg fortælle folk hvorfor. Hvis jeg går til en begivenhed, der kan være populær, kan jeg tweet det ... men det er så jeg kan mødes med mine tilhængere. Jeg er ærlig, at jeg hurtigt afskediger folk, der annoncerer, hvad de havde til morgenmad osv. Ingen bryr sig ... især folk, der ønsker at opbygge et værdifuldt forretningsnetværk online. Det lort er til Facebook. 🙂
 9. Jeg bruger hashtags så meget som muligt. Effektiv anvendelse af hashtags som andre leder efter, kan opbygge antallet af mennesker, der finder dit indhold, og opbygge dit tilhænger. Undervurder ikke kraften i # -tegnet!
 10. Hvis jeg ikke har noget godt at tweete, gør jeg det Twut the Heck Up! Nogle gange vil en dag eller to gå uden en værdig tweet fra mig. Det er okay med mig ... det sidste, jeg vil gøre, er at udfylde mine følges streams med ubrugeligt indhold!

Hvis du ejer en virksomhed, forstår du, at det at vente på, at telefonen ringer, sandsynligvis er den hurtigste måde at gå konkurs på. Hvis du vil være i samtalen, skal du være proaktiv i at køre, besvare, lede og engagere dig i den samtale, der sker lige nu.

Virksomheder er på Twitter. Virksomheder undersøger dig og dine konkurrenter. Virksomheder leder efter en løsning. Hvis du ikke er der for at hjælpe dem, skal du ikke forvente, at de søger dig. Du skal hele tiden være foran dem ... med de rigtige svar på det rigtige tidspunkt.

11 Kommentarer

 1. 1
 2. 3
 3. 4
 4. 5

  Gode ​​ting, Doug. Twitter er også et godt sted at se mange egoer prænere sig selv. Jeg er lige så skyldig som den næste person, når det kommer til at vise sig med lidt Twitter-bravado. Med så lidt ægte, nyt indhold, der oprindeligt deles på Twitter, ser vi i stedet et hav af retweets, der mest peger på de samme oprindelige kilder. Der er dog et par måder, det bliver nyttigt på. Man kan få en fornemmelse af, at retweeting er et vindue af muligheder for bedre at forstå individets tankegang. Du kan også bruge det meget effektivt til trendanalyse. Og som du ved, er der apps derude, der hjælper med at gøre begge disse meget effektivt. For mig er Twitter dog et godt udgangspunkt for faktisk at have og opretholde en meningsfuld dialog med folk. Og dette føler jeg er, hvor den virkelige værdi kommer til spil. Som et eksempel, når du deltager i samtaler på Twitter, ville jeg ikke blive overrasket over at se dem udvides til din virksomhedsblog, til din Facebook-side, til folk, der indstiller sig på Blog Talk Radio. Jeg ser så mange organisationer, der nu tænker på Twitter som endnu en markedsføringskanal, når de ikke engang har dimitteret til det punkt, hvor de bruger det til blot at tale med deres kunder. Se det nuværende skift til ROI-mantraet, og du kan ikke lade være med at tro, at de fleste virksomheder stadig ikke får det. Samme som det nogensinde var.

 5. 6

  ”Jeg stiller direkte spørgsmål til mennesker, som jeg vil følge eller ønsker at opbygge et forhold til”. Hvilke spørgsmål stiller du?  

  • 7

   @ google-aa522cbe3de1ac803a0cf795b19e8a3a: disqus, hvad jeg mener med det er, at jeg tager mig tid til rent faktisk at se på deres profiler og steder for at identificere gode spørgsmål, der viser, at jeg faktisk har lavet mine lektier. På Twitter ser jeg altid folk svare automatisk på ting som “Fortæl mig hvilken bog du læser”…. og jeg ved, at de ikke har en ounce interesse for det, jeg læser. I stedet kan jeg godt lide at læse lidt om dem og stille dem et spørgsmål, kun de kunne svare på.

   For eksempel - Jeg så, at du arbejder med et e-handelsfirma, og det ser ud til, at du arbejder med Magento? Vi har et par klienter, der bruger Magento og ofte leder efter ressourcer fra tid til anden for at hjælpe - er det den type arbejde, du kunne udføre?

 6. 8

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.